solárium

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12681
16.5.10 15:42

solárium

ahoj, máte někdo zkušenosti se soláriem, kolikrát je potřeba tam jít aby byl člověk opravdu opálenej? Nikdy jsem tam nebyla a tak nevím ani na jak dlouho se tam chodí a jak často a ani co to stojí. Chci to prvně zjisit tady, aby jsem tam potom nebyla za blbce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
486
16.5.10 16:49

Goldenko, záleží hodně na tom, jaký máš typ pleti, zda snědý, světlý či střední. Já jsem takový zlatý střed. Abych chytla pěknou barvu, chodila jsem asi první měsíc 2× týdně a pak už jen cca 1× 14 dní, abych si tu barvu udržela. Ale teď už na solaro nechodím, udělalo mi to pihy (a né jen mně) a taky to není zrovna zdravé, bohužel :cry:

Příspěvek upraven 16.05.10 v 17:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.5.10 16:56

goldenko já sem hodne svetlý typ..tak sem chodila na turbo…to druhéme neopalovalo…poprve sem šla na 6 min..dala sem si ty brýle a byla sem jak rak a ..okopírovaly se mi i ty šnurky…chodila sem 3×týdne pak 2× týdne a pak 1× týdne…až sem vydela že sem seaspon trochu už opálila…a chce to kvalitní kremy..jedem mi neudela vubec dobře..náky levnejší…jinak se bež osprochovatdoma před solárkem po solárku se nesprchuj..at ta kuže pracuje…alepak sem byla tehu s míšou a od te doby už nechodím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.5.10 16:56

tenkrát me minuta na turbu stála cca 12kč…pernamentka vyšla asi na 10 kč minuta…pak sem chodila už po 12 min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
16.5.10 17:21

nepotřebovala by jsem být opálená nějak moc, jsem taky světlejší typ, ale trošku na to léto aby jsem vypadala a ne že si vezmu kraťase a vystrčím ty moje sejry, takže jen tak lehce se opálit a pak to udržovat jen tím, že budu chodit po venku v kraťasích, nesnesu se totiž opalovat doma na zahradě to není na mě. Jinak vím, že je nezdravý, ale myslím si, že v malý míře neuškodí, protože jinak se fakt neopaluji, jen se bojím aby jsem tam za to nenechala majlant

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
16.5.10 17:23

Ahoj goldenko,

já jsem navštěvovala solárko hodně často a různé… cca 5 let. myslím že než zjišťovat tady na emimi dojdi tam kam chceš začít chodit a většinou je vždy obsluha fajn a rádi poradí uvidí jaký typ pleti jsi, doporučí krémík atd..ze začátku vol slabší solárko, i když to láká jít hned na nějaké supr hyper co tě rychle opálí tak to není dobrý… tělo potřebuje čas a bylo by to pro něj šok. doporučila bych dojít tam kam budeš chcodit a vyptat se uplně na vše.

NEZAPOMEŇ ty jsi platící zákazník, takže se ti musí věnovat a vše pěkně vysvětlit klidně i 3×. vůbec se nestyď neseš jim své peníze!!!

doufám že se goldenko daří lépe dlouho jsme tě tady nikde neviděla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
16.5.10 17:48

chodím na e-mimino každý den :wink: no daří se pořád stejně, jen jsme pokročili v diagnoze neplodnost :lol: takže snad se zadaří alespoň po IUI :dance: no minulost je za náma a musíme žít současností :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.5.10 18:45

goldenko tak obláček tito napsala…já navštevovala solárko taky 4roky..vždysem začala takvunoru a přes letosem tam nechodila…určite zajdi tam zeptej se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.10.17 21:27

Chodí se tam tak dlouho, dokud se Ti nevyklube melanom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová