Expřítel mi nechce vydat oblečky pro malou

Anonymní
9.8.11 14:42

Oblečky

Chtela bych se zeptat, co mam vlatne delat. Rozesla jsem se s pritelem, s kterym mam 2letou dceru. Utekla jsem od nej, protoze me bil a hral automaty a moc pil - no bylo toho moc, ale jak jsem utekla, tak mi nechtel vydat moje i dceriny osobni veci. Nakonec nam je dal tak, ze je jeho rodina nam ty veci probrala a nakonec mi nedali veci me dcery od spodniho pradla az po zimni kombinezi. Proste vse ji vzali a misto toho nam poslali veci roztrhane a vytahane po jeho neteri, ktera je o rok starsi jak ma dcera. A hlavni problem je, ze to od nich nemohu dostat zpet, protoze nemam zadne paragony o koupi. Myslite, ze je nejaka sance to dostat zpet :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1249
9.8.11 14:45

zapomeň na to ,v bazarech najdeš krásný hadříky za pár korun…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
9.8.11 14:53

Asi ti nezbyde než koupit jiné, když je nemůžeš dostat. Než to z nich vytáhneš, tak už z toho asi vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
9.8.11 14:53

asi to bude běh na dlouhou trať, když k tomu nemáš doklady, že je to tvoje… :nevim:
ale takovéhle věci ti poradí na měst. úřadě - odbor péče o děti, zavolej tam a zeptej se, jestli s tím jde něco dělat…od toho tam jsou, aby takovýhle věci poradili :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
9.8.11 14:58

opravdu v sekáčích,bazarech,na aukru,všude dostaneš věci za hubičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.11 14:59

Ja vim ze v bazarech se daji koupit levne veci, ale jde o to, ze ty veci nebyly vsechny me, ale pujcene a nemam zas tolik penez, abych sla vse koupit tak, jak se dite narodi od a az do z - nemam totiz ani postylku. Proste nic vse si vzali…

• Citovat
  • Upravit
2691
9.8.11 15:01

aha..tak to je fakt pitomá situace,v první řadě bych tedy na tu sociálku zašla a tam se poptala co a jak,oni ti musí poradit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
9.8.11 15:06

Jsou to hovada s prominutím.Přesně kup si nové v bazaru,tam tě to vyjde o dost levněji.Každopádně bych na sociálku došla a at ti poradí jaký páky na ně vytáhnout.Asi nebudou mít moc velké IQ co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
9.8.11 15:09

taky nechápu,co lidi z pomsty dokážou..a jestli dokážou toto,asi bych kamarádce vysvětlila,co se stalo,jestli je rozumná,pochopí a v bazarech nakoupíš opravdu levně…jestli je člověk vychlastanej,vylízanej magor…to bude těžký!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.11 15:12

Situace určitě nemilá, ale taky bych na ty věci zapomněla. Jestli to bylo půjčený od nějaký kamarádky, tak ta to snad pochopí. Kup si v bazaru to nejnutnější a určitě jdi na sociální odbor, situaci jim popiš, podle toho, co píšeš, tak to asi s bývalým nebudeš mít jednoduchý, tak bude jedině plus, když o vás budou vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
9.8.11 22:17

Pořád je to vlastnictví tvého dítěte, a i když na to nemáš paragony, tak to neznamená, že to vlastnictvím tvého dítěte přestalo být. Buď máš právo podat civilní žalobu na vydání věcí nebo si zajít na policii. Ale určitě to tím i vztahy i hodně vyhrotíš a je otázka, kdy ty věci z něj dostaneš a jestli to stojí za to. Prokázat vlastnictví se dá i jiným způsobem než paragonem, ale když bude tvrdit, že vám vše dal a nic nemá, dotáhne k tomu třeba svědky, tak nevím nevím… teoreticky šanci máš, prakticky těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
9.8.11 23:32

no tak jestli jsi přišla jen o těch pár hadříků, tak büd ráda, že ti nesebral děcko… kup si na mmb něco jinýho a na přítele zapomen… hlavně aby ti posílal na malou alimentky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
10.8.11 08:21

Jestli to oblečení probrala jeho rodina, tak už může být bůhvíkde, pochybuji, že by si ho přítel nechal- co by s ním dělal? To se spíše něco hodilo jeho ségře pro děti, něco ségřině kamarádce,…ne? Asi už to neuvidíš. Bohužel…ten chlap je kkt a jeho rodina jakbysmet, ale to asi víš i beze mne. Buď ráda, že ti zbylo dítě, také se s tebou o něj ze msty mohli přetahovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.8.11 09:22

tak nechala si to jeho sestra ty veci ona si totiz vse schovava ale deti dalsi nechce ted byla na potratu a s tim pretahovanim o malou me s tim deb… zacne protoze chce si ji bravat aspon na jeden den ale mala nechce byt u neho ani v naruci protoze ted ji nevydel 7 tydnu a nikdy ji neprebalil nevykoupal ani nevzal si ji ven proste nemel o ni nikdy zajem tak mam velky strach ze mu to umozni a mala bude trpet je totiz poutana jen na me a nini doma porad pijou a berou vnucky do hospody a tam vydrzi s nema i cely den tak mam hroznej strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
10.8.11 09:36

Není to tak jednoduchý.Musí nejdříve proběhnout soud a tam se vše bude řešit.takže bud v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí