Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je jeden z duvodu, proc si bile veci prakticky nekupuju. I tricka byla kdysi kvalitnejsi a nebyla tak pruhledna. Mne by to vadilo, ja bych to nenosila. Ani s telovym pradlem.
Kup si pod ni bilou kosilku/natelnik. V Pepku maji treba. A bude ok.
To není tak moc vidět, košilku nebo bolerko a bude to v pohodě
To musim neco na uzka raminka. Halena je bez rukavu, ramena jsou odhalena. Ted mi tu mamina prezentuje jak to vypada dobre a neni moc videt a babca, ze dnesni doba je jen ukazat co je pod oblecenim ![]()
Ona se ve spec. obchode spodnich pradel da koupit kosilka, ktera nahradi podprsenku. Tak zainvestuj.
A ma to tenke raminka.
@Anonymní píše:
To musim neco na uzka raminka. Halena je bez rukavu, ramena jsou odhalena. Ted mi tu mamina prezentuje jak to vypada dobre a neni moc videt a babca, ze dnesni doba je jen ukazat co je pod oblecenim
Tak vidis. Na fotce to tezko odhadnout. Kdyz babusky nic nevidi, tak nic neres.
@Kelsey píše:
Tak vidis. Na fotce to tezko odhadnout. Kdyz babusky nic nevidi, tak nic neres.
Mamca skoro nic nevidi. Babca vidi vse odhalene ![]()
@Kelsey píše:
Ona se ve spec. obchode spodnich pradel da koupit kosilka, ktera nahradi podprsenku. Tak zainvestuj.
A ma to tenke raminka.
Dik pokoukam
Pod bílé se nosí tělové prádlo, takže ok. Ale nosila bych jinou podprsenku, jiný střih a jiný tvar, aby nebyl výrazný vršek košíčku, rýsuje se dost.
Zdravim devcata. Koupila jsem si bilou halenku pruhlednou a pod tim mam telovou podrdu. Nevypada to lacine? Na posouzeni vkladam foto. Dekuju