Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, to je neuvěřitelné.
Proč se mstí vaší malé,
to opravdu nechápu,
ona přece nemůže za to, že je „tatínek“ násilník a ožrala.
Ono to většinou odnesou nevinné děti.
Vyprdni se na něj, ať si ty věci strčí do pr..!!!
Kup malé jiné hadříky!!! ![]()
nám takhle zatím MM sebral část hraček pro našeho syna…ještě jsme se domlouvali, co budu chtít, řekla jsem, že si přijdu a místo toho to den na to odvezl a dal synovi jeho současné přítelkyně
![]()
prostě dělá naschvály..kákla jsem na to bobek a klukovi holt koupila nové bábovky, kýblíčky a lopatičky …vím, že ty to máš těžší..zkusila bych tu sociálku, ale dál (k soudu, na policii) bych to nehnala..bude tě to stát spoustu nervů, peněz a vyostří to ještě více vztahy ![]()
no říkáte že má starší dceru než je vaše, co by dělala s menším číslem oblečení? to by byl velky velikostní rozdil. A jak říkáte, že jste si nakoupila nové věci, žádná přece nekupuje rok dopředu. To obvykle dostáváme jako dárek:) když se někdo netrefi do velikosti dítěte. Nevím nějak mi to neleze do hlavy proč by se tahala o malé věcičky. v každym případě hodně štěstí
Ja jsem to asi nepochopila. Nejdriv obleceni putovalo k sestre, ktera ma o rok starsi dite, takze by ji ty oblecky byly asi k nicemu a ted putovaly k sestre, ktera nema deti, byla na potratu a oblecky sbira? ![]()
treba lepší (novější) oblečení může prodat a to jí může být jedno zda je větší nebo menší ![]()
Aandilek píše:
treba lepší (novější) oblečení může prodat a to jí může být jedno zda je větší nebo menší
Kdyz je sbira tak je asi neprodava ![]()
no to asi ne. to nemá logiku. Tím by si teda vydělala! ukradla oblečky , vrátila po její dceri roztrhane a sama je sbírala anebo prodávala. tak to je mazec. Už ani nerozumím tomu zda se řeší oblečky pro malou anebo sestra ex? Že autorka nám sděluje o interupci ![]()
ja jen chtela rict to ze uz sestra od ex.ma jedno dite o rok starsi a byla na potrate tak ze ty oblecky ji jsou na nic protoze uz nikdy nechce mit deti jen to schovava jako trofeje a ty veci byly i vetsi ktere jsem ji treba pujcila a pak ze to vrati a budu dal nosit ma malinka
normalni píše:
ja jen chtela rict to ze uz sestra od ex.ma jedno dite o rok starsi a byla na potrate tak ze ty oblecky ji jsou na nic protoze uz nikdy nechce mit deti jen to schovava jako trofeje a ty veci byly i vetsi ktere jsem ji treba pujcila a pak ze to vrati a budu dal nosit ma malinka
Uz tomu chapu
.Zkousela jsi tu socialku? Alespon se optat jestli je mozny, aby ti vydal postylku a dulezitejsi drazsi veci?
urcite jsem to zkusila ale tam mu jen rekli at mi to vyda jinak budu muset vse poridit nove a misto treba 1500kc alimentu mu daji 2500kc aby mi to nejak vratil a policie s tim nic neudela
normalni píše:
urcite jsem to zkusila ale tam mu jen rekli at mi to vyda jinak budu muset vse poridit nove a misto treba 1500kc alimentu mu daji 2500kc aby mi to nejak vratil a policie s tim nic neudela
Tak budes mit alespon vyssi alimenty a asi bohuzel nevracene veci nakoupit po bazarech
.
Jak nekomu staci takova podlost k radosti
.
Uvedomuje si vubec, ze obira tvoje dite a ne tebe?