Solárko v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
16.7.10 23:41

atanerka: já taky ne pak musim hned do vody , ale myslim, ze to miminku neublizi a me taky , fleky se mi nedelaj tak je to ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
16.7.10 23:52

Anonimni nezakladatelka - ano solarko zari, ale ja to prirovnavala ke slunci a na to se v tehu normalne chodi. Mela sem na mysli zareni jako rentgen, ten vylozene poskozuje. Sauna je trochu o necem jinym, tam je hic na zdechnuti a treba ja ji normalne dam v pohode, ale v tehu bych chcipla. Nevim, co by na to rikalo mimco, ale ja bych to nevydejchala urcite. Jinak s tou placentou sem to taky moc nepochopila, ja ji mela napr u obou prave vzadu. I kdyz vlastne solarko opaluje i ze zadu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.10 06:32
:roll: :roll: :roll: :cert:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.10 06:33

no comment :roll: občas se divím,že mě ještě něco překvapí :roll:

• Citovat
  • Upravit
EvS
4706
20.7.10 21:07

jenom na vysvětlení - mimčo chráněné břichem - to na solárko, když tam někdo vleze jednou, tak to na hysterii asi fakt není. no a ta placenta mi tam už vlezla jen myšlenkovou zkratkou bez souvislosti se solárkem - je to nárazník mezi mimčem a mámou a opravdu toho moc špatného nepropustí :lol: příště si to po sobě doufám přečtu a doplním kousky, které jsem si jen myslela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
4.7.14 11:30

Ahojky, mám obavu, byla jsem na solárku 2 krát na 8 minut a pak zjistila že jsem těhu, už jsem tam nešla, bojím se zda to mohlo ublížit mimču když jsem byla asi 3-4tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ostrizi
18.8.14 08:22
@Atanerka píše:
Taky bych do solárka těhotná nešla.A němělo by se tam ani chodit když kojíš.Jeden čas jsem v solárnim studiu pracovala.Jinak můj názor na solárko je takový,že pokud to nepřeháníš a používáš krémy do solča.Tak je to ok.Taky by ti měly v každém solárku říci kdy naposledy měnili trubky.Bud se mění po 500 opracovaných hodin a nebo 800.A doporučuji nějaké větší studia kde se o ty solárka opravdu starají!Já mám ekzém a solárko je jediný co mi pomůže.Takže ted v těhu trpím.Ale co bych pro malého neudělala!!! :srdce:

Mluvíte mi z duše!! Mám ekzém na nohách, zádech a vyrážku v obličeji, pomáhalo mi na to solárium. Kvůli dcerce jsem solárko vzdala, chodila jsem jednou týdně, pak jsem párkrát zašla i těhotná, ale trochu se mi v něm motala hlava, tak jsem toho nechala. Už jsem ve 26. týdnu a ten ekzém začíná být už dost extrémní. Pořád si říkám, že to kvůli malé vydržím, za to přece stojí :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky