Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer chcem sa len poradiť mam taky problém a zaujíma ma váš názor menštruáciu som mala 26.10 potom som si robila test a bol pozitív a duch na ňom potom mi dala gynekologická vyvolavačku z tym že tam nič nevidí w aj tak by to bolo skoro tak po dlhšej dobe som 12 januára mala menštruáciu ale priateľ mi pilila uši že jenu sa zdam tehotná tak som si robila asi 4 testy a všetky vyšli z duchom hneď po menštruácii neviem či som alebo niesom tehotna čo myslíte?
@Mima1995 píše:
Dobrý večer chcem sa len poradiť mam taky problém a zaujíma ma váš názor menštruáciu som mala 26.10 potom som si robila test a bol pozitív a duch na ňom potom mi dala gynekologická vyvolavačku z tym že tam nič nevidí w aj tak by to bolo skoro tak po dlhšej dobe som 12 januára mala menštruáciu ale priateľ mi pilila uši že jenu sa zdam tehotná tak som si robila asi 4 testy a všetky vyšli z duchom hneď po menštruácii neviem či som alebo niesom tehotna čo myslíte?
Cože máš s ušima? ![]()
@pikola píše:
Cože máš s ušima?
vygooglila jsem to - partner neodbytně naléhá, že si myslí, že je těhotná -
jinak celé nesmyslné, nesmyslně napsané
Duch není pozitivní test. Často se to plete s druhou ryskou. Vyvolavacka případnému těhotenství neublíží. Dostala jsem 3, jelikož nic neviděli a já přitom byla, už v tom… každopádně si počkej chvíli a udělej test později. Pak budeš vědět jistě, jestli v tom jsi. U mě to doktoři na UZ neviděli ještě 5. týden.
Skoro se to nedá přečíst, a tak pouze odhaduji, co jsi chtěla napsat. Pokud by jsi otěhotněla v minulém cyklu a MS 12.1. Proběhla, znamenalo by to, že na testu by jsi už musela mít jednoznačně //. Pro jistotu si můžeš skočit na krev.