Bavíte se s kuřáky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
353
1.8.16 21:48

Reakce je dost přehnaná, zvlášť když o bylo na zahrádce.. neřešila bych to, sice jsem nekuřák, ale tohle mi přišlo i netaktní a bezohledné od ní..Evidentně se pravidelně nestýkáte, tak bych to neřešila.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.8.16 21:48
@Lenka002 píše:
Vážně díky, čekala jsem spíš sprdunk, že kouřím.
Už jsem se oklepala, ale přišla jsem domů a připadala si jako debil.
Manžel je na služebce, děti u našich, mohla bych klidně na balkoně kouřit, ale přešla mě chuť.:mavam:

no vidíš, aspiruješ na nekuřáka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.8.16 21:49
@Lenka002 píše:
Dnes jsem potkala bývalou spolužačku, zašly jsme na kafe, seděly jsme na zahrádce, kouřím právě jen na zahrádkách nebo v kruhu kamarádů, co také kouří, doma nikdy, manžel nekouří, občas si zapálím se tchýní :D.
No a spolužačka, když viděla, že vyndavám LM, málem vyjekla, vstala a řekla mi, že by načichla a že pospíchá, ani kafe nedopila.
Já bych si nezapálila, kdybych tušila, že ji to tak vadí a mrzí mě, že si nechtěla pokecat, neviděla jsem ji 15 let.
Bavíte se s kuřáky nebo se jim vyhýbáte?
Stačilo říc, abych si nezapalovala a mohly jsme pokecat, je mi to líto.

Asi fakt spěchala, ne? Nebo hledala záminku, proč to setkání ukončit.
Jinak by jí stačilo říct, že si nezapálíš a zůstala by…

Ale připadá mi slušné zeptat se, jestli druhému nevadí, že si zapálíš.
Přeci jen, už nejdou sedmdesátá léta, kdy se hulilo i ve špitále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.8.16 21:50
@Lenka002 píše:
Vážně díky, čekala jsem spíš sprdunk, že kouřím.
Už jsem se oklepala, ale přišla jsem domů a připadala si jako debil.
Manžel je na služebce, děti u našich, mohla bych klidně na balkoně kouřit, ale přešla mě chuť.:mavam:

Tak, inhaluješ karcinogenní kouř. To není úplně chytrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
1.8.16 21:53
@Bábrdl píše:
Páni, ty po česnečce produkuješ karcinogenní kouř? 8o

Ne, smrdim. Kamarádce vadilo že načichnem Nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
1.8.16 21:56
@Gosi píše:
tak pokud by ti vadila česnečka, dá se předpokládát, že s dotyčným budete mít bližší kontakt, ač kouřím, tak mi to příjde s cigaretou nesrovnatelné…

Bylo mi žinantní napsat olomoucké tvarůžky. ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
1.8.16 21:56

S kuřáky se bavím, ale nejsem moc nadšená, když si někdo zapálí. Někdy se dotyčná osoba zeptá, jestli mi to nevadí a já to zkousnu pod podmínkou, když to nefouká na mě. Pokud jde kouř na mě, požádám je, ať to foukají jinam nebo si přesednu - často jim to dojde. Už se mi ale stalo několikrát, že kouří celá banda, samozřejmě na přeskáčku a kouř jde na mě, tak to vzdávám a odcházím. Jsem na cigaretový kouř alergická :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
1.8.16 21:58
@Fofrník píše:
To jako že by se musel spolusedící v restauraci zeptat mé maličkosti jestli mi nevadí že si dá česnečku? :D

Tak kouření a česnečka je přecejen trochu rozdíl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
1.8.16 21:58

To je jak odsuzovat lidi co jezdi autem a druzi mhd… Boze, me nevadi pokud s nekym sedim venku a kouri, staci to foukat mimo muj oblice a pripadne kocar :) kamaradka byla asi trochu posahana mohla te poprosit at si das pozdeji nebo si sednes proti vetru atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
1.8.16 22:02

Tak kouření nesnáším, msrdí mi to neskutečně, ale s kamarádkou, kterou vidím jednou za uherskej rok, tak pár cigár přežiju, akorát si stoupnu tak 3 metry bokem, aby to na mě šlo co nejmíň. a jinak většinou se mě ptají, jeslti nevadí, ale až ve chvíli, kdy mají už dávno zapáleno, a všimnou si mýho couvání opodál. rovnou zdrhnout mi teda přijde hloupý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
1.8.16 22:02
@vrtulka78 píše:
Tak kouření a česnečka je přecejen trochu rozdíl :think:

Chci jen říct, že pokud někomu vadí kouř nemá lézt do kuřácké hospody a zajít raději do cukrárny. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.16 22:04

Jsem asi jedna z mála, ale mám tak silnou averzi vůči cigaretovému smradu, že se ani s kuřáky nebavím. Jakmile o někom zjistím, že je kuřák, automaticky o něj ztrácím zájem, i kdybych sebevíc chtěla, tak prostě nemůžu. Stačí mi třeba, když kolegové v práci přijdou z cigaretky, nahrnou se ke mě a mluví na mě ze 20 centimetrů a já čuchám ten puch, je mi z toho zle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
1.8.16 22:16

Nečetla jsem komentáře, ale je dost možné, že je kamarádka vyléčená kuřačka a dostala na to chuť :nevim: Můj děda nekouřil 20 let a říkal, že chuť na cigaretu nepřejde nikdy. To samé mi říkala teta a tchýně, které už dlouho nekouří. Třeba se kamarádka bála, že podlehne, ale její reakce byla opravdu přehnaná 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.8.16 22:22

@Mexie @Fofrník Já si hlavně myslím, že to byla záminka a že už se prostě se zakladatelkou nechtěla bavit, třeba fakt spěchala. Protože jinak by jí stačilo říct, že si nezapálím a bylo by. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.8.16 22:26
@Lenka002 píše:
Dnes jsem potkala bývalou spolužačku, zašly jsme na kafe, seděly jsme na zahrádce, kouřím právě jen na zahrádkách nebo v kruhu kamarádů, co také kouří, doma nikdy, manžel nekouří, občas si zapálím se tchýní :D.
No a spolužačka, když viděla, že vyndavám LM, málem vyjekla, vstala a řekla mi, že by načichla a že pospíchá, ani kafe nedopila.
Já bych si nezapálila, kdybych tušila, že ji to tak vadí a mrzí mě, že si nechtěla pokecat, neviděla jsem ji 15 let.
Bavíte se s kuřáky nebo se jim vyhýbáte?
Stačilo říc, abych si nezapalovala a mohly jsme pokecat, je mi to líto.

néé já na ně plivu :P
jen vtip.. samozřejmě že se s nimi bavím a nevyhýbám se jim.. no co je toto za chování od kámošky? mohla v klidu říct hele nezlob se není mi to příjemný a věřím že bys jí vyhověla.. a ona uteče? 8o no toto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová