Bavíte se s kuřáky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
1.8.16 22:57

Nekourim, cigarety mi sice smrdi. Ale nedělám s toho hysterickou kovbojku, ze někdo poblíž kouří. Rozhodně bych neutikala, jak pára nad hrncem :-D.
Beru to tak, že pro někoho jsou otravní kuřáci, pro jiného alkoholici, pro dalšího lidí co křičí, pro jiné zas rozmazlene, nevychované, ujecene decka, někoho pobouri nevhodné oblečení lidí, barva vlasu, tetování atd.
Vše je o toleranci. Vždy se někde najde nějaký blb, kterému něco vadí.
A pokud ona sama odvyka asi bojuje ještě sama se svou vuli :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.8.16 08:04
@Lenka002 píše:
Dnes jsem potkala bývalou spolužačku, zašly jsme na kafe, seděly jsme na zahrádce, kouřím právě jen na zahrádkách nebo v kruhu kamarádů, co také kouří, doma nikdy, manžel nekouří, občas si zapálím se tchýní :D.
No a spolužačka, když viděla, že vyndavám LM, málem vyjekla, vstala a řekla mi, že by načichla a že pospíchá, ani kafe nedopila.
Já bych si nezapálila, kdybych tušila, že ji to tak vadí a mrzí mě, že si nechtěla pokecat, neviděla jsem ji 15 let.
Bavíte se s kuřáky nebo se jim vyhýbáte?
Stačilo říc, abych si nezapalovala a mohly jsme pokecat, je mi to líto.

je to hloupá reakce.. osobně se ale vždy ptám, jestli nevadí, když si zapálím :nevim: někdo, kdo by se se mnou nebavil, protože jsem kuřák, by mi fakt nestál za můj čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
2.8.16 08:18
@Luxusní.manzelka píše:
@Lenka002 snažím se jim vyhýbat a ve svem kruhu přátel, jich sice par mam a snažím se to respektovat, ale většinou to jsou lidé, kteří jinak mají velice,,bohatý život", tudíž s,,typickým kurakem" nikoli. Přesněji řečeno, musí ten člověk mit neco co prebije moji nenávist ke kouření.

co si mám představit pod „typickým kuřákem“? To že někdo má nebo nemá bohatý život je nějak přímo úměrné k tomu, jestli kouří nebo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
2.8.16 08:38

@Jarka K
Typický kuřák snad ani neexistuje.
Např. můj šéf cizinec, hulí si v kanceláří kdy chce, přitom celá budova je nekuřácká, má doktorát z Harvardu, uzavírá smlouvy za miliony, umí 5 jazyků, studuje jako koníčka cosi o Aztécích, sbírá mašinky, miluje své 3 děti a manželce je věrný.
Soused už 6 let hledá práci, občas se ožere jako prase a blinká na náš trávník, kouří od 14 let, ale jeho brtr dělá to samé a nekouří, o to víc pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.16 08:52
@Jarka K píše:
co si mám představit pod „typickým kuřákem“? To že někdo má nebo nemá bohatý život je nějak přímo úměrné k tomu, jestli kouří nebo ne? :think:

Ze pokud je to člověk, ktery vydělává průměrnou mzdu, do toho kouři, vecer sedí u TV, nema chuť ambice se vzdělávat, realizovat, neni to člověk, ktereho chci znát a vyhledávat. Pokud je to člověk co kouři, ma firmu nebo velice slušně placené místo, ma racionální názory, pak jsem ochotna se s tím člověkem vídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.16 08:53
@Lenka002 píše:
@Jarka K
Typický kuřák snad ani neexistuje.
Např. můj šéf cizinec, hulí si v kanceláří kdy chce, přitom celá budova je nekuřácká, má doktorát z Harvardu, uzavírá smlouvy za miliony, umí 5 jazyků, studuje jako koníčka cosi o Aztécích, sbírá mašinky, miluje své 3 děti a manželce je věrný.
Soused už 6 let hledá práci, občas se ožere jako prase a blinká na náš trávník, kouří od 14 let, ale jeho brtr dělá to samé a nekouří, o to víc pije.

S prvním bych se bavila, s druhým nikoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
2.8.16 08:56
@Luxusní.manzelka píše:
S prvním bych se bavila, s druhým nikoli.

Pak to není ale tom kouření. S druhým by ses nejspíš nebavila ani kdyby byl nekuřák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.16 08:57
@Čumíza píše:
Pak to není ale tom kouření. S druhým by ses nejspíš nebavila ani kdyby byl nekuřák.

