Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
máte prosím někdo zkušenosti s kombinovaným kočárkem Sojan Cayman?
Máte zkušenost s Sojan X5?
Přidejte zkušenost s Sojan X5Já jsem se na něj byla podívat na prodejně a je fakt super. Ale nakonec vyhrál Tutis Pia New. Ale jen kvůli tomu, že je vyšší. Jinak je fakt moc pěkný tenhle a podle kamarádky, která v prodejně pracuje je i bezproblémový. Neměli na něj ještě ani jednu reklamaci.
@_one_name_ Nám právě výška vyhovuje, tak nevím
Jen že jsem o něm ještě nikdy neslyšela ![]()
Taky jsem ho viděla na prodejně a uvažuji o něm, je úžasný. ještě jsem ale na netu objevila sojan cayenne a mám ted dilema. Nevíte někdo který je lepší? Zdá se mi podle obrázku že ten cayenne není průžící. nevíte kde by se dal vidět?
@Mafínnn Tam ten jsem tedy neviděla
Já jen ten Cayman, stále přemýšlím a nemůžu se rozhodnout ![]()
Jestli se mi nepovede vidět na vlastní oči cayenne tak jdu do caymanna. Dle mého je úžasný!! Dlouho jsem měla vybranou Firkon Vestu standart, ale caymann mě uchvátil barvou a hlavně vysokým límcem na slídě což je super proti větru když už nemá přehazovací rukojet. Já být tebou, tak do něj jdu
Taky ho asi budu mít. Dneska se jdu na caymanna zase podívat a zase o něm budu doma básnit, takže u nás taky asi vyhraje ![]()
@Mafínnn Na prodejně jsem ho viděla, dnes nebo zítra tam budeme muset zajet znovu
Případně objednat barvu, protože ten co chci tam bohužel nemají ![]()
@kachnicka88 a odkud jsi, jestli můžu vědět? Já se na něj chodím dívat v Rakovníku ![]()
@Mafínnn Já jsem od Ústí nad Orlicí a viděla jsem ho v prodejně v Lanškrouně ![]()
@kachnicka88 ahojky, tak jsem se na caymanna byla zase podívat a už jsem neodolala a mám zaplacenou zálohu
Takže si pro něj brzy pojedu
Tak ti přeji rychlé rozhodování, já jsem toho šustrování na netu už měla dost, stejně mě tento okouzlil nejvíc, tak mám hotovo a jsem nadšená ![]()
@Mafínnn My jsme dnes také platili zálohu a objednali barvu co se nám líbila ![]()
Krásný, taky jsem původně chtěla tyhle barvy ale nakonec jsem naživo viděla v ružovo šedé kombinaci, a ten vyhrál
A co čekáte? My se těšíme na Marušku TP 10.7.