Som tehotná

1
21.1.23 20:10

Som tehotná

Dobrý večer chcem sa len poradiť mam taky problém a zaujíma ma váš názor menštruáciu som mala 26.10 potom som si robila test a bol pozitív a duch na ňom potom mi dala gynekologická vyvolavačku z tym že tam nič nevidí w aj tak by to bolo skoro tak po dlhšej dobe som 12 januára mala menštruáciu ale priateľ mi pilila uši že jenu sa zdam tehotná tak som si robila asi 4 testy a všetky vyšli z duchom hneď po menštruácii neviem či som alebo niesom tehotna čo myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
21.1.23 20:14
@Mima1995 píše:
Dobrý večer chcem sa len poradiť mam taky problém a zaujíma ma váš názor menštruáciu som mala 26.10 potom som si robila test a bol pozitív a duch na ňom potom mi dala gynekologická vyvolavačku z tym že tam nič nevidí w aj tak by to bolo skoro tak po dlhšej dobe som 12 januára mala menštruáciu ale priateľ mi pilila uši že jenu sa zdam tehotná tak som si robila asi 4 testy a všetky vyšli z duchom hneď po menštruácii neviem či som alebo niesom tehotna čo myslíte?

Cože máš s ušima? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
21.1.23 20:20
@pikola píše:
Cože máš s ušima? 8o

vygooglila jsem to - partner neodbytně naléhá, že si myslí, že je těhotná -
jinak celé nesmyslné, nesmyslně napsané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.1.23 20:39

Cotoje 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
21.1.23 21:04

Duch není pozitivní test. Často se to plete s druhou ryskou. Vyvolavacka případnému těhotenství neublíží. Dostala jsem 3, jelikož nic neviděli a já přitom byla, už v tom… každopádně si počkej chvíli a udělej test později. Pak budeš vědět jistě, jestli v tom jsi. U mě to doktoři na UZ neviděli ještě 5. týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
22.1.23 06:48

Skoro se to nedá přečíst, a tak pouze odhaduji, co jsi chtěla napsat. Pokud by jsi otěhotněla v minulém cyklu a MS 12.1. Proběhla, znamenalo by to, že na testu by jsi už musela mít jednoznačně //. Pro jistotu si můžeš skočit na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí