Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@blumen píše:
K tomu příjmení se hodí Ema. A Sofií je teď milion, i když to Tě určitě nezajímá
Zato Emiček milion není ![]()
K příjmení Ema, ale obě jména jsou dnes strašně frekventovaná, proto bych já osobně vybrala nějaké úplně jiné.
Tak kdyz je manzel proti dvoum jmenum tak to pak ta Ema no, ale vic se mi libi Sofie
I kdyz u Emy se mi libi vic Emma, ale to by se nehodilo
@Pipet myslíš, že Ema je frekventované taky? Mně připadne, že vůbec, ale jistá si nejsem ![]()
@blumen píše:
@Pipet myslíš, že Ema je frekventované taky? Mně připadne, že vůbec, ale jistá si nejsem
Neznám Sofii ani jednu, ale Em znám několik ![]()
Zakladatelko já jsem por Sofii:)Naše malá se tak bude jmenovat taky, to jméno mám vybrané už 4 roky:D
@Crystal87 Jé, holčička k těm třem raubířům… nebo kolik jich vlastně máte
Tak ať pak dělá jen samou radost
a je zdravá!
Tak me přijde ze Ema i Sofie je ted hodně frekventovaná. Me se líbí obě jména, u manžela a kluků prošla Ema. Aby nebyla ze slabikare ma dvě m
k vašemu příjmení bych volila Emu
Obě jsou hezké, ale Ema je nej, u nás je to pro případnou holčičku jméno první volby. a k příjmení taky ladí víc
@Crystal87 píše:
Neznám Sofii ani jednu, ale Em znám několik
Zakladatelko já jsem por Sofii:)Naše malá se tak bude jmenovat taky, to jméno mám vybrané už 4 roky:D
a já myslela že ty máš favoritku Isabelu
jsem asi opět trochu mimo ![]()
@blumen píše:
@Pipet myslíš, že Ema je frekventované taky? Mně připadne, že vůbec, ale jistá si nejsem
jo je a strašně, já to netušila a dala malý jméno Emma (v příjmění má dvě T tak aby se to hodilo) no a když jsem na šestinedělích byla na kyčlích sešli se tam i s mojí 4 mimina stejného jména
sem si pak říkala že jsem radši měla dát Annu