Solárko v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
IMI
2766
16.7.10 20:05

Denisa nejsem zastancem solarka a uz vubec ne v tehotenstvi, ale solarko neni gril, pokud v nem nelezis pul dne, ale to je utopie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
16.7.10 20:11

S těma samoopalovákama to je pravda, ty se v těhu nesmí 8-) A to do solárka nelez, vydržíš to jednu sezonu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
16.7.10 20:14

samoopalováky nebrat,je v nich látka,která proniká do těla a přes placentu se může dostat k dítěti. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
16.7.10 20:18

Na solárko jsem chodila ze zdravotních důvodů. Kvli přehřátí se to nedoporučuje až ke konci těhotenství.
Obalovala jsem si břicho ručníkem, aby na miminko nezářilo.

V prvním těhu jsem do sebe cpala ATB, byla tři týdny v nemocnici a cpala do sebe kortikoidy. V druhém těhu co nejmenší dávky solárka a bylo to OK.

ANi jedno možná není ideální, ale to druhé mi přišlo rozhodně lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
16.7.10 20:20
noemmi píše:
Na solárko jsem chodila ze zdravotních důvodů. Kvli přehřátí se to nedoporučuje až ke konci těhotenství.
Obalovala jsem si břicho ručníkem, aby na miminko nezářilo.

V prvním těhu jsem do sebe cpala ATB, byla tři týdny v nemocnici a cpala do sebe kortikoidy. V druhém těhu co nejmenší dávky solárka a bylo to OK.

ANi jedno možná není ideální, ale to druhé mi přišlo rozhodně lepší.

Jo, ale to bylo ze zdravotních důvodů. Když tam někdo jde proto, že se chce opálit, tak to si může klidně odpustit.. V těhu bude krásná i bez opálení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
16.7.10 21:45
lovelytelle píše:
já slyšela, že se nemaj používat ani samoopalováky , že to prej taky škodí , je tam nějaká látka která se vstřebává do těla. Já jsem se solárka taky vzdala ,ale na sluníčko chodim , ale zakrytý břicho vlhkym ručníkem a jsem namazaná vysokym faktorem

Taky to ted takhle řeším.Ale stejnak tam moc dlouho nevydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.10 21:50

Dámy nezlobte se,ale opalovat se v těhotenství a chodit do solárka je pěkná hloupost :roll: :roll: .

• Citovat
  • Upravit
21611
16.7.10 22:15

solárka bych se v těhotenství fakt bála. mě teda vyskákaly ze solárka pihy a to jsem těhotná nebyla. a úpokud jde o slunění, mě osobně to taky nebaví. tak prostě opálená v létě nebudu. letos teda i s bříškem ano, protože přece jenom s Klárkou lítáme docela dost venku. ale to je trošku jiná kategorie… ale i když jsme u bazénu, tak na sluníčku jsem maximálně v době, kdy hlídám dítě v bazénu a to se ještě střídáme, neb nevydržím dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.10 22:47

Já jsem se ptala jen proto že jsem v solárku byla a to jsem ještě nevěděla že jsem těhotná.

• Citovat
  • Upravit
6955
16.7.10 22:51

Osobně bych do něj nelezla, vlezla jsem jednou to jsem nevěděla že jsem těhotná a málem jsem tam omdlela.. takže je to tvůj rybíz.

Znám i takové, co se solárnily do porodu.. ale tedy to mi přijde postavené na hlavu…jako se nemá břuško vystavovat slunku tak solárku se těžko vystavíš v triku ni? :nevim: zkus pár měsíců počkat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
16.7.10 23:01

Jeee, tak to se prd deje. Mimco je hluboko v brisku a chraneny spoustou vrstev tvyho tela. Solarko nezri nic takovyho, jako treba rentgen, je to jeko intenzivni slunce. Uz do nej nechod a hotovo. A propo-to se ti chce v tech hicech jeste do solarka? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
16.7.10 23:07

Ahoj, ségra je taky těhule a ptala se svého doktora na solárko a prý jednou týdně zajít klidně může. Ona je hrozná bledule a na slunci se hned spálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21611
16.7.10 23:11

no pokud jsi byla, když jsi ještě nevěděla o těhotenství, tak to hoď za hlavu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
16.7.10 23:13

ahoj, obecně bych do solárka nechodila, ale myslím, že mimčo je v břichu poměrně dost chráněné a placenta toho taky moc nepropustí, takže jestli jsi tam byla, neděsila bych se… ale tayk už bych nechodila :nevim:
Jinak v 1. trimestru je průšvih spíš sauna (stejně jako horečka), protže vysoké teploty ovlivňují vývin nervové soustavy, která se dělá právě na začátku, takže na to pozor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.10 23:34
EvS píše:
ahoj, obecně bych do solárka nechodila, ale myslím, že mimčo je v břichu poměrně dost chráněné a placenta toho taky moc nepropustí, takže jestli jsi tam byla, neděsila bych se… ale tayk už bych nechodila :nevim:
Jinak v 1. trimestru je průšvih spíš sauna (stejně jako horečka), protže vysoké teploty ovlivňují vývin nervové soustavy, která se dělá právě na začátku, takže na to pozor…

Jako placenta toho moc nepropustí :lol: co to je za kec?Placenta může být uložená kdekoliv v děloze.To znamená i na zadní straně a pak je až za miminkem,jestli to dobře chápu :nevim: .No v každým případě solárko vyzařuje záření a hlavně teplo.Takže není pravda,že sauna je horší.Přirovnala bych to ke slovu NASTEJNO.Stejně to nechápu,takhle riskovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky