Solárko v těhotenství?

Anonymní
16.7.10 16:53

Solárko v těhotenství?

Chtěla jsem se zeptat zda nevíte jestli může solárko ublížit miminku. Zatím nemám vidět ani bříško, chtěla bych se opálit ale na sluníčku vůbec nevydržím. Tak děkuju za odpověďi 8-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.7.10 16:56

Solarko muze ublizit i tobe, natoz pak miminku. :roll:
 http://portal.jachci.cz/…-rakovina-59

• Citovat
  • Upravit
5436
16.7.10 16:57

ahojky,myslím,že nejde ani tak o bříško,jako spíš,že se nedoporučuje v těhotenství z důvodu přehřátí :nevim: myslím,že to i v soláriích píší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
16.7.10 16:58

Já bych do solárka nešla ani netěhotná… ale to je každého rozhodnutí… Podle mne to není zdravé ani pro tu ženu, natož pro miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
16.7.10 16:59

V těhotenství bych se toho asi vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.7.10 16:59

Ahoj, teda do solárka bych nešla ani netěhotná, natož jako těhule :roll: Celkově se opalování v těhu nedoporučuje, tak holt budeš jedno léto neopálená, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
16.7.10 17:01
Anonymní píše:

nevím můj názor je,že v dnešní době to vyjde asi tak nastejno jako sluníčko :nevim: jde o to všeho s mírou,ale je to jen můj názor nikomu ho necpu :-D každopádně těhu bych do solárka nevlezla ani za nic a na sluníčko asi minimálně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
16.7.10 17:20

Taky se nemá chodit na sluníčko kvůli nebezpečí tmavých skvrn, třeba já jsem k tomu náchylná, mám světlou plet´.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
16.7.10 17:28
fragola píše:
Ahoj, teda do solárka bych nešla ani netěhotná, natož jako těhule :roll: Celkově se opalování v těhu nedoporučuje, tak holt budeš jedno léto neopálená, no…
:palec: nebo varianta dvě, pokud si někdo na tom opálení zakládá - používat (postupně) samoopalovací tělová mléka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
16.7.10 17:36

a když půjdeš na koupaliště? když budeš ve vodě, tak tě to zchladí a ve vodě se více opálíš…
Já do solárka chodila, jakmile sjem otěhotněla tak jsem se toho vzdala… nešla bych tam!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
16.7.10 17:54

Solarko je nezdravy stejne jako slunicko (kdyz je ho moc), ale me opalovani venku nebavi, valet se nekde v plavkach :roll: V solarku a v slunicku v tehu je problem kvuli pigmenkovym skvrnam. Samoopalovaky je ale podle me udelaj taky, pac ti vytahujou pigment. Mimochodem samoopalovaky mi udelaj fleky i netehu, asi to neumim namazar, je to hnus. Navic ty ruce potom 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
16.7.10 18:01
rohlice píše:
Anonymní píše:
nevím můj názor je,že v dnešní době to vyjde asi tak nastejno jako sluníčko :nevim: jde o to všeho s mírou,ale je to jen můj názor nikomu ho necpu :-D každopádně těhu bych do solárka nevlezla ani za nic a na sluníčko asi minimálně :nevim:

Taky bych do solárka těhotná nešla.A němělo by se tam ani chodit když kojíš.Jeden čas jsem v solárnim studiu pracovala.Jinak můj názor na solárko je takový,že pokud to nepřeháníš a používáš krémy do solča.Tak je to ok.Taky by ti měly v každém solárku říci kdy naposledy měnili trubky.Bud se mění po 500 opracovaných hodin a nebo 800.A doporučuji nějaké větší studia kde se o ty solárka opravdu starají!Já mám ekzém a solárko je jediný co mi pomůže.Takže ted v těhu trpím.Ale co bych pro malého neudělala!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
16.7.10 18:02

já slyšela, že se nemaj používat ani samoopalováky , že to prej taky škodí , je tam nějaká látka která se vstřebává do těla. Já jsem se solárka taky vzdala ,ale na sluníčko chodim , ale zakrytý břicho vlhkym ručníkem a jsem namazaná vysokym faktorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
16.7.10 18:18
Atanerka píše:
rohlice píše:
Anonymní píše:
nevím můj názor je,že v dnešní době to vyjde asi tak nastejno jako sluníčko :nevim: jde o to všeho s mírou,ale je to jen můj názor nikomu ho necpu :-D každopádně těhu bych do solárka nevlezla ani za nic a na sluníčko asi minimálně :nevim:
Taky bych do solárka těhotná nešla.A němělo by se tam ani chodit když kojíš.Jeden čas jsem v solárnim studiu pracovala.Jinak můj názor na solárko je takový,že pokud to nepřeháníš a používáš krémy do solča.Tak je to ok.Taky by ti měly v každém solárku říci kdy naposledy měnili trubky.Bud se mění po 500 opracovaných hodin a nebo 800.A doporučuji nějaké větší studia kde se o ty solárka opravdu starají!Já mám ekzém a solárko je jediný co mi pomůže.Takže ted v těhu trpím.Ale co bych pro malého neudělala!!! :srdce:

jj,myslím,že to tam vyvěšují,ale nevím jak dalece se tomu dá věřit :nevim: my chodíme do takového"pidi",ale připadá mi,že se o to starají dobře,mají tam pěkně čisto,což ve všech není samozřejmostí bohužel :think: chodím 3× týdně na 10 min a to hlavně proto,že po solárku mám"čistý"obličej :palec: docela na to trpím :cert: ale jakmile jednou budu těhu a doufám,že budu :andel: tak teda ksichtík neksichtík s mimískem pod srdcem ani omylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Deenisa
16.7.10 19:57

Jako nemůžu si pomoct,ale jak si někdo může zahrávat s životem ještě nenarozeného miminka :roll: ?To by ti nevadilo,že to teplo může mimču poškodit mozek?Hlavně by mě zajímalo,co by na to řekla obsluha,že tam přijdeš těhotná.I když v dnešní době bych se nedivila,že by neřekli nic a prostě chtěli prodat.Mě taky v solárku paní provozovatelka tvrdila,že brýle nepotřebuju,že se klidně můžu i dívat :twisted: že ona sama tam v zimě chodí při nedostatku sluníčka a klidně i s otevřenýma očima.Podotýkám že jsem se otočila na patě a odešla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky