Hledám písničku

Anonymní
21.10.21 10:00

SOS , hledám písničku !!

Prosím pomoc, od rána mám brouka v hlavě. Nemohu si vzpomenout na název, jen se mi vybavuje klip - Párty, alkohol, kluk pak sbalí holku, jdou domu, sprcha, asi sex a on pak odejde, cely klip je tuším v negativu? Nebo jiných barvách, neni to typicky klip..je to spíš párty song :lol: prosím pomoc nebo se zblaznim :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19388
21.10.21 10:02
@Anonymní píše:
Prosím pomoc, od rána mám brouka v hlavě. Nemohu si vzpomenout na název, jen se mi vybavuje klip - Párty, alkohol, kluk pak sbalí holku, jdou domu, sprcha, asi sex a on pak odejde, cely klip je tuším v negativu? Nebo jiných barvách, neni to typicky klip..je to spíš párty song :lol: prosím pomoc nebo se zblaznim :mrgreen:

My love

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.10.21 10:03

Od Route 94

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.10.21 10:03

Ale proč anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.21 10:04

@g.sandova Zlato největší! Dekuju mooc :mrgreen: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
19388
21.10.21 10:07
@Anonymní píše:
@g.sandova Zlato největší! Dekuju mooc :mrgreen: :srdce:

Taky zo mám ráda, vzpomínka na starý časy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
24.12.21 22:21

Prosím už dlouho hledám název písně. Je to vlastně název rythm Is dancer ale není to ta klasická verze od Snap. V téhle zpívá i chlap a zpívá tam něco jako pe pe pe pe…thank you thank you…pe pe pe :mrgreen: :mrgreen: prosím poraďte mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.11.25 17:51

Hledam pisnicku

Moc prosim… Uz asi 10000let shanim pisnicku… Nevim ani kousek textu ale hravali ji v ESO. Videoklip byl z prostredi velkeho domu, zpiva to zena, leze tam po ni nebo po zemi had, zvoni tam stary cerny telefon se sluchatkem a ona sedi/lezi na ty pohovce a zpi anglicky.. Asi se zblaznim jestli ji nenajdu 🤣… Dekujuuuuuuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová