Sny o mrtvém
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Stigma jé gratuluji a tiše závidím
ale hlavně přeju!
a budeš na to dítko nějak připravovat? To si s váma teda skoromanžel užije
tak hlavně ať hezky rostete! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ajule13 Vím…četla jsem, že si o miminko přišla. Já o něj přišla před rokem. Je to nepříjemné, ale přebolí to. Myslím, že k malé budu jen více vnímavá, budu jí tak trochu zkoumat, možná trošinku zkoušet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Také dokážu vycítit přítomnost duše. Dokonce se mi i párkrát ukázala blízká budoucnost.
Při nabalování duší mě až mrazilo. Z jakého města pochází ti, kteří vám od nich pomohli?
já jezdím za paní do vesničky Mnichov, kousek od Strakonic.. jezdím tam s každým problémem ať už zdravotním, nebo jiným a vždy pomohla, vše co řekla se vždycky splnilo, někdy z toho až mrazí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stigma takže holčička?
jééé…přebolí, říká t okaždý a už to tak moc nevnímám, jen když občas otevřu šuplík s věcma, které jsem pořídila, nebo dostala, tak to zabolí… ale tomu se nejde nijak bránit.. to pomůže až čas, nebo až se zadaří.. zkoušet
tak to bude zajímavé
je zvláštní, že se někomu tohle vážně děje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ajule13 píše:
@annaaaaa když se mi o dědovi zdá, jsem šťastná, protože jsem ho měla moc ráda, ale když se probudím a zjistím, že to byl sen, tak je mi z toho divně, večer se i bojím, že by se mi mohl ukázat, z té představy uplně šílím… A jak probíhalo to spojení?viděla jsi jí? nebo cítila?
Já se právě vůbec nebála. Přitom tyhle věci nemám ráda, ale tady jsem vůbec strach necítila, ani když se s mamkou pak spojila kamarádka.
V noci, když za mnou máma ten rok chodila, tak jsem jí viděla. Normálně, oblečenou, jako by byla živá, ale cítila jsem, že je lehoučká, že není tělesná jako člověk.
Vždycky jsem slyšela hlas, ať někam přijedu, na zastávku třeba, že tam bude čekat. Byla tam, šly jsme se projít, na chvilku. Pak že musí jít a já jsem říkala, ať ještě nechodí, že se mi stýská, že jí musím toho tolik jít. Ale ona pomalu zmizela. Rozplynula se mi před očima.
Takhle každou noc.
U té kamarádky bylo neuvěřitelné, jak měla špinavé ruce, když projížděla tím plamenem svíčky. A já čisté. A to si je před tím myla mýdlem.
Od té doby mám úctu k těmhle věcem, kdybych to nezažila na vlastní kůži, tak snad nevěřím…
Prý jsem prostě mámu nechtěla pustit… Ona chtěla sama umřít, měla bolesti, chtěla odejít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chci se zeptat jestli tu je někdo, kdo se zabývá sny a co znamenají sny o zemřelych. Dnes v noci se mi zdálo o mamince, která před rokem zemřela bohužel velmi brzo:(.. Sny jsem o ní občas měla, ale dnešní byl zvlaštni. Byla jsem u sestry v baraku uplne sama a chystala jsem se, ze si vyfenuju vlasy. Citila jsem jakysi strach a divny pocit. Pak jsem slyšela nějaké zvuky, veděla jsem, že jsem v domě sama a dostala jsem šílený strach, že se mi mamka zjeví. A najednou stála naproti mě! Strach opadl a obíjmali jsme se, byla moc krasná a vypadala moc štastne (v tomto živote trpela hroznými depresemi a byla neštastna:(…) a pak mi řekla že je ráda, že děláme jako by žila pořád s náma. Potom jsem se vzbudila a měla jsem zase strach. Nevím proč…
- Citovat
- Upravit
Nevirim na nadprirozeno, ale podle meho je to podvedomi. Jeste 2 roky po smrti jsem mela zive sny a zvastni pocity. Dneska verim ze si semnou hrala jen psychika.Je to normalni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně umřela před lety sestra a dost často se mi zdálo, že mi vysvětluje, že neumřela, ale jen se musela daleko odstěhovat a bude mi psát..
Vůbec se mi v této době stávaly dost divné věci, třeba věčný šrumec pod postelí večer když jsem usínala.. i jejím kamarádům se o ní hodně zdály divné věci… ![]()
Potom mi umřela babička, neměli jsme pěkný vztah a o té se mi hrozně dlouho zdávalo, že jsem se probudila a ona na mě ležela a důrazně opakovala, že mě měla ráda.. hrozný sen, úplně cítím, jak jsem se nemohla pohnout, ani dýchat skoro.. a nejvíc se mi to zdálo na chatě, kterou ona milovala a přebývala tam půl roku z roku… ![]()
Asi jsem na to taky citlivější.. ![]()
Jak jste se bavili o dětech, tomu taky dost věřím.. miluju kočky, ještě před lety jsem dvě měla, ale ta jedna bohužel zemřela chvíli poté, co jsem otěhotněla, byl to můj miláček, zachránila jsem ho za pět dvanáct, když byl kotě, měli jsme takový divný vztah, někomu to může přijít divné, ale on naprosto poznal mé trápení a vždy mě z toho dostal… hned co umřel jsem nějak povědomě cítila, že to byla jako by daň za miminko, že kdyby neumřel kocour, tak potratím.. neumím Vám ten pocit popsat, prostě myslím, že sestra nahoře zaúřadovala a vyměnila ho.. ![]()
A před pár měsící když bylo synovi asi 2,5, tak kouká na okno a říká mi, že se bojí, ptám se ho čeho? A on že té velké černé kočky, co sedí na okně… žádná kočka tam samozřejmě nebyla a kocour co umřel byl opravdu černý a byl to osmikilový obřík.. ![]()
Zkrátka něco mezi nebem a zemí určitě je…
- Citovat
- Upravit
Ty sny..Proste psychika, podvedome si se stim smirovala. A u deti je to bezne, dite dokaze vycitit ruzne zony. Staci kdyz tam nekde vede voda nebo je silnejsi magnet pole.Tak u u deti to malinko rozhodi rovnovahu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy27 píše:
Ty sny..Proste psychika, podvedome si se stim smirovala. A u deti je to bezne, dite dokaze vycitit ruzne zony. Staci kdyz tam nekde vede voda nebo je silnejsi magnet pole.Tak u u deti to malinko rozhodi rovnovahu
To jsem nepochopila, jak by dítě kvůli domu např. nad vodním tokem vidělo na okně kočku? ![]()
O tom, že mezi nebem a zemí něco je vůbec nepochybuji, máme v rodině takové prožitky, že to vím na 100%, že něco je.
Co se týká snů - říká se, že se duše ve spánku jakoby lehce odpoutává od těla a „cestuje“ ve „vyšších sférách“.
Taky mně přijde zajímavé, že spousta lidí ve spánku vyřeší problém, který nemohli vyřešit a najednou mají jasno… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, je tady nejaka, ktera ma zkusenosti trosku s ducharinou a sny? taky se mi neco obcas stava v byte po pratete a potrebovala bych poradit…jestli to treba neco znamena, nebo je to jen blbost. Nechci to tady rozepisovat, aby si nekdo netukal na celo…
, diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedá mě to a musím se podělit s dnešním velmi zvláštním snem. Byla jsem v jakémsi baráku a jezdila tam s ostatními po louce na kole. A najednou kdosi začal řvát, že vidí anděla. Tak jsme jeli na louku se podívat na ten zázrak. A opravdu. Byli tam dva. Jenže v černé barvě. Nevyzařovali vůbec žádnou negativní energii, nešel z nich strach. A postupovali směrem k domu. V tom jsem se probudila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ajule13 ahoj, ted jsem si precetla diskusi a zajimalo by mne, jestli jste po dedeckovi neco nasli nebo jestli jste to uz dal neresili. Moc by mne to zajimalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mrtvý
Mě umřel táta když mi byl rok a půl. Od tý doby když jsem byla malá jsem nemohla spát, protože jsem se vždy probudila a viděla ho před sebou. Pak se to uklidnilo a mamka si hledala přítele, ale já je všechny vždy odehnala, nemyslela jsem to špatně
. A teď poslední dobou se mi o něm znovu zdá často. Vždy se probudím šokem a kouknu z okna a svítí jedna jediná hvězda, připadá mi že pro mě. Hodně brečím poslední dobou a hodně mi schází. Chtěla bych s ním mluvit a vidět ho, ale hodně lidí mi říká že to není dobrý si s tím zahrávat, když je po smrti. Posledně jsem se probudila a měla modřinu přes celé stehno skoro a nepamatuji si že bych se někde praštila. Nevím si s tím rady, co se děje.
Děkuji
- Citovat
- Upravit