soc. přídavek pro kojící
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
soc. přídavek pro kojící
Ahoj holky, dneska jsem se dozvěděla, že existuje nějaký příspěvek pro kojící maminky, prý snad na kvalitnější stravování, má to být 1000,– a stačí jen nějaké potvrzení od dětské dr. že je dítě kojené a vyřizuje to sociálka. Nevíte o tom některá více? Funguje to prý tak čtvrt roku.
Díky Anina+Danielek+Filipek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Anino, to teda slysim poprve a moooc bych tomu neverila, kdyz ted vysla ta nova reforma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě to taky přišlo zajímavé, ale říkala mi o tom sestra na gyndě, to by si přece nevymyslela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jestli je to tak, tiska se vzdy hodi..........ale pokud k tomu budou chtit lejstra jako kolik vydelava manzel a podobne, lahudky, tak na to rovnou dlabu..... tenhle rok uz jsem ani nezadala o prispevek na dite, jeste nikdy sme ho nedostali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nevyplácí to třeba spíš nějaká zdr. pojišťovna? Jako soc. dávka mi to příjde sice hezká sci-fi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravotní pojišťovna přispívá většinou 1000,– na pomůcky pro kojící matky - odsávačka a pod.....
Ale soc dávky takové určo nejsou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tohle budu sledovat
Zdá se to opravdu jako vtip
NO, Každopádně, pokdu někdo něc víc zjistít, tak asi spousta kojících maminek bude ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako soc. dávka je to blbost, byla jsem minulý týden dát na socku potvrzení ze školky a koukala jsem na ty jejich nástěnky, nic takovýho tam učitě nebylo. Nemyslela sestra spíš jak tady někdo napsal příspěvek od tý zdravotky?
Jinak by to bylo vážně už na hlavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zajimave…jako samozivitelka by se teda tech 1000 kc hodila jako sul.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co my nekojící???????? Bohužel nemůžu kojit a umělá výživa mě příjde na 2.000,–- měsíčně!!!!!
Stejně je to nějaká „kachna“, tak co se rozčiluju?! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus se zeptat té sestry jak to myslela, to by mě zajímalo, ale taky si myslím že je to nějaká kachna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na podobné téma jsem narazila na několika skupinkách na FB, tak jsem zkusila pohledat info.
Dávka opravdu existuje, je to dávka v hmotné nouzi - příspěvek na živobytí - Dieta v těhotentsví a při kojení
měsíčně 1050Kč
a měla by se zvyšovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pravda
Jj davali to dokonce v televiznich zpravach holky, takze nalitnete a zjistete si vic info o tom, jak je dostat. Sama pujdu taky, mam doma pulrocni dceru tak proc ne..
- Citovat
- Upravit