To mas pravdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
2.8.16 09:37

Slusnost je se zeptat, kdyz chces okoli obtezovat kourem. Taky nebudu mezi lidmi prebalovat posr.ane dite, bud poodejdu nebi se minimalne zeptam. A to ze posr.dite pouze smrdi, nenici ostatnim zdravi. Utikat nemusela, bylo to detinske, ale kdovi, treba dostala chut a tezko by odolavala nebo se ji to naopat zhnusilo. Tak ci tak se vracime k prvni myslence, je slusnost se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
2.8.16 09:41

@zuzouš Ale já se neptala, protože ji znám jako kuřačku, nenapadlo mě, že už nekouří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
2.8.16 10:52
@Lenka002 píše:
Dnes jsem potkala bývalou spolužačku, zašly jsme na kafe, seděly jsme na zahrádce, kouřím právě jen na zahrádkách nebo v kruhu kamarádů, co také kouří, doma nikdy, manžel nekouří, občas si zapálím se tchýní :D.
No a spolužačka, když viděla, že vyndavám LM, málem vyjekla, vstala a řekla mi, že by načichla a že pospíchá, ani kafe nedopila.
Já bych si nezapálila, kdybych tušila, že ji to tak vadí a mrzí mě, že si nechtěla pokecat, neviděla jsem ji 15 let.
Bavíte se s kuřáky nebo se jim vyhýbáte?
Stačilo říc, abych si nezapalovala a mohly jsme pokecat, je mi to líto.

Nečetla jsem diskuzi… spolužačka je buď blázen nebo odnaučený závislý kuřák :mrgreen: řeba ji to dělá problém koukat na ostatní jak kouří, jako alkoholikovi na detoxu. 8)
Líto ti to být nemusí… co s takovou? Kdyby něco kvákla, je to přeci o domluvě… ale pokud člověk takhle uteče… neřešila bych ji. :roll:

Co se mě týče - já jsem kuřák, pochopitelně se s kuřáky bavím. Ale jsem dost ohleduplná k nekuřákům a tuplem k dětem.
Kde jsou nekuřáci tak si nezapálím, když se v restauraci obědvá (i v kuřácké) tak si nezapálím, popřípadě jdu ven. Když je někde v místnosti dítě tak já jsem ta co napomíná ostatní: „Nekuř tady tomu děcku.“ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15144
2.8.16 11:05

Nevík kolik jí je, ale třeba je těhotná a nechce čuchat kouř z cigaret.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
2.8.16 11:27
@Lenka002 píše:
Díky za reakce.
Mě nenapadlo se zeptat, protože na vejšce ona hulila jak komín :mrgreen:.
Jasně že 15 let je 15 let, přestala asi kouřit, když čekala syna a na rozdíl ode mne, nezačala.

Prvni, co mě napadlo, že jako odnauceny kuřák s tím má stále problém a nemůže cigarety cítit, aby nedostala chut. Taky mě napadlo, že to třeba už párkrát porušila a manžel doma to po čichu poznal a ona se teď boji, aby nenacichla a mazel si nemyslel, že zase kouří. Toť moje konspirační teorie :mrgreen: Jako jo, ty ses mohla zeptat, jestli si můžeš zapálit. Ale stejně tak tě ona mohla na ferofku požádat, kdyz viděla, že vytahujes krabičku, abys nekourila, protože ji vadí kouř, nebo se odnaucuje a nechce to pokoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
2.8.16 12:55
@Luxusní.manzelka píše:
Ze pokud je to člověk, ktery vydělává průměrnou mzdu, do toho kouři, vecer sedí u TV, nema chuť ambice se vzdělávat, realizovat, neni to člověk, ktereho chci znát a vyhledávat. Pokud je to člověk co kouři, ma firmu nebo velice slušně placené místo, ma racionální názory, pak jsem ochotna se s tím člověkem vídat.

a to je typický kuřák, že sedí večer u TV a nemá chuť a bla bla bla?
Myslím si, že co popisuješ, je prostě druh člověka, a nemá to nic společného s tím, jestli u toho ještě navíc kouří…
jsi trochu moc vysazená proti kuřákům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
2.8.16 12:58

Znám paní co tvrdí, že jí kuřáci kradou energii, tudíž se s nimi nabaví a příbuzní co kouří nesmí vídat ani její děti. Jestlipak to nebyla ona :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová