SOS! Prosím recept na probuzení!!!

9859
22.9.10 12:34

SOS! Prosím recept na probuzení!!!

Ahojte, za hodinu mám sednout do auta jet hodinu a půl k mámě na návštěvu. Jenže jsem unavená jak prase a nevim jak se probrat. Jsem ve 35tt a nevim co smim a co nesmim… slabý kafe jsem si dala, ale to mi vůbec nepomohlo… nemáte nějakej zaručenej recept na probrání?

Jo a jedu autem sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
22.9.10 12:37

Čerstvý vzduch, dostatek tekutin, nejlépe čistou vodu.

a pokud i pak budeš unavená, tak nikam nejezdi. Maminka určitě pochopí, že už ti v tak pokročilé fázy těhu není zrovna do skoku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
22.9.10 12:40

jj, protáhnout se, procvičit, nadýchat e venku vzdoušku chladnýcho …prchu …
Ale než riskovat, raděj bych hodilanohy na stůl a mamce se omluvila. nebo aspoň nějakou kamarádku co by jela s tebou abys nebyla sama v autě

• Citovat
  • Upravit
9859
22.9.10 12:43

už jsem to dokonce vymyslela tak, že dvě 100km cesty za den nedám, tak že tam přespim a zpět pojedu až zítra čerstvá. Neni nikdo kdo by se mnou jel…tak budu hold stavět na každé benzíně opláchnout se na wc ledovou vodou :-)
Jinak já tam musim ne jen kvůli mamině, ale i na úřady :-( jinak bych se na to vykašlala…chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
22.9.10 12:45

Mě při únavě v autě pomáhá žvýkačka, otevřít okýnko a nahlas zpívat :lol: :lol: Jela jsem takhle když byly malé 3 měsíce a teprv v autě jsem poznala jak jsem strašně nedospalá.

Často zastavuj, hodně pij. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
22.9.10 12:45

A nějakej energy nápoj asi nesmim co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
22.9.10 12:47

Nějakou oblíbenou muziku do rádia a zpívat, zpívat, zpívat :-) hodně pít, stavět na přestávky (beztak tě močák donutí :-) ), malinko pocvičit (ruce, nohy), dát si čekuládu, picnic (sladký kondenzovaný mlíčko v tubě), chroupat mrkev (ta příjemně osvěží) …
Hlavně opatrně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
Panuška píše:
Mě při únavě v autě pomáhá žvýkačka, otevřít okýnko a nahlas zpívat :lol: :lol: Jela jsem takhle když byly malé 3 měsíce a teprv v autě jsem poznala jak jsem strašně nedospalá.Často zastavuj, hodně pij. :wink:

tak to je super nápad…dvoulitrovku s vodou, balíček žvejkaček do pusy a okýnko dokořán…to pude :palec: :-D Kuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699

prý je daleko lepší než kafe zelený čaj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
22.9.10 12:48

Energeťáky určitě ne, ale hroznovej cukr, takový ty cucací ovocný určitě jo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
22.9.10 12:48

Energeťáky jsou horší než kafe - kromě kofeinu obsahují ještě další povzbuzováky jedovatý a partu chemie! ne-ne-ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
22.9.10 12:49

čičinko druhý metřík je mooc pěkný :palec: tak tfujtfujtfuj ať to jde jak má :wink:

zakladatelce pardon za OT.

už to tu zaznělo asi bych jela jindy, ale já ke konci unavená moc nebyla takže jsem řídila v pohodě i s porodníma bolestma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
22.9.10 12:51

eviska22 … ty by mohli mít na nějaké té benzíně, ty jsou děsně dobrý, to je taky super nápad :kytka:

rampepurn… to je fakt, díky za vystrašení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
22.9.10 12:52

Tak já vozím v autě stále čistou vodu, hroznový cukr a žvýkačky :-)
Ale před odjezdem bych si dala ještě vlažnou sprchu :wink: a studenou vodu s vymačkaným citronem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
22.9.10 13:28
prodigy222 píše:
Panuška píše:
Mě při únavě v autě pomáhá žvýkačka, otevřít okýnko a nahlas zpívat :lol: :lol: Jela jsem takhle když byly malé 3 měsíce a teprv v autě jsem poznala jak jsem strašně nedospalá.Často zastavuj, hodně pij. :wink:
tak to je super nápad…dvoulitrovku s vodou, balíček žvejkaček do pusy a okýnko dokořán…to pude :palec: :-D Kuju :kytka:

No občas na mě asi musel být dobrej pohled, ale tak hlavně že to pomohlo a já živá a zdravá dojela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí