Rady jak otěhotnět co nejdříve

24
16.7.10 12:28

Rady jak otěhotnět co nejdříve

Ahoj všem chtěla bych se zeptat jak otěhotnět co nejdříve.S přítelem jsme se shodly na tom že chceme miminko.V únoru tohoto roku jsem přestala brát antikoncepci snažíme se o miminko už pul roku a nejak se nám nechce a nechce zadařit trápí nás to oba ale podle ostatních na to moc myslíme ale pokud je taky žena co měla stejný problém tak pochopí to že říct si přestante na to oba byslet je prostě nereálný.Trápí nás to oba adva zkoušely jsme všechno možný svíčku,být v klidu po sexu,nahřívat si spodek nic nepomáhá poradte nám prosííím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9223
16.7.10 12:31

ahoj,tak my jsme se snažili od března a povedlo se to v srpnu… to jsem totiž řekla,že na to kašlu,když to nejde… :lol: zkus si měřit bazálku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
16.7.10 12:36

Ahoj půl roku je normální, nevěš hlavu a podle mě je to prostě psychika. Já vysadila prášky v září 09, po svatbě. Plánovali jsme, že bych mohla v červnu otěhotnět, brala jsem prášky 11let, tak mi to přišlo i jako vhodná doba na to, aby se tělo vyčistilo. Ač jsem nechtěla hned otěhotnět, bylo zvláštní, když do mě manžel byl a já věděla, že se nechráníme :-) takže jsme na to mysleli a pak jsme to probírali, co kdyby atd. V lednu jsme odleteli do USA a tam jsme u kamaráda jen užívali, pili, cestovali… no a domů jsme se vracely tři :lol: Zjistila jsem to v únoru a teď…za 10týdnů mám termín :lol: Takže podle mě je to prostě psychika, zkuste někam odjet. Jo a ještě něco. Mám obrácenou dělohu a doktorka mi řekla, že neotěhotním jen tak a že nej bude milování ze zadu a pak se hned nezvedat… V té americe jsme se milovali všeho všudy asi 5× jenom a to jsme tam byli 16dní. A pokaždý ve sprše, ve stoje (postel byla na kolečkách a to se nedalo :lol: ). No a vidíš. I přesto jsem otěhotněla a přitom vše do šlo do mě, šlo téměř hned vlastně ven… Nemysli na to a pohlaď si nějaký těhu bříško. Na pověry nevěřím, ale kamarádka chtěla otěhotnět 2roky, už domlouvali umělý, pohladila mě a za 3měsíce otěhotněla :dance: Je to asi náhoda, ale za pokus nic nedáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
16.7.10 12:38

AHOJ MY JSME TO S PŘITELEM POKOUŠELI CELY ROK STALE JSEM NA TO MYSLELA A UŽ JSEM V TO ANI NEDOUFALO AŽ KDYŽ JSEM SI NAŠLA NOVOU PRACI KTERA MĚ OPRAVDU BAVILA A NAJEDNOU SE TO PODAŘILO.NEVIM ZDALI TO BYLO TIM ALE JEŠTĚ MI I DOKTOR ZJISTIL NEFUNKČNOST ŠTITNE ŽLAZY HNED JAK JSEM ZAČLA BRAT PRAŠKY OTĚHOTNĚLA JSEM :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
16.7.10 12:39

Kittyna: lehko se radí nemyslet, nesoustředit se, ale hůř se tomu poručí… Já zastávám názor, že nejlepší je častý a relativně pravidelný sex… :wink: Tak á dva dny a nejen v období pravděpodobné ovulace. Přeji hodně klidu a brzké dvě //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.10 12:42

Ahoj, jeďte někam na dovolenou, odpočinte si užívejte samoty. Většinou se otěhotní když není žádný stres a nemyslíte na to.

• Citovat
  • Upravit
8911
16.7.10 12:51

Začni si měřit bazální teplotu, ať víš jak tvoje tělo funguje, zda máš pravidelný cyklus, kdy ovulaci a podle toho „časuj“ sex. Také je dobré na závěr zvolit správnou polohu, aby čípek dostal přímý zásah. :mrgreen: (Podle toho zda máš dopředu či dozadu nakloněnou dělohu, což by ti měl říct tvůj gynekolog, buď misionáře a nebo „na pejska“). Potom nevstávat a cca 10 min ležet.

Doporučuji chlapovi příliš neříkat kdy je „oplodňovací“ akce a kdy je to jen pro radost, ať si v sexu nezkazíte veškerou spontánost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.7.10 12:52

Týý jo :)

Doufám no muj přítel se mnou spi pořád není den aby se mnou nespal :D aby jsme mebyly porád doma tak jsme jely i pryč autem a ruzny takový blbosti porad někam jezdíme tak snad se nám to povede no pohladit bříško :D víš u mě v okolí jsou všichni těhotný bez vyjímek.Nemám moc přátel byly ke me zlý co se týče plánování miminka tak jsem je zavrhla mám ve svém měste 4 kamarádky jedna je moje maminka :D ta čeká chlapečka je v 5tém měsíci .druhá je moje kamaráda ta má 3mesíční miminko ta 3tí je v 7mém měsíci a ta 4 ta už mimi nechce takže jsem bříškama obklopená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.7.10 12:52

:D

Jak bazáklu?:D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.7.10 12:54

:)

:cry: Mě doktorka řekla že tak rok než se mi organismus ulehne od antikoncepce jenže kamáradk sestra brala prašky hodne dlouho chtely zkusit mimi a během měsíce tustala těhotna :D další holky co už mají děti mi říkaly že do pul roku otěhotněly tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.7.10 12:56

Doufejme

Mi mámee právě až moc častou soulož třeba 3-4 krát denne :D zkoušíme opravdu všechno i prášky pro plánovaté těhotenství beru i kyselinu listovou .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
16.7.10 12:57

MYSLIM SI ŽE JE LEPŠI SI SEX UŽIVAT A NE TAK BRAZY SI HLIDAT POLOHY A MĚŘIT BAZALKU,JINAK TO BUDETE BRAT UŽ JEN JAKO POVINNOST TY Z TOHO ZBLAZNIŠ A PŘITEL ČI MANŽEL TO BUDE BRAT UŽ JEN JAKO POVEL :-? JESTLIZE SI BRALA ANTIKONCEPCI DLOUHODOBĚ PUL ROKU SKOUSENI NENI DLOUHO.JEDINE CO DOPORUČUJI PO SEXU UDĚLAT SVICKU A DESET MINUT ZUSTAT LEŽET :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
16.7.10 12:57

Souhlasím, že je dobré sexovat ob den cca od 10DC nejméně až do ovulace, resp. 1-2 dny přes ni.

Btw, také mám dělohu otočenou dozadu a otěhotněla jsem při poloze ze zadu. Jsem přesvědčená o tom, že v mém případě je jiný „závěr“ milování plítvání „materiálem“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.7.10 12:59

:-P

Misionář to je moje nejoblíbeější pozice v sexu a na pejska :mrgreen: mého přítele tyhle polohy jsou u nás velmi časti ležíím kolikrát dost dlouho i ve me zustává i po orgasmu aby tlakem semeno ze me vytáhnutím penisem nevytáh také :) :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
16.7.10 12:59

Ahoj, chápu tě :mavam:

Já zkoušela bazální teplotu měřit, ale vůbec jsem se v tom grafu teplot nevyznala…pak existujé ovulační testy, ale jsou drahé, nezkoušela jsem…
Bude dobré, když poznáš, kdy máš ovulaci, abyste na to mohli hupsnout v ten správný den :pankac:
Já ji vysledovala pomocí sledování poševního hlenu + konzistence děložního čípku.
Hlen v plodných dnech je jako bílek, je ho dost, a řídký, v neplodných dnech je hustý nebo není
A děpžní čípek si nahmátneš vzadu na konci pochvy, když je ovulace, je krátký a měkkoučký jako rty, když jsou neplodné dny, je dlouhý a tvrdý
Sleduje se obojí denně, abys poznala, jak se to mění a ve správný den sexík.
Jo a praktikovala jsem prstíčkovou metodu - po sexu podložit zadek polštářem, a prstama si šáhneš dovnitř, v pochvě bude loužička spermatu a ty těma prstama budeš to smerma jakoby přesouvat k čípku - aby potvůrky spermie prošli čípkem snáz do dělohy a nezůstali někde v pochvě - takže jakoby mácháš ten čípek v tý loužičce---je to šílený popis, ale myslím, že na tom něco je 8-)

a sex 3-4× denně se mi zdá moc :think: spermie se nemusí stíhat dotvářet.....nepraktikovala bych častěji než 1× denně nebo 1× za 2 dny

Příspěvek upraven 16.07.10 v 13:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky