Sny o mrtvém
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@ajule13 když umřel táta, tak se to stalo doma v obýváku. Dlouho, opravdu dlouho jsem ho tam cítila a v noci jsem se tam bála chodit. Pak jsem se odstěhovala a jsem ráda, i když nevím, kolik jsem si pomohla, u nás doma - v domě po dědovi - v ložnici pro změnu umřela babička, ale tu jsem skoro neznala, tak je to asi lepší, protože nic necítím. Navíc jsme přehodili ložnici s obývákem, což jsem ráda. Akorát teda sleduju dítě, protože věřím, že děti mohou vidět a čekám, kdy a jestli babičku uvidí, ale říkám si, že to je jeho prababička, tak by to snad mělo být v pořádku.
taky mi přijde, že děti a zvířata tohle vidí… náš pes občas začne jen tak štěkat a jakoby na něco se rozčilovat, běhá kolem „toho“ a vyžene to vždy ke dvěřím… docela jsem z toho měla blbej pocit, většinou to bylo když jsem byla doma saama.. a nedavno jsem se bavila s bratrovo přítelkyní, mají spolu miminko a malá 8měsíční Sárinka taky vždy na něco vejrá do prostoru, kde vlastně skoro nic není a najednou se začně různě tvářit… no, myslím, že uplně sami tady njsme.. ale nemám dobrý pocit z objevování :-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stigma a toho se právě tak moc bojím! Tohle bych se svou povahou nezvládla..věřím v to, neumím si z toho dělat legraci a hrozně se toho bojím.. Jedna věštkyně mi řekla, že jsem k tomu také otevřená, že jsem citlivá a kdybych chtěla, tohle bych také dokázala vidět, od té doby se to snažím potlačovat, protože z toho mám obrovský strach… zůstala jsem maximálně tak u hledání studní a pomocí virgule dokážu určit kde je v těle problém, ale neumím s tím pracovat a tak to raději nedělám, abych na sebe nemoci nepřetahovala.. Klobouk dolů, že to zvládáš… já bych takhle opravdu existovat nemohla.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ajule13 píše:
taky mi přijde, že děti a zvířata tohle vidí… náš pes občas začne jen tak štěkat a jakoby na něco se rozčilovat, běhá kolem „toho“ a vyžene to vždy ke dvěřím… docela jsem z toho měla blbej pocit, většinou to bylo když jsem byla doma saama.. a nedavno jsem se bavila s bratrovo přítelkyní, mají spolu miminko a malá 8měsíční Sárinka taky vždy na něco vejrá do prostoru, kde vlastně skoro nic není a najednou se začně různě tvářit… no, myslím, že uplně sami tady njsme.. ale nemám dobrý pocit z objevování :-/
Naše dítě taky jako menší mimčo občas koukalo „do blba“ a smálo se.
Já mám vzpomínku cca ze 3-4 let, nevím přesně, ale byla jsem ještě v posteli se šprušlíkama. V noci jsem se probudila a seděla u mě na posteli postava v bílém, když jsem se probudila, tak se zvedla a odešla. Myslela jsem si, že to je mamka, tak jsem šla za ní a ona spala. Myslím, že se přišla babička na mě podívat.
- Citovat
- Upravit
@ajule13 píše:
Pohřeb děděček měl, občas se mi o něm zdávalo před cestama, měla jsem někam jet sama autem a zdálo se mi o dědovi, jakoby mě upozorňoval, vždy nakonec jel se mnou taťka, protože na tyhle věci poměrně věříme a měli jsme strach, že by se něco mohlo přihodit, sen, kdy jsem věděla, že je mrtví a brala to jako poslední šanci dozvědět se něco o tom, co mi vlastně chce říct jsem měla až teď… moje babička se se smrtí nemohla vyrovnat do teď se k ní vrací… prý jí ve vztahu nějak ublížil a ona se s tím nemůže vyrovnat a furt se jí to teď vrací i děda se prý chce vrátit domů.. jednou jí říkal nějaká čísla, ale o tom, že něco zanechává se zdává jen mě.. ( když nepočítám ty čísla u babičky)a dneska i mému snoubenci.. a jak jsi se s tím vypořádala?
Žiju s tím a sny o tom, že děda přijde a diví se, že tu bydlíme, už skoro nemám. Teď už se mi jen zdá o setkáních s tátou a na ty sny se tak hrozně těším, že doufám, že jen tak nezmizí. I ve snu vím, že to je vzácnost a často mu třeba povídám, že má vnouče a tak.
- Citovat
- Upravit
@ajule13 Jak kdy. Byla jsem u psychotronika, který mi musel odblokovávat duše z těla. Říkal, že na lidi jako jsem já se prý nabalují duše zemřelých a přiživují se na mě…moc jsem mu nevěřila, když nade mnou mlátil kyvadýlkem a virgulí. Když jsem od něj odcházela, tak nechtěl zaplatit, a řekl mi že se jednalo o pomoc důležité osobě…neptala jsem se co to znamená…pamatuji si jen ten pocit, jak jsem od něj odcházela a měla jsem pocit, že se vznáším, že jsem najednou hrozně lehká…asi na tom nabalování duší něco bude…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Naše dítě taky jako menší mimčo občas koukalo „do blba“ a smálo se.
Já mám vzpomínku cca ze 3-4 let, nevím přesně, ale byla jsem ještě v posteli se šprušlíkama. V noci jsem se probudila a seděla u mě na posteli postava v bílém, když jsem se probudila, tak se zvedla a odešla. Myslela jsem si, že to je mamka, tak jsem šla za ní a ona spala. Myslím, že se přišla babička na mě podívat.
Taky mám občas pocit, že někdo u mě je, nebo na mě leží, cítím tíhu.. ale vždycky se to snažím potlačit že si to určitě vsugerovávám… jak mě tyhle věci nedělají dobře! Ale tak ráda bych věděla, proč se mi to zdá.. S přítelem se teď snažíme o miminko a řešíme finanční situaci ( počítáme a počítáme jestli vše zvládneme, protože jsem teď přišla o práci) tak je možné, že mi dědeček chtěl něco naznačit.. nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stigma jóó nabalování duší, to mi přesně říkala ta paní co jsem u ní byla také… Byla jsem tam ve 13 s tím, že mě neustále bolí břicho a doktoři nic nenašli, takže ze mě udělali simulanta… ta pani mě pomocí regrese vzala do minulích životů a zjistilo se, že jsem žila v 16. století a ve 13 otěhotněla.. čekala jsem dvojčata, ale rodiče chtěli abych potratila, kvůli finanční stránce, já utekla z domova… a tak.. a ty dvojčátka u mě pořád byla, nechtěla se mě pustit, tak jsem se s nima loučila a uplně do teď vidím, jak ležím na stole a nahoru stoupají dvě průhledné bublinky, balónky, nebo jak bych to řekla.. od té doby bylo po potížíš a ona mi právě říkala, že nesmím na hřbitovi, že jsem typ člověka na kterého se nabalují duše.. že tam měla holčinu na kterou se také nabalovali a že ona na tom byla tak špatně, hrozně slabá, dokonce ani vlasy a řasy už jí nerostli… takže se tomu vyhýbám..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Žiju s tím a sny o tom, že děda přijde a diví se, že tu bydlíme, už skoro nemám. Teď už se mi jen zdá o setkáních s tátou a na ty sny se tak hrozně těším, že doufám, že jen tak nezmizí. I ve snu vím, že to je vzácnost a často mu třeba povídám, že má vnouče a tak.říká se, že sny jsou jediné místo, kde se můžeme setkat s mrtvími a pokud to funguje tak, že je to příjemné setkání, tak to je hezké… já v tom snu také pokaždé dědu vidím ráda, ale pak ty pocity, kdy neívm co chce říct.. je to zvláštní.. já mám pořád nutkání, že bych chtěla seznámit svého přítele s mým druhým dědou, který umřel, když jsem byla na střední a že bych mu chtěla říct, že se snažíme o miminko… Před dvěma měsíci jsem bohužel potratila, ale když jsem byla těhotná, tak jsem vždycky před spaním měla nutkání říct dědečkům, jak jsem šťastná, že čekáme miminko..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ajule13 Já z toho mám žaludeční vředy
ne dělám si srandu, nevím jestli je mám z toho. Já poslední dobou začala reagovat na místa. Například jsme byli ve Skotsku u jezera a já tam nemohla zůstat, cítila jsem z toho místa hrozně negativní energii, měla jsem tam možná i záchvat úzkosti (zjistila jsem, že tam rok předtím znásilnili a zabili trhačku jahod, vrahy nenašly…taky jsem tam byla na jahodách a bylo dost možné, že něktrý z mých kolegů mohl být vrahem té holky)…hřbitov mi vadí jen v některých zónách asi podle druhu smrti člověka (špatně mi dělají sebevrazi, nehody a děti- dle mého lidé, kteří nejsou se svou smrtí zcela smíření)…jen chci říci, že pokuď vidí dítě i miminko něco, tak je dost možné že něco vidí nebo vnímá…děti jsou prostředníkem mezi nebem a zemí (jsou čisté nevinné duše), ale psy nebrat vážně mají zrychvenou sekvenci vnímání a vidí několikánásobně více věcí než my, takže mohou koukat na lehký vánek pohrávající se záclonou, který my našim zrakem nezaznamenáme…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stigma ty bláááho, tohle všechno se mi přihodit, tak nikam nechodím.. jsi fakt dobrá, jak to zvládáš.. jenom čtu co všechno se ti děje a mám návaly horka a zimy.. doufám, že se to u mě neprojeví… myslíš, že by byl dobrý nápad jít za tou paní a zkusit se s dědečkem spojit, abych věděla, proč se mi to pořád zdá? Upřímně, příjemné mi to určitě nebude, fakt se strašně bojím všeho tajemna.. ale třeba by to mohlo být i něco důležitého…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ajule13 Myslím si, že když už si zvládla návrat do minulého života, tak tohle bude jednodušší…zvládat to musím, dokonce o tom moc nemluvím…lidi na tebe koukají jak na idiota, když o tom začneš mluvit. No a doma se toho rodina bojí a můj skoromanžel je vědec, takže tomu taky nerozumí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stigma můj snoubeňák tomu vůůůůbec nevěří… byť sám měl zážitek, že viděl nějakou postavu staré paní v rohu pokoje a nezmohl se na nic, než na ni jen koukat… počkám, jestli se mi dnes zase něco bude zdát a asi si domluvím schůzku.. babička by prý šla se mnou… A nechceš se s tím naučit třebas nějak pracovat? Mě o tom povídala ta ženská jak za ní jezdím, že už jako malá viděla to co ty, furt se to stupňovalo a rozvíjelo a pak se s tím naučila pracovat a viděla to jen, když o to „zažádala“ když se třeba potřebovala na něco zeptat, nebo tak.. během těhotenství se to jí tenhle dar uplně odmlčel a teď se to zas vrátilo… ale má to pod kontrolou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ajule13 Jsem teď těhotná a jsem na to ještě citlivější, pravděpodobně je to zdvojené…asi to dítko zdědí po mně
No pracovat bych na tom chtěla, ale tak abych ty věci třeba viděla dříve než příjdou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také dokážu vycítit přítomnost duše. Dokonce se mi i párkrát ukázala blízká budoucnost.
Při nabalování duší mě až mrazilo. Z jakého města pochází ti, kteří vám od nich pomohli?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Také dokážu vycítit přítomnost duše. Dokonce se mi i párkrát ukázala blízká budoucnost.
Při nabalování duší mě až mrazilo. Z jakého města pochází ti, kteří vám od nich pomohli?
Psychotronik je z Bludova, je to špička v oboru. Jen si nevzpomenu na jméno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit