Bavíte se s kuřáky?

4885
1.8.16 21:26

Bavíte se s kuřáky?

Dnes jsem potkala bývalou spolužačku, zašly jsme na kafe, seděly jsme na zahrádce, kouřím právě jen na zahrádkách nebo v kruhu kamarádů, co také kouří, doma nikdy, manžel nekouří, občas si zapálím se tchýní :D.
No a spolužačka, když viděla, že vyndavám LM, málem vyjekla, vstala a řekla mi, že by načichla a že pospíchá, ani kafe nedopila.
Já bych si nezapálila, kdybych tušila, že ji to tak vadí a mrzí mě, že si nechtěla pokecat, neviděla jsem ji 15 let.
Bavíte se s kuřáky nebo se jim vyhýbáte?
Stačilo říc, abych si nezapalovala a mohly jsme pokecat, je mi to líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
1.8.16 21:29

Možná ses měla zeptat první, jestli jí tvoje kouření nevadí. I když její reakce mi přijde přehnaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
1.8.16 21:30

Nerozlišuji, jestli je člověk kuřák nebo nekuřák. Nebavím se s blbci. A pokud to bylo jak píšeš, nebavila bych se ani s tvojí kamarádkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
1.8.16 21:30

To je prudká reakce 8o bavím se s kuřáky, nemam problém se ozvat, když na mě zrovna kouř jde :nevim: nakažlivé to pokud vím neni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
1.8.16 21:31

Já bych teda čekala, že když sedím s člověkem, který si chce zapálit, tak se mě ten dotyčný zeptá, jestli mi to nevadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25148
1.8.16 21:31

Normálně bavím, zrovna jsem přišla ze zahrádky, šli jsme s chlapem na jedno a dva lidi tam kouřily. Oba se snaží nefoukat to na mě a takhle nenačichnu.
Byť kuřáky fakt nemám ráda, tak nebudu sedět doma.
Nejdu teda dovnitř hospody, to bych byla jak popelník, ale takhle venku :nevim:
Těžko říct, co jí proběhlo hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
1.8.16 21:32

To je tedy dotaz… Ano, bavim, samozrejme. A s tim nacichnutim, staci prijit z nekuracke restaurace, kde jsou kuracke prostory stavebne oddeleny od nekurackych a smrdim jakobych sedela v te kuracke casti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398

Já sama nekouřím, ani nikdo z rodiny, ale když si jdu sednout s kamarádkou na pivko a ona si zapálí, neodcházím :-). Ona se snažila kouř vydechovat na opačnou stranu.
Kuřáky nemusím, vadí mi smrad, žluté prsty i zuby, ale abych se s nimi kvůli tomu nebavila nebo si kvůli mě nemohli zapálit, to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25148
@vrtulka78 píše:
Já bych teda čekala, že když sedím s člověkem, který si chce zapálit, tak se mě ten dotyčný zeptá, jestli mi to nevadí :nevim:

A jinak by ses při vyndavání cigaret s kabelky okamžitě sbalila? Možná se na to ani nestihla zeptat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
1.8.16 21:34

Díky za reakce.
Mě nenapadlo se zeptat, protože na vejšce ona hulila jak komín :mrgreen:.
Jasně že 15 let je 15 let, přestala asi kouřit, když čekala syna a na rozdíl ode mne, nezačala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
1.8.16 21:34

Ač zarytá nekuřačka, kuřáky za prašivé nepovažuji, byť bych teda čekala, že když si se mnou někdo půjde sednout, než si zapálí, zeptá se, zda mi to nevadí (a je připraven i na to, že mi to vadit bude, ne jen takovou tu formální otázku). A pokud se nezeptá, sama ho požádám. Preventivně ovšem rozhodně nezdrhám. Spíš se ale setkávám s takovým tím - já si zapálím, nebude vám to vadit, že ne… a pak vytřeštěné oči, že se někdo ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
1.8.16 21:38

@Aries6 to asi ne, záleželo by na situaci, ale připadá mi slušné se zeptat nejpozději v okamžiku, kdy cigarety člověk vytahuje, když se zeptá později, tak to na mě působí, že se ptá spíš pro formu a ne proto, že by ho zajímalo, jestli mi kouř vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16173

Ta reakce je přehnaná, ale třeba jí někdo umřel na rakovinu plic, nebo se snaží marně přestat a nechce být v kontaktu s cigaretama (třeba si občas tajně zapálí a manželovi se to nelíbí, tak se nechtěla dostat do situace, že mu bude něco vysvětlovat), nech to plavat, prostě v tu chvíli jí něco přelétlo přes nos a nestihly jste si to vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61085
@Lenka002 píše:
Díky za reakce.
Mě nenapadlo se zeptat, protože na vejšce ona hulila jak komín :mrgreen:.
Jasně že 15 let je 15 let, přestala asi kouřit, když čekala syna a na rozdíl ode mne, nezačala.

tak treba prave proto, ze prestala, treba ji to porad laka kdyz nekoho vidi a citi :lol: nebo by doma dostala sprdunk ze zas kouri, ze smrdi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276

@Lenka002 kdybych se nebavila s kuřáky, měli bychom dost tichou domácnost :lol:

její reakce byla dost přehnaná, stačilo třeba říct, že s tím má velký problém, ty by sis nezapálila a v klidu byste pokecaly, že :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová