Sojan Cayman

Máte zkušenost s Sojan X5?

Přidejte zkušenost s Sojan X5
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
6.2.17 04:27
@kachnicka88 píše:
@Klara10988 Neustále se páraly různé části potahů, lezly z nich ty výstuže..rozpárala se mi i taška.. a taky hrkalo kolečko..Třeba jsem měla jen smůlu..

to mi ani neříkej :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
9.2.17 18:24

@hadanka27 Ano, bohužel.. Já jsem s ním dobré zkušenosti neměla… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.17 19:02

Tak já si ho zase nemůžu vynachválit, je super a zvládá i terén, bydlíme téměř pod horami a teď tu je sněhu a o sjízdných chodnících si můžu nechat zdát a kočárek krásně projede a jezdili jsme i polními cestami a super. A všichni nám ho chválí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.2.17 14:14
@Kristyna.Vechtova píše:
Tak já si ho zase nemůžu vynachválit, je super a zvládá i terén, bydlíme téměř pod horami a teď tu je sněhu a o sjízdných chodnících si můžu nechat zdát a kočárek krásně projede a jezdili jsme i polními cestami a super. A všichni nám ho chválí. :-)

A nehrkaji kola treba ko kostkach kdyz jedes? Napis mi prosim te recenzi :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.17 14:27

@hadanka27 nam nic nehrká :nevim: kočárek se snadno ovládá i jednou rukou protože venčím psa :-) snadně se nasazuje korba i vajíčko které má své adaptéry jako součást kompletu, sporťák budeme mít až v létě. Korbička je velká při velkém větru jsem dost ocenila jak se dá uzavřít ať už dílem z potahu kočárku jsou na stříšce očka kam se zapnou knoflíky nebo můžeš že stříšky stáhnout díl látky a nebo ještě víc a to musíš otevřít zip, košík je menší ale já do něj dám normální nákup i když má psanou nosnost 3kg vozím pravidelně víc a nic se nestalo, zvládá i terén jako polní cesty hory sněhu apod. My jsme spokojeni a kočárek všichni chválí :)
Jestli máš ještě nějaké otázky tak se zeptej nevim co Tě zajímá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.2.17 20:54

Diky, trochu se bojim aby se mi do hluboky korby veslo dite v zime, rodim v srpnu tak mam obavy…hlavne me nebavi vybirat porad dokola kocary :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.17 06:38

@hadanka27 hele naše dítko je lehce nadměrečný co se týče délky a mám v korbě zimní fusak Emitex a dávám ho ještě do jednoho fusáčku když je zima a furt má místo :-) myslím si že úplně v pohodě do toho půl roku +/- ho tam i s fusakem dáš :-) A byla sis ho zkoušet osobně? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
11.2.17 11:33

@hadanka27 Me teda hrkaly přední kolečka jako blázen :-/ Nemohla jsem jet jinde než po asfaltu… Ale asi je to kus od kusu.. :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.2.17 12:18
@Kristyna.Vechtova píše:
@hadanka27 hele naše dítko je lehce nadměrečný co se týče délky a mám v korbě zimní fusak Emitex a dávám ho ještě do jednoho fusáčku když je zima a furt má místo :-) myslím si že úplně v pohodě do toho půl roku +/- ho tam i s fusakem dáš :-) A byla sis ho zkoušet osobně? :-)

No prave ze byla videla jsem ho prvne v Plzni a uplne me nadchnul :D akorat jeste nevime co cekame, nechci sedivej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.17 17:00

@hadanka27 a to já šedivej chtěla je nádhernej, ale když jsme objednávali také nebyl na skladě a čekali bychom až 2 měsíce ale měla jsem jen 6 týdnů do porodu :-) tak máme tmavě modrý s bílými pruhy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.17 19:02

Kočárek jsme zakoupili na podzim 2015. Malá se narodila v březnu 2016. Líbila se nám jeho celková vybavenost, drobné vychytávky, prostorný sporťák, že se jedná o trojkombinaci, barva a hlavně i cena (měli ho v akci za 10 200).

Ale jízdní vlastnosti jsou děsné, přední kolečka hrozně hrkají, do terénu to teda není. Často vyhledáváme přírodu a s ním to nejde. Pokud nejsou kolečka zaaretovaná, tak se s ním i docela špatně jezdí - při nájezdu na chodník se i zaseknou. Přijde mi, že jde na něm všechno hrozně ztěžka - zvedání opěrky - v korbě, tak hlavně u sporťáku, zvedání madla, opěrek u nohou, zacvakávání patentů. Taky mi vadí, že boudička na sporťáku nedrží, najedu na kamen a je jinde, než jsem ji dala. Bílý rám mám i při opatrném zacházení dost poškrábaný (asi je hodně citlivý), plastové výstuže mi taky také vylézají. Po jedné zimě máme na kolečkách rezavé šroubky.

Celkově spokojená nejsem. Už nikdy bych nešla do trojkombinace, protože tento kočár není moc na cestování. Zabere dost místa - hlavně to, že je ze dvou dílů.
Kočárek mi taky hodně lidí chválilo, i mně se líbí, ale příště bych to už nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.17 12:40

@mag-net-ka tak my jsme tedy spokojení maximálně ani jeden problém co popisujete nemáme :-) Asi záleží kus od kusu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
11.5.17 00:34

@mag-net-ka Konečně někdo, kdo má podobné zkušenosti jako já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
12.10.17 21:41

Chtela bych pridat zkusenost. Kocarek se mi strasne libil mam sedivou kombinaci. Syn se narodil koncem rijna minuleho roku. odjezdila jsem s nim celou zimu. miminko se krasne vejde, jezdila jsem s nim teren v lese i ve snehu zadny problem nebyl jen mi prijde ze kocarek vrze. asi to dela konstrukce fakt nevim mozna ten plast korby v kombinaci s konstrukci nevim. kocar je prostorny synkovi bude rok a jeste ted ho tam davam spat dopolko. nerikam ze tam lezi s natazenyma nohama trosisku pokrcene je ma ale oni si ty deti poradi. takze co se tyce prostoru je super.
sportak me teda neuchvatil hrozne odflakla je bouda u sportaku je to na slabych dratech a prislo mk ze nedrzi. tak nejak se kynklala mela by byt rozhkdne vic vystuzena a pevnejsi…cekala bych boudu jakk u hluboke korby. kosik vydrzi v poho nakupy tezsi nez tri kila. nevim co jeste napsat. jinak je to kocarek v pohode. na kazdem se neco najde. hezky vyresena je ta hluboka korba krasne se da ten ksilt na boude prodlouzit ja na to prisla asi az po pul roce. :-)
v zime se da miminko uplne zakryt a vubec mu tam nefouka. za me spokojenost i kdyz chyby ma, ale ja si rikam ze to proste bude na kazdem neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.9.18 20:09

Gratuluji všem,kteří mají dobré zkušenosti :kytka: Já jako prodejce mám jen špatné :( Ze 100% prodaných kočárků Sojan bylo cca s 97% problém.Nejvíc reklamací právě ma tuto značku- vykřivené konstrukce,křivě ušitý sporťák (dítě padalo na stranu),urvané tašky na rukojeti,nedoléhající kolečka na zemi apod.S dodavatelem komunikace a spolupráce otřesná :zed: Proto jsem ji ukončila :nevim: Za mě největší polské šmejdy… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí