Snížení horečky octem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
424
18.12.19 12:07
@Ou píše:
Pokud má studené rucea nohy, tak ho především lépe obleč. Horečku srážej spíše nurofenem.Co ti na to řekla lékařka?

Studene ruce a nohy pri teplote neznamenaji malo oblecene dite, ale to, ze teplota jeste nedosahla vrcholu a poroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
18.12.19 12:11

Doktorka to, co už děláme, po třech hodinách čípky nurofen a Panadol, ale teplota neklesá, v noci měl skoro 40 a protože měl teplé končetiny, dala jsem studené ponožky a teplota skoro okamžitě klesla.
Teď jsem se dočetla o tom octu, tak mě zajímalo, jestli se taky nemůže, stejně jako ta studená voda.
Jinak ještě doktorka radila vlažnou koupel, kolem 33 stupňů. To jsem včera dělala, ale malý řval jako blázen a klepal se zimou, takže to už opakovat nebudu, efekt to nemělo.
Akorát ručičky má fakt ledový, chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
18.12.19 12:13
@Andymo píše:
Studene ruce a nohy pri teplote neznamenaji malo oblecene dite, ale to, ze teplota jeste nedosahla vrcholu a poroste.

Taky to takto znám a že proto se ještě nemá srážet těmi zabaly. Pak krom léků právě zkusit ty vlažné třeba ponožky nebo ručníky na nohy a zápěstí, pak sprchovat ve vodě 37.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.12.19 12:15
@PHV píše:
Doktorka to, co už děláme, po třech hodinách čípky nurofen a Panadol, ale teplota neklesá, v noci měl skoro 40 a protože měl teplé končetiny, dala jsem studené ponožky a teplota skoro okamžitě klesla.
Teď jsem se dočetla o tom octu, tak mě zajímalo, jestli se taky nemůže, stejně jako ta studená voda.
Jinak ještě doktorka radila vlažnou koupel, kolem 33 stupňů. To jsem včera dělala, ale malý řval jako blázen a klepal se zimou, takže to už opakovat nebudu, efekt to nemělo.

Ty jo 33 je fakt malo, to se nedivim, ze se klepal 8o Ma to byt tak o stupen, dva max nizsi jak telesna teplota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
18.12.19 12:15
@PHV píše:

Tak on ten octovy zacal máš stejně s vodou, tak asi ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
18.12.19 12:20

@Kukacka123 Přišlo mi to málo, dala jsem mu stejně víc, bylo tam 36. A stejně mu to nebylo příjemný, jak mu není dobře. A to si jindy koupání užívá.

@Bubla Bůčková To je fakt, to mi nedošlo no, je to logický. Spíš mi šlo o tom jestli ocet třeba ty nožičky neprohřeje nebo jak to říct, aby nebyl tak ledový a zároveň abych ho nepřehřívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
18.12.19 12:23
@PHV píše:
@Kukacka123 Přišlo mi to málo, dala jsem mu stejně víc, bylo tam 36. A stejně mu to nebylo příjemný, jak mu není dobře. A to si jindy koupání užívá.@Bubla Bůčková To je fakt, to mi nedošlo no, je to logický. Spíš mi šlo o tom jestli ocet třeba ty nožičky neprohřeje nebo jak to říct, aby nebyl tak ledový a zároveň abych ho nepřehřívala

Kč myslím, že je to jakási „pověra“, že ocet tahá zánět z těla, tak proto. Za nás se to taky dělalo. Děláme to i když třeba máme bodnutí od včely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
18.12.19 12:25

@Bubla Bůčková Jo, vlastně na bodnutí mi máma taky dávala ocet, pravda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.12.19 12:27
@PHV píše:
@Kukacka123 Přišlo mi to málo, dala jsem mu stejně víc, bylo tam 36. A stejně mu to nebylo příjemný, jak mu není dobře. A to si jindy koupání užívá.@Bubla Bůčková To je fakt, to mi nedošlo no, je to logický. Spíš mi šlo o tom jestli ocet třeba ty nožičky neprohřeje nebo jak to říct, aby nebyl tak ledový a zároveň abych ho nepřehřívala

Chapu no, ono jim to holt prijemny neni. Dcera nema rada ani obklady na nozky pripadne. Ae pomaha ji to, tak to a revem chvili vydrzi :nevim: jasne, ze mi ji je lito, ale ve 40 ji nenecham no :nevim: kdyz ji nepomahaly cipky, jeli jsme sprchy no…
Hele a pokud mel 40, tak je 36 stejne malo. Mel by mit nad 37 aspon…spis tech 37,5, jak tu padlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.12.19 12:29
@PHV píše:
@Bubla Bůčková Jo, vlastně na bodnutí mi máma taky dávala ocet, pravda :lol:

Svagrova dava do ponozek tvaroh, taky detem pomaha, ja nezkousela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
18.12.19 12:32

@Kukacka123 V noci hořel úplně celej, a pomohly právě fusky namočený do studený vody, úplně jak nějaký zázrak :palec: :lol: jenže teď když je ledovej tak dát nemůžu :roll: O tvarohu jsem taky slyšela, ale nezkoušela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.12.19 13:00

@PHV chapu no :( snad bude brzy lip :hug: nam dr rikala, ze kdyz jsou studeny nohy, dat teplej (chladnejsi jak telo) obklad na bricho (namocit rucnik a dat kolem briska, pres to jeste suchej a pres to body, triko), ale nedelala jsem, tak nevim. Byla to starsi dr, stara prakticka no. Ja bych zkusila tu sprchu. Nozky se tim ohrejou malicko, telicko zas zchladi…a klidne bych lehce i tou vlaznou omyla celicko, tvare…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
18.12.19 13:08

@Kukacka123 To bych mohla zkusit, už zkusím kde co. :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.12.19 13:10
@PHV píše:
@Kukacka123 To bych mohla zkusit, už zkusím kde co. :zed: :lol:

Uplne te chapu :? Nejhorsi jak si nereknou, co je boli nebo co…at je brzy lip, snad neco zabere :hug:
Pripadne vim, ze mamka rikala, ze jim nekde rikali (dela ve skolce), ze detem davat na predlokti a holene - krizem (jedna ruka, jedna noha, pak naopak) vlazny zabal…premyslim, co jsem jeste kde slysela :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
18.12.19 14:38

@Kukacka123 Děkuju moooc, jsi hodná :hug: Zkusím postupně všechno :lol: teď konečně zabral čípek, přijde mi že nurofenový zabere, ale panadolový vůbec :think: není to divný? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí