Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To znám
Já to měla o to jednodušší, že ex neměl peníze, ty udělají hodně
Taky mi vyhrožoval, že pokud se s ním rozejdu, že mě zabije. Jednou se mě zabít pokusil, tak to neberu na lehkou váhu, ale už je to přes dva roky co jsme od sebe a nic… Teda nedávno se údajně potuloval kolem našeho domu… Nevím co ti poradit. Máš rodinu která se za tebe postaví? ![]()
Udělala jsi moc chyb, a já netuším, jak z toho ven. Myslím si, že řada lidí ti možná říkala, že tohohle nic dobrýho nekouká. Já bych se asi nezdržela s tímto komentářem. Tady vzít nohy na ramena utíkat asi nepomůže - tihle lidé mají kontakty a moc opravdu své „sliby“ dodržet. ![]()
P.S. Leckdo se živí lecjak, o tom nic, ale … zrovna majitel podniku tohoto zaměření, toho bych asi fakt za otce svého dítěte nevolila … ![]()
proc jste se brali? ![]()
proc si otehotnela??? ![]()
mozna to zni drsne, ale kazdy sveho stesti strujce…
ja byt tebou, tak odejdu, defacto ti asi nic jineho nezbyva.
Kača.M píše:
promin,ale to si nevěděla před svatbou????
Víš jak se říká
když ptáčka lapají … Sladce mu spívají
ne nevěděla , kdybych to věděla tak to přece neudělám …
tak to, že brát si chlapa „podivné pověsti“ po tak krátké době je blbost na entou a proto se nemůžeš divit, že z něj vylezlo to co vylezlo, to je asi pasé a hlavně to slyšet nepotřebuješ, to už asi víš…
každopádně většina co takhle vyhrožuje má nakonec jen plnou hubu keců a skutek utek…
jestli to je ostrý a ty chceš opravdu odejít, a jen se ho bojíš, tak se spoj s místní sociálkou (odbor péče o dítě)- je to na městském úřadu s rozšířenou působností a požádej tam, můžou ti zajistit azylový dům, a v případě, že to opravdu bude hustý, tak i utajený pobyt…
Příspěvek upraven 09.08.11 v 12:14
Ahoj,
no nezávidím, ale jak píšeš uvědomuješ si, že to byla chyby a chceš z toho ven. Co nejdále od takového chlapa!
Nemáš kam s jít s prckem? Třebas jen na přechodnou dobu, k rodičům, kamarádce?
Co se týče výhrůžek, kdyby nebylo zbytí, nahlásila bych na policii, i za cenu nějaké důkazné nahrávky a pak mu pohrozila zase já, že pokud ti bude nadále vyhrožovat, tak máš i ty své karty v ruce!
Každopádně přeji hodně štěstí, a ať jste se synem zase šťastní a v lepším prostředí ![]()
Ahoj, nevim, na co jeste cekas, podej zadost o rozvod a jdi co nejdriv pryc. Manzel vyhrozuje, to je bezne, nenech se tim zastrasit a zarid si zivot podle sebe.
Martina T píše:
Ahoj, nevim, na co jeste cekas, podej zadost o rozvod a jdi co nejdriv pryc. Manzel vyhrozuje, to je bezne, nenech se tim zastrasit a zarid si zivot podle sebe.
Jak píše Emilie, tohle už je trochu jiná vrstva s uplně jinýma kontaktama, než jsme my a na lehkou váhu to opravdu neberu. ![]()
Trošku odbočím,ale kam si dala očíčka,to je to škvrně vedle tebe?..
hele ten utajený pobyt fakt není na škodu (u nás se to občas dělá, pracuju na měst. úřadě) a když se pobyt proflákne tak je to vždycky tím, že se prokecá ta ženská sama …ale my jí tu chráníme zuby nehty…
Příspěvek upraven 09.08.11 v 12:17
No nevím, ale výhružky od majitele nočního klubu, bych brala smrtelně vážně. To už zavání průšvihem.
Neporadím co dělat… je to těžká situace, kterou Ti vůbec nezávidím.
Přeju jen hodně štěstí a aby se to vyřešilo ke Tvé spokojenosti ![]()
terdule píše:
trošku odbočím,ale kam si dala očíčka,to je to škvrně vedle tebe?..
asi ma prachy
![]()
martek01 píše:terdule píše:
péťo,trošku odbočím,ale kam si dala očíčka,to je to škvrně vedle tebe?..asi ma prachy
![]()
A vaši muži jsou nádherní vysocí svalovci, že? ![]()
Zdravím všechny ženy , chtěla bych vám říct svůj příběh …
Přijde z práce (majitel Night clubu – takže nepracuje ) lehne si na gauc do obyvaku a cele dny jen kouka na Tv a vecer se jde zas ozrat .
Nechci to snášet dál , chtěla bych uplně jiný život a hlavně nechci aby se na něho jednou musel koukat můj syn a viděl jak je ožralej
........... !!!!!!
Vdala jsem se po 5měsíční známosti a už po měsíci manželství jsem věděla,že to byla chyba.Otěhotněla jsem a můj manžel po porodu naprosto ztratil zájem se věnovat diteti natoz me.Nepochoval si ho kdyz plakal ani mi s nicim nepomohl.
Dokazal jen jit za chlapama a ozrat se jako to nejvetsi prase na svete a tahnout s nima do bordelu … (Tím ožrat se myslím tak 60panáků tvrdého alkoholu cca obden) .
Téměř každý den když vidím své dětátko (to jediné pro co mám ted žít) tak se mi chce plakat nad tim ze na nas absolutne prdi
Uz nevím co mám delat , kdyz mu reknu ze se chci rozvest a dite si vezmu tak mi jen dokaze rict jako to rikaval porat ze jestli to udelam tam me zabije a zapali nam dum a podobne veci