Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V těhotenství mívám taky noční mury. Rekla bych že to je běžný, vyrovnavas se s novou situaci, těšíš se, zároveň máš obavy.. Zlý sny jsou normální. ![]()
@mackA159
Děkuju! Taky si myslím, že je to normální
. Na druhou stranu se mi zdálo o tom, že se něco stalo první dceři a dostalo mě to…
Sny reflektují reálné pocity, ktere prožívas. Všechny postavy ve snu jsi ty. Zkus se zamyslet nad tím, jak si se citila v tom snu, a tyto pocity hledej ve svém životě. Projdi takto každou postavu v daném snu. Klidně si sen rozepis, rozmaluj. Ty stejné emoce ze sna pak hledej u sebe a narazis na něco, co zřejmě tvému mozku utkvělo více v nevědomí. Možná se zaobiras nějakým strachem, stresem, tuzbou,…A pozor, obsah daného snu nemá s realitou nic společného. Jde o ty emoce, které v něm pociťuješ, ne o děj. ![]()
@Hermio
Děkuju, děkuju, děkuju!! Přesně takto jsem dotaz myslela!
Ano, je pravda, že všechny pocity, které jsem zažila ve snu momentálně zažívám. Od velké radosti, těšení se až po strach z budoucna a z rychlého “pádu.”
Akorát jednu věc si nějak nedokážu vysvětlit. Dcera ve snu padala z patra někam dolů a já jsem stála o dva kroky dál a trvalo mi, než jsem po ní sáhla… Měla jsem hrůzu z toho dcery pádu, ale po vašem vysvětlení jsem to pochopila, ale nechápu, PROČ jsem neudělala ten krok, abych ji zachránila dřív?!
![]()
Nepřemýšlej o tom - někdy to může mít úplně jiný význam. Víc ti řekne snář. ![]()
Dobrý den, ahoj všem,
mám na vás takový dotaz. Prosím, nevykládá tu někdo sny, nebo nevyzná se někdo ve snech? Na dnešek se mi zdál opravdu hnusný sen! To jsem snad nikdy nezažila. Vzbudila jsem se s hrůzou a pláčem a celý den o tom přemýšlím.
.
Jsem ve čtvrtém měsíci těhotenství, čekám druhé dítě, tak jestli by to mohlo být i tím?
Fakt mě to úplně dostalo
Tak kdyby se tím někdo zabýval, nebo tak, napište mi prosím pod příspěvek a já se vám ozvu do soukromé zprávy.
Děkuju moc!