Sojan Cayman

2447
14.2.16 14:52

Sojan Cayman

Ahoj,
máte prosím někdo zkušenosti s kombinovaným kočárkem Sojan Cayman?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Sojan X5?

Přidejte zkušenost s Sojan X5
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
1.4.16 20:14

Také by mě zajímalo jestli ho tu někdo nemá? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
1.4.16 20:17

Já jsem se na něj byla podívat na prodejně a je fakt super. Ale nakonec vyhrál Tutis Pia New. Ale jen kvůli tomu, že je vyšší. Jinak je fakt moc pěkný tenhle a podle kamarádky, která v prodejně pracuje je i bezproblémový. Neměli na něj ještě ani jednu reklamaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
1.4.16 22:02

@_one_name_ Nám právě výška vyhovuje, tak nevím :) Jen že jsem o něm ještě nikdy neslyšela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.4.16 23:07

Taky jsem ho viděla na prodejně a uvažuji o něm, je úžasný. ještě jsem ale na netu objevila sojan cayenne a mám ted dilema. Nevíte někdo který je lepší? Zdá se mi podle obrázku že ten cayenne není průžící. nevíte kde by se dal vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
3.4.16 23:12

@Mafínnn Tam ten jsem tedy neviděla :) Já jen ten Cayman, stále přemýšlím a nemůžu se rozhodnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.4.16 10:39

Jestli se mi nepovede vidět na vlastní oči cayenne tak jdu do caymanna. Dle mého je úžasný!! Dlouho jsem měla vybranou Firkon Vestu standart, ale caymann mě uchvátil barvou a hlavně vysokým límcem na slídě což je super proti větru když už nemá přehazovací rukojet. Já být tebou, tak do něj jdu ;) Taky ho asi budu mít. Dneska se jdu na caymanna zase podívat a zase o něm budu doma básnit, takže u nás taky asi vyhraje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
4.4.16 10:56

@Mafínnn Na prodejně jsem ho viděla, dnes nebo zítra tam budeme muset zajet znovu :mrgreen: Případně objednat barvu, protože ten co chci tam bohužel nemají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.4.16 11:40

@kachnicka88 a odkud jsi, jestli můžu vědět? Já se na něj chodím dívat v Rakovníku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
4.4.16 11:43

@Mafínnn Já jsem od Ústí nad Orlicí a viděla jsem ho v prodejně v Lanškrouně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.4.16 20:43

@kachnicka88 ahojky, tak jsem se na caymanna byla zase podívat a už jsem neodolala a mám zaplacenou zálohu :lol: Takže si pro něj brzy pojedu :mrgreen: Tak ti přeji rychlé rozhodování, já jsem toho šustrování na netu už měla dost, stejně mě tento okouzlil nejvíc, tak mám hotovo a jsem nadšená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
5.4.16 20:47

@Mafínnn My jsme dnes také platili zálohu a objednali barvu co se nám líbila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.4.16 20:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
5.4.16 21:33

Bude to tenhle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.4.16 21:39

Krásný, taky jsem původně chtěla tyhle barvy ale nakonec jsem naživo viděla v ružovo šedé kombinaci, a ten vyhrál :-) A co čekáte? My se těšíme na Marušku TP 10.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí