Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, za hodinu mám sednout do auta jet hodinu a půl k mámě na návštěvu. Jenže jsem unavená jak prase a nevim jak se probrat. Jsem ve 35tt a nevim co smim a co nesmim… slabý kafe jsem si dala, ale to mi vůbec nepomohlo… nemáte nějakej zaručenej recept na probrání?
Jo a jedu autem sama…
Čerstvý vzduch, dostatek tekutin, nejlépe čistou vodu.
a pokud i pak budeš unavená, tak nikam nejezdi. Maminka určitě pochopí, že už ti v tak pokročilé fázy těhu není zrovna do skoku.
jj, protáhnout se, procvičit, nadýchat e venku vzdoušku chladnýcho …prchu …
Ale než riskovat, raděj bych hodilanohy na stůl a mamce se omluvila. nebo aspoň nějakou kamarádku co by jela s tebou abys nebyla sama v autě
už jsem to dokonce vymyslela tak, že dvě 100km cesty za den nedám, tak že tam přespim a zpět pojedu až zítra čerstvá. Neni nikdo kdo by se mnou jel…tak budu hold stavět na každé benzíně opláchnout se na wc ledovou vodou ![]()
Jinak já tam musim ne jen kvůli mamině, ale i na úřady
jinak bych se na to vykašlala…chjo
Mě při únavě v autě pomáhá žvýkačka, otevřít okýnko a nahlas zpívat
Jela jsem takhle když byly malé 3 měsíce a teprv v autě jsem poznala jak jsem strašně nedospalá.
Často zastavuj, hodně pij. ![]()
Nějakou oblíbenou muziku do rádia a zpívat, zpívat, zpívat
hodně pít, stavět na přestávky (beztak tě močák donutí
), malinko pocvičit (ruce, nohy), dát si čekuládu, picnic (sladký kondenzovaný mlíčko v tubě), chroupat mrkev (ta příjemně osvěží) …
Hlavně opatrně!
Panuška píše:
Mě při únavě v autě pomáhá žvýkačka, otevