Šok, muž mě využívá - vše mám platit já

Anonymní
17.7.13 19:20

Šok! Chlap zešílel!

Holky, jak už napovídá nadpis, mám šok…
Každý to máme doma jinak, to souhlas, ale to co mám doma teď já nemá asi nikdo :D
Nějak nevím, jestli se mám smát, nebo bulet a hluboce se zamyslet.
Nějak tak zhruba Vám nastíním jak to máme momentálně doma a jak to bylo dosud.
Máme tříletou holčičku, pět let jsme spolu. Celé partnerství máme prašule společně, i když každý svůj účet, jelikož nejsme manžele. Partner pracuje už 4roky na stejné pozici a bere 14.000 a nějaké drobné a 860,– ve stravenkách. Já mám výplatu v práci, kde jsem byla od malé dvou let na částečnej a nyní nastálo, kde mám 18.000,– čistého a stravenky cca také 860,–. A teď k tomu hlavnímu. Žijeme v bytě, který je můj, nájem platíme 4700,– vč. energií + 250,– internet.
Nájem a internet platím já, tak ok, chlap dosud hradil jídlo.. platí si z výplaty 5000,– na dluh mému otčímovi, který mu půjčil, když měl problémy zhruba před rokem, aby si uhradil dluh u banky, aby byl „čistej“, vše ok, platí mu to, splácí.. Ale to je z výplaty 5000,– pryč, dále má 1200,– nějaký jeho „vitamíny“ do posilovny, které si kupuje, benzín si kupuje za 1300,– plnou na měsíc (auto je mé, do práce s ním jezdí on, nejezdí mu tam MHD a má blbé směny), ale taky mě to štve :(
Malé kupuji plenky a veškeré trička, oblečení, blbosti já :nevim: :|
Dál si muž hradí paušál svůj, i já svůj 749,–.

Omlouvám se za chaotický popis, ale musí to ze mě ven, jak mi to v hlavě šrotuje, tak píšu.
Já ze své výplaty dávám peníze stranou, šetřím „kdyby něco“ :)
Muž si minulý měsíc vzal PS Vitu na splátky, zaplatil 10% a každý měsíc platí 10%, bezúročně. Včera přišel s tím, že ještě potřebuje monitor, ať si ho vezmu na sebe já 8o 8o 8o
Já měla oči na vrch hlavy!!!
Dnes jsem začala plánovat a hledat dovolenou, samozřejmě bych ji platila já.. Začínám toho mít akorát!! :roll: 8o
Když mu cokoli řeknu, sklopí oči, smutný smajlíky do sms, volá, jak jsem zlá! 8o Cítím z toho vydírání jako blázen!!! 8o :think: Tak mě to mrzí… Myslela jsem jak bude rád, že vydělávám fajn peníze, že si budeme moci dopřát a on mě ještě začne využívat!!! :roll: :,(
Takže nevím…ale asi odmítám, abych vše platila já a chlap mi dával na jídlo nějaké tři tisíce a zbytek si užíval..! A splácel své blbosti.

Moc děkuji za přečtení, aspoň se mi ulevilo… :,( :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
becky87
17.7.13 19:24

No tak to bych ho poslala nekam.Ano vyuziva te. Neexistuje, aby ty si platila vse a on jen prispival tri litry na jidlo. Vzdyt to nemuze stacit ani mu samotnemu. Musis udelat poradky, a hlavne si nic paneboze neber na splatky.TO je hajzlik fakt.

• Citovat
  • Upravit
becky87
17.7.13 19:26

A na dovolenou bych jela sama, jsem svina :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.13 19:26
@blorchi píše:
No tak to bych ho poslala nekam.Ano vyuziva te. Neexistuje, aby ty si platila vse a on jen prispival tri litry na jidlo. Vzdyt to nemuze stacit ani mu samotnemu. Musis udelat poradky, a hlavne si nic paneboze neber na splatky.TO je hajzlik fakt.

Neboj, nevezmu. Já nemám žádné dluhy, žádné splátky a nehodlám začínat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.13 19:28

Chápu, ale buď tvrdá.
Nedělej nic, co sama nechceš.
Já teď nedávno odmítla manželovi podepsat žádost o hypotéku, ten koukal!
Nemá na dostavění domu, měl ho už před manželstvím, takže proč bych se já na to upisovala. No byl překvapenej, naštvanej, že mu hážu klacky pod nohy, ale co, jsem na mateřské, peněz mám nula nula prd, on nosí sotva na složenky a chce dělat další dluhy?
Smůla.
Nedej se.

• Citovat
  • Upravit
becky87
17.7.13 19:28
@Anonymní píše:
Neboj, nevezmu. Já nemám žádné dluhy, žádné splátky a nehodlám začínat.

Tak asi mu to vyhovuje, ocividne, ale fakt ja si myslim, ze spolecne penize maji byt pouzity spolecne.Ne tak, ze jeden potahne vse a druhej da par stovek a za zbytek si zije za sebe :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
17.7.13 19:29

No, fajná situace. Poslala bych ho do háje, protože utrácet za takové kraviny a ještě na splátky, to je podle mě hloupost.. sednout spolu, promluvit, vysvětlit, jinak to prostě nechat jemu na triku. Když to chce mít, ať to má, ale fakt ze svého.. A s tím, že nepřestane platit nic okolo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
17.7.13 19:29

Tak to podle mě není chlap..jen špatná verze prototypu..Podle mě se chlap musí umět postarat o rodinu, nebo by se aspon měl stašit…z toho co píšeš mi nepřipadá ani že se snaží ani že se stará..asi bych to udělala jak za stara..polovinu všeho at platí on, polovinu ty a zbytek peněz at si každý utratí za co chce..( polovinu nájmu, energií, jídla, věci pro malou atd. )

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.13 19:30

Děkuju holky. Nejvíc mě dostává jak ještě může být uraženej a naštvanej na mě! :(
Já chci aby jsme jeli na dovču, dnes jsem byla ve městě hned z práce po cestovkách a on padesát smsek a volání co ten monitor, že na dovolenou až příští rok, apod. :x

• Citovat
  • Upravit
13714
17.7.13 19:33

Přijde mi zvláštní, že píšeš, jak máte peníze společné, načež vypočítáš, kdo za co platí, takže ty peníze vlastně společné nejsou, že jo, taky to auto mi přijde, jako by ti vadilo, co projede, no je mi to jedno, ale rozhodně to nedělá dojem společné kasy. :think:
Je prostě potřeba se dohodnout, co je třeba, jaké jsou krátkodobé a jaké dlouhodobé cíle a co je částka na zábavu pro vás oba. Být na tvém místě, taky bych se bránila, ne, že ne. Ale v zásadě se nijak moc nedivím…já totiž nemám vůbec ráda takové to vypočítávání co je čí, co kdo, kdy, jak..atd, potom je to prostě takový divný.
Preferovala bych dohodu - šetříme na dovolenou, na nový auto a ty zbytý tři tisíce si rozdělíme a každý si koupíme/ušetříme na to, po čem toužíme.
Chápu, že to nejde pokaždé udělat a nejde se s každým po dobrém dohodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.7.13 19:34
@Anonymní píše:
Děkuju holky. Nejvíc mě dostává jak ještě může být uraženej a naštvanej na mě! :(
Já chci aby jsme jeli na dovču, dnes jsem byla ve městě hned z práce po cestovkách a on padesát smsek a volání co ten monitor, že na dovolenou až příští rok, apod. :x

jela bych sama s dítkem a na jeho monitor se z vysoka vykašlala.. jestli je mu přednější monitor, vážně bych zauvažovala nad vztahem jako takovým :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
17.7.13 19:38

Ale kdyby to bylo naopak, že chlap vydělává víc, tak by nevadilo, že platí dovolenou, že? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
17.7.13 19:40
@nepř. G12 píše:
Ale kdyby to bylo naopak, že chlap vydělává víc, tak by nevadilo, že platí dovolenou, že? :mrgreen:

myslím že si vůbec nepochopila o co tady jde, tak bych se asi neozývala.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
13714
17.7.13 19:41
@martina.se píše:
jela bych sama s dítkem a na jeho monitor se z vysoka vykašlala.. jestli je mu přednější monitor, vážně bych zauvažovala nad vztahem jako takovým :think:

Takže jako obvykle tu zase zjistíme, že má chlapa kopnout do prdele, že jo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale tak, podle toho, jak se muž chová ke svým financím, je jasný, že prostě až tak zodpovědně jako zakladatelka nepřemýšlí, těžko říct, jestli to přišlo ze dne na den, že jo, nejspíš ne. Že ji to dožralo se teda nedivím, taky bych s ním nesouhlasila a rozhodně bych se nenechala vydírat, ale… no to se musí doma nějak dohodnout.
Já z toho mezi těmi řádky čtu, jak ona živí, šatí, platí dovolený a milostpán si hraje a že ji to už začíná fakt ale s*át.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
17.7.13 19:41

@smurfka pochopila jsem, že se opět měří dvojím metrem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat