Sociálka a počítač
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sociálka a počítač
Ahoj,měla bych takový dotaz.Když známá podávala žádost o příspěvek na živobytí i na doplatek bydlení,má jí přijít domů sociálka na kontrolu a má doma počítač,bude proti tomu něco námítat sociálka,a zamítne ty příspěvky,nemá radši ten počítač schovat???řekněte váš názor nebo i vaši zkušenost,díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,mám doma počítač i tiskárnu,loni u mě byla sociálka kvůli pobírání hmotné nouze a neříkala paní nic,dneska už je pc normální součást vybavení domácnosti.A nebylo to tak,že by si nevšimla (moc nešmejdila),tiskla jsem jí výpis z účtu,který potřebovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč by měl vadit počítač? ![]()
Kdyby náhodou se Soc ptala tak může říct že ho zdědila třeba po sestře.
- Citovat
- Upravit
žirafííí píše:
Proč by měl vadit počítač?
no jí zase vykládala další kamarádka,že když přijdou na tu kontrolu,tak jí strašila že ať si počítač schová,že jí pak žádné peníze nedají. No jo některé kamarádky jsou takové které dělají chytré ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u mě ho braly jako standardní zařízení, ale bydlím na vesnici a ke komunikaci s úřady a na objednávání dietních potravin pro nemocnou dcerku je to nutnost ![]()
- Citovat
- Upravit
Lucky.O píše:žirafííí píše:no jí zase vykládala další kamarádka,že když přijdou na tu kontrolu,tak jí strašila že ať si počítač schová,že jí pak žádné peníze nedají. No jo některé kamarádky jsou takové které dělají chytré
Proč by měl vadit počítač?
no u nás byla, žádali jsme na příspěvek na bydlení a snad pc si ani nevšimla
.
jen si všimla velkého drahého auta před domem tak se hned zeptala to je vaše?
tod vše , tak at se známá nebojí,kdo v dnešní době nemá doma pc ? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lucajdice79 píše:
Ahoj,mám doma počítač i tiskárnu,loni u mě byla sociálka kvůli pobírání hmotné nouze a neříkala paní nic,dneska už je pc normální součást vybavení domácnosti.A nebylo to tak,že by si nevšimla (moc nešmejdila),tiskla jsem jí výpis z účtu,který potřebovala
Ahojky, potřebuju poradit, zažádala jsem o dávky v hmotné nouzy a nevíte náhodou jak dalece, když přijde kontrola, šmejděj po baráku? Jestli lezou do skříní atd. A jestli je problém pro přiznání dávek, když je na mně napsaný auto?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, u mně byla taková moc příjemná paní, jen seděla v obýváku a vyptávala se, nikde nešmejdila, byla slušná, fakt. S tím autem nevím, auto nemám, ale vím, že se to tam vypisovalo, co vlastním a auto tam bylo.Jak dalece to pak má dopad na dávku, pokud ho někdo vlastní, to fakt nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit