Sny o mrtvém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.10.20 20:39

Sen

Ahoj chtěla by jsem se zeptat jestli někdo nevíte výklad tohoto snů.
Začli to tak že pro mě přijeli naky dvě kamarádky už si tedy nepamatuji jaký, přijeli pro mě na koni..
Tak jsme jeli já sem řekla že by jsme mohli zaject na benziku 😄 že si tam dáme kafe
No ale tam se chytala naka oslava tak jsem se ptala co to je zač a v tu chvíli tam přišla babička a řekla mi že děda má narozeniny ( děda už je 6 let mrtvý, a narozeniny už měl v září)
Noo tak já jsem začla pelášit že pro dědu nemám žádný dárek tak jsem utíkala do krámu a koupila jsem mu tričko a voňavky
Pribehla jsem zpátky a to už se prý děda pí mě sháněl kde jsem tak jsem k němu přišla a ptala jsem se ho kde byl takovou dobu no a že mu při vše nejlepší a zacli jssme oba brečet a když jsem se probouzela tak sem myslela že brecim doopravdy slyšela jsem jak potahuju a utirala jsem si jakoby slzy…
Pokazdy když se mi zda sen s dědou tak se ptám kde byl tak dlouho..
Jednou se mi taky zdálo že jsme šli cestou celou dobu jsme si povídali a když jsme přišli k baráku tak jsem mu řekla že půjdem do hospody za babičkou on rekl že tam nemůže tak jsem ho vzala k nám vypili kafe a říkám mu pojď ven se podívat za ostatníma a na to mi řekl že nemůže že už musí jít
Ale bohužel si vůbec nemůžu vzpomenout co jsme si po té cestě povídali 😐
Nevím třeba to vůbec nic neznamená nebo nevím ale kdyby jste někdo něco věděl děkuji za vysvětlení 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat