Nezájem manžela o miminko i mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1249
9.8.11 12:22
ww píše:
martek01 píše:
terdule píše:
péťo,trošku odbočím,ale kam si dala očíčka,to je to škvrně vedle tebe?..
:palec:asi ma prachy :lol: :mrgreen:
A vaši muži jsou nádherní vysocí svalovci, že? :roll:

jak to víš???… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
9.8.11 12:23
ww píše:
martek01 píše:
terdule píše:
:palec:

asi ma prachy :lol: :mrgreen:

muj je 8-) :mrgreen:
ale nema ty prachy :lol:
ja tohle proste nikdy neumela, koukat na to, jestli ma love a chtit ho jen kvuli tomu. ale mam spoustu kamaradek zlatokopek :lol:

Příspěvek upraven 09.08.11 v 12:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
9.8.11 12:25
martek01 píše:
terdule píše:

ono je to těžké, takoví chlapi umí být okouzlující a ta zblblá ženská prostě přes růžové brýle nevidí…
moje sestra měla před pár lety něco podobného, její přítel pro ní úžas, pro mě od pohledu hajzl, ale nevysvětlíš…časem na to přišla sama, jak jí měl čím dál víc jistější, tak se hrotily i jeho nálady a agresivní stavy… i tak jí to ještě vydrželo docela dlouho, než se od něj odpoutala (i když k vyhrožování zabitím a pod. asi nedocházelo)…
naštěstí s ním neměla rodinu.
Nyní si konečně našla normálního milýho chlapa a je jako vyměněná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda

Upřímně,já to nechápu,po tak krátké známosti se vzít,asi jsi byla hodně zamilovaná a naivní že? Tak každopádně teď ti držím palce ať to s ním bez újmy na zdraví skončíš … :hug:

• Citovat
  • Upravit
Jenka

No když se ti takový život nevyhovuje,tak se rozveď a na výhružky bych nedala,protože když na ně dáš,nikdy od něj neodejdeš a proto to asi říká. :roll:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
9.8.11 12:28
terdule píše:
ww píše:
martek01 píše:
terdule píše:
jak to víš???… :mrgreen:

Ty si dobrá :mrgreen: :potlesk: Já se ji tady chci chuděry zastat a vy mě tady bavíte :mrgreen: Já takový humor miluju. Tak se bavíme i doma :lol: Když mě chlap otravoval, furt chtěl sex tak jsem se ho nervózně zeptala jestli je to jako moje povinnost a on mi řekl JO :mrgreen: To mě baví :lol: Jako můj chlap krásný není, já to řeknu na rovinu, je sice hora masa což se mi líbí, ale obličej pěkný nemá. A jak jsme se seznámili tak prachy vlastně měl… :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.11 12:54

Holky nechte si ty řeči o tom, proč to zakladatelka udělala a jestli to neviděla dřív, to jí fakt nepomůže :roll:

Anonymní drž se, s takovýma chlapama je strašně těžké vyjít, je to hodně zvláštní sorta, mám jednoho takového taky doma a je to boj, musím teda ale říct, že o rodinu se stará dobře, jinak je s ním ale STRAŠNĚ těžký život. Z mého pohledu Ti radím rozvod, nebo to bude čím dál horší. Zkus si potichu zařídit bydlení, doporučuju třeba u mamky, ať nejsi sama a odejdi, hlavně potřebuješ oporu v rodině a v okolí. Bohužel je tam to riziko, že Tě třeba bude obtěžovat, ale spíš bych řekla, že ne, oni mají vždycky takový svalnatý řeči, bez nich by se asi necítili jako chlapi :roll:

Omlouvám se za anonym, ale zakladatelka to snad pochopí.

Drž se a přeju hodně štěstí :hug:

• Citovat
  • Upravit
3400
10.8.11 11:06
martek01 píše:
proc jste se brali? 8-o
proc si otehotnela??? 8-o

mozna to zni drsne, ale kazdy sveho stesti strujce…

ja byt tebou, tak odejdu, defacto ti asi nic jineho nezbyva.

Jojo, přesně tak Matek. Také to nějak nechápu. Se jako jednou ráno manžel probudil a bylo z něho tohle? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.11 11:44

Jo tak na tohle jsem presne cakala , az mi tady zacnete psat veci typu , ze jsem si ho vzala kvuli prachum a jestli jsem to nevedela drive. Ja se vas chytre vubec neprosila o nejake komentare :nevim: Kdyz nevite jak to bylo na zacatku tak jak muzete soudit ? Nechapu vas . . . Uz radsi nikdo nic nepiste . :-(

• Citovat
  • Upravit
779
10.8.11 14:13

Milá anonymní - já se tě zastanu, ono dostat se do takové situace je poměrně lehké a to díky zamilovanosti. Vidím to kolem sebe dnes a denně (mě naštěstí nic takového nepotkalo). Ty si zkrátka nenarazila na hodného, milujícího muže jako jiní a než ses nadála, byla si těhotníá. Nikdo tě tu nemá soudit, když žádáš o radu a nikdo tady není v tvé kůži.

Bohužel co se stalo už nezměníš a je důležité co budeš dělat dál, sama dobře víš že od toho chlapa musíš pryč a to hlavně kvůli děcku - jinak by si ani tuto diskuzi nezakládala. Jak to udělat, to si musíš rozhodnout sama, ale udělej to než se něco stane tobě, nebo malému. Držím palce, buď silná a neboj se požádat o pomoc rodinu, nebo okolí, tady ti nikdo jiný nepomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
10.8.11 14:17
Anonymní píše:
Martina T píše:
Ahoj, nevim, na co jeste cekas, podej zadost o rozvod a jdi co nejdriv pryc. Manzel vyhrozuje, to je bezne, nenech se tim zastrasit a zarid si zivot podle sebe.
Jak píše Emilie, tohle už je trochu jiná vrstva s uplně jinýma kontaktama, než jsme my a na lehkou váhu to opravdu neberu. :-(

aprávě z tohoto důvodu radím jediné - jestli to teda lze, to netuším, žiju v jiné společenské vrstvě :-? - ale… prostě se jednoho dne sbalit s maximem možných fin. prostředků a začít někde na druhém konci republiky tak, aby se tě nedopátral???
asi blbost co?
Ale jakéhokoliv dalšího řešení bych se bála, to je fakt. Takovejhle chlap, to je adept na vězení za zabití manželky i dítěte…
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.9.13 09:33

@Elka12 za mě je naivní, aby Tvůj chlap chodil za Tvou mamkou (nějak to nechápu, to je přeci mezi vámi) :think: jinak pokud nemá zájem, těžko ho nutit. Musel by chtít sám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.9.13 09:33

@Elka12

1. mamku můžeš i pozvat k vám, aby si promluvili. Chápu, že jemu se tam nechce.
  2. to asi není moc dobrý znamení, že se vymlouvá a nechce na utrazvuk, ptala ses ho přímo? Ať se nevymlouvá, ať ti řekne, jak to je, z jakýho důvodu s tebou nejde?
  3. není to bláhová představa, je to naprosto normální, že někdy se musí partner omezit, aby vyhověl tomu druhému a toto musí být vyrovnané.

Zkus od něj nic neočekávat, ale rovnou mu upřímně a ve vší vážnosti říct, jak si představuješ vaši budoucnost a jak on. Pak uvidíš.

Z tvýho popisu mi teda na dítě zralej určitě nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.9.13 09:35

@martina.se kde je ten příspěvek??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
5.9.13 09:35

I když pominu fakt, že s tebou cloumají hormony, tak si myslím, že tvůj chlap to nebere zrovna za správný konec :nevim: to s tou matkou bych ani tak neřešila (takhle mi to přijde hloupost, ale nepopisuješ to nijak podrobně, takže těžko posoudit proč to po něm žádáš), ale že nechce na UTZ a naproti tomu na kamarády si vždy čas najde, to je fakt sobecké :cert: Nemusí se z mimina hned zbláznit, ale být trošku ohleduplný by nevadilo… Holka, snad se chlap trochu probere a ty nebudeš litovat, že sis s ním to dítě pořídila :| (ať už plánovaně, nebo neplánovaně)… Celkově když prolítnu ten poslední odstavec, co jsi napsala, tak mám dojem, že nemáš doma chlapa, ale kluka, který o dítě ani moc nestojí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí