Sny, hafky s přítelem

154
2.8.16 08:39

Sny, hadky s pritelem

Poraďte mi, prosím. S přítelem na to neklape tak já má, ale.ne že by jsme se hádali. Spíš je to z mé strany. nejsem s ničím spokojená. V poslední době mám sny o tom, že se přítelem hadame. Nedávno se mi dokonce zdálo i, že jsem byla s jiným na kávě a hádali jsme se i ktomu. Ty hádky mají ve snech důvody normálně. z toho co se děje. Je to nějaký náznak něčeho? Nebo to jsou jen sny? Nerozumím už ničemu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35766
2.8.16 08:44

Tak asi to znamená, že jsi ve vztahu nespokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.8.16 08:49

@Lucc23 proboha.. kdyby se splnilo vše, co se člověku zdá, tak to bude mazec.. jako malou mi pravidelně pohřbívali, např.. dlabej na sny.. buď do toho vztahu investuj a zkus ho napravit, nebo jdi dál..tohle uvažování mi přijde nedospělé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
2.8.16 08:54

Myslis jako je to znameni zhury? mozna… ale spis asi mozek zpracovava co za ten den, nebo i souvislosti, zazivas…jestki jsi dlouhodo e nastvana a on nic neresi, nebo ty z nejakeho duvodu mu to nerikas, tak nejak to ven stejne musi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
2.8.16 09:30

@Lucc23 Bohužel je to tak, že prožitky ovlivňují sny a sny zas dokáží ovlivnit vědomé vnímání člověka přes den…
Základní je vždy s partnerem mluvit. Měla bys mu bez hádek vysvětlit, s čím nejsi spokojená a jak si to představuješ. Pokud nebude možné dojít k takovému modelu soužití, ve kterém budete oba spokojeni, pak se rozejděte. Není to žádná tragédie. Je lepší být sám, než se s někým pořád hádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová