Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, přemýšlím, že bych zašla do solárka, ale vůbec nevím jak to tam chodí a kolik to tak cca stojí
…Jsem totiž strašně bílá ale pořád a už z toho mám velký komplexy a na sluníčku se opálím jenom trošku… ![]()
Tak bez
Muj nazor je, ze se to nesmi prehanet, aby clovek nevypadal jak pomeranc.
Já bych do něj nevlezla, to radši budu jak mlíko, než za pár let lítat po dr
Přijdeš, zaplatíš, poradíš se s paní, na jak dlouho, vyslečeš se, zavřeš se do něj a sluníš se
u nás na solárku je i taková funkce, že ti to na obličej / tělo rozprskne vodu, která i voní a je to moc příjemný ![]()
Já chodila 2× týdně, ale asi před 4 rokama po reportáži na Nově jsem přestala a teď jsem šla 3× před svatbou, abych nebyla bílá do šatů ![]()
http://www.novinky.cz/…-25-let.html
co víc dodat ![]()
nebylo by rozumnější si koupit samoopalovací tělové mléko ![]()
Příspěvek upraven 02.09.13 v 17:22
No jestli si chces zadelat na vrasky, tak tam zajdi- nejrychlejsi a nejspolehlivejsi cesta jak vypadat za rozumnej peniz vyzile.
A to je relativne to nejmensi minus.
Můj názor? nešla bych, je to hodně nepřirozené, potkávám „oranžové“ baby
ale pokud po tom toužíš, jdi.. je to na každém z nás..
Pokud máš pihy, mat. znaménka a pod…na solárko bych asi nešla…jinak záleží na tom, jestli je to Turbo solárium nebo obyčejné…Turbo je rychlejší a výkonější…s bledou pletí se začíná max. na 5-7 minutách…ob den…postupně zvyšuješ čas po minutě až na cca 12-15 minut…víc bych nedávala…až dosáhneš požadovaného odstínu, stačí docházet tak jednou za dva týdny na 10-12 minut na udržení odstínu…ceny jsou různé…většinou kolem 8-10 Kč za minutu…u permanentek je to vždy o něco levnější…můžeš taky použít spec. kosmetiku do solárka…jakoby opalovací krém, co urychlí opalování (je jiný než ten na slunce…ten nepoužívej..do solárka je speciální kosmetika!!!)
Jinak bys neměla mít na obličeji makeup…řasenka nevadí…a nenatírala bych se žádným tělovým krémem, zvlášť bacha na parfémy…udělají fleky na kůži!!!
Jen tu spec. kosmetiku do solária…
U obličeje pozor na pigmentové skvrny, pokud bereš HA…raději bych snížila intenzitu opálení obličeje (většina „rakví“ to tak má…obličej lze opalovat méně, nebo vypnout úplně)…a nezapomeň spec. brýle…ty by ti měli půjčit gratis v solar studiu…
Tam by mě nikdo nedostal, i když mi muž říká ředitelka vápenky.
![]()
Chodila jsem. kor v zimě to je velmi příjemné a člověk se prohřeje. ALE začaly se mi ve zvýšené míře objevovat pihy a tmavá znamínka. tak jsem toho nechala. už bych nechodila… pokud ti bílá kůže fakt tak vadí, volila bych třeba to samoopalovací mléko a nebo zkusila nástřik. dělají to kosmetická studie, ale detaily jsem nestudovala. nevím, jestli to nemá dopady stejné jako to solárko. musíš si pohledat informace.
@Jolisek moje ségra si tam v 17 vypěstovala alergii na slunko, takže teď když jedou k moři tak chodí v triku a dlouhý sukni…
já osobně bych tam nešla. rakovina kůže je pro mě velký strašák. raději budu jak ředitelka vápenky
Já si myslím, že onemocnění kůže není způsobeno občasnou návštěvou solária, ale tím, že tam někdo tráví hodiny a hodiny času. Z tří návštěv před začátkem letní sezony, abych kuži nastartovala na opalování, rakovinu mít nebudu.
Chodila jsem a bylo to vcelku fajn.
Já se v létě též moc neopálím ale když tak do hněda, takže i ze solárka jsem byla dohněda, jen to tedy lezlo do peněz, chodila jsem na turbo nejdřív 5min (minuta tuším 15Kč) ob den pak už jen třeba jednou týdně na 12minut(jen takovou udržovačku) Jinak nebylo možné se opálit od kolen dolů, tak tam jsem si koupila prokrvovací krém do solárka (ten byl cca na 3× a stál 99Kč) ale je pravda, že se po něm opalovalo fest. Takže kdybych na to měla tak tam chodit budu, ale nemám, tak nechodím ![]()