Solární kruhy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1321
2.5.12 21:38

SOLÁRNÍ KRUHY

Ahoj, prosím Vás, nemáte někdo zkušenost s novinkou pro ohřev vody Solar Sun Rings? Neradi bychom se napálili. Teoreticky to zní dobře, jak to ale funguje ve skutečnosti? Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Excels
10.5.12 13:50

Solární kruhy

Mám je už druhým rokem a hlavně manželka je spokojená, protože je teplá voda v bazénu. Máme nafukovací samonosný, průměr 4,5 m. Mám 5 kruhů na hladině a teď zatím voda jenom 19, přes léto jsme ale měli i 29.
Jen víc zelenala voda, protože byla teplejší než dřív, musel jsem dávat trochu víc chloru.
 J.

• Citovat
  • Upravit
4872
27.7.12 14:33

Ahoj, my ty kruhy máme taky letos poprvé a funguje to:-). Bazén máme 3,66 průměr a 1,20 hloubka a kruhy máme tři. když celý den svítí slunko, udělá to tak +3 stupně. A jak teď bylo hnusně, voda za celé ty dny neklesla pod dvacet stupňů. my teď řešíme trochu zelené dno, poradíte? Používáme jen chlornan sodný, žádnou jinou chemii, ani žádné úpravy ph. někde jsem četla, že s chlornanem se nesmí nic jiného používat. Jinak ale kruhy fakt doporučuji. Vodu jsme měli i 30stupňů, to už jsme je museli oddělat. Voda se krásně ohřívá až ke dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí