Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Sojan X5?
Přidejte zkušenost s Sojan X5@Mafínnn Taky čekáme holčičku, ale já si pořád říkám že co kdyby náhodou..
![]()
Čauky holky, nevíte kde bych mohla v Brně vidět kočárek Sojan cayman?
@_one_name_
Dobry den, uvazuji nad koupi taky 3 kombinace tutis pia new.Chci se zeptat jestli jste s nim opravdu spokojena a jak vam a mimcu vyhovuje? Ma tam dost prostoru? Ma opravdu vnitrni korbu 87 cm velkou? Dekuji za odpoved. ![]()
Ahoj uvažuji nad koupí kočárku Caymann ale…co me trochu děsí je ta bílá konstrukce a bíla kolečka..jezdíte s ním už nekterá?? Není to furt jak prase atd? Nebo jde na to pořídit tmavy podvozek?? Ten jsem našla u Cayenne ale zase nemaj kombinace v šedé ![]()
@kachnicka88 my budeme kupovat Caymana a když jsme ho byli zkoušet v obchodě tak je geniální ![]()
@Kristyna.Vechtova No já ho mám a jsem z něj akorát tak zklamaná a naštvaná
Dá se s ním jezdit jen po asfaltu a to musí být rovnej, jinak hrkají kolečka jako blázen a malá je celá vyklepaná
A vajíčko už mám po druhé na reklamaci
![]()
@kachnicka88 mm tak to nevím, nám se líbí a slyšela jsem a četla kladné recenze, tak snad náš bude v pořádku a bez reklamací, ale děkuji i za tuto zprávu ![]()
Ty jo já ho mám doma a zatím čeká takže nemužu soudit, kamarád ho má a nemuže si vynachválit
Ahoj, poridili jsme si kocarek sojan cayman. Jsme s nim opravdu spokojeni. Maly bude mit ted 6mesicu a stale jsme v korbicce. Chtela jsem se vas zeptat zda nevite jaky typ fusaku do kocarku sedi?
Moc dekuji ![]()
Ahoj, poridili jsme si kocarek sojan cayman. Jsme s nim opravdu spokojeni. Maly bude mit ted 6mesicu a stale jsme v korbicce. Chtela jsem se vas zeptat zda nevite jaky typ fusaku do kocarku sedi?
Moc dekuji ![]()
Já už tento kočárek nemám. Za 3 měsíce používání jsem měla na kočárku celkem 7 reklamací, které mi byly uznané a vrátili mi za něj peníze.
@kachnicka88 Dobrý den, můžu se zeptat co s kočárkem bylo? Včera jsme zaplatili zálohu a dnes pro něj jdeme
…
@Klara10988 Neustále se páraly různé části potahů, lezly z nich ty výstuže..rozpárala se mi i taška.. a taky hrkalo kolečko..Třeba jsem měla jen smůlu..
@_one_name_ ahoj máme ho vybraný a budeme kupovat, naprosto mě okouzlil i mého přítele, podle videí je prostě super, má plno vychytávek a hlavně splňuje všechno co požaduju-nemá tu šílenou,,vaničku,, na hohy u sporťáku a vejde se do něj starší dítě, rodim až v srpnu a doufam, že mi do oka nepadne jinej
jděte do něj, protože fakt stojí za hřích…akorát ty barvy jsou nic extra
![]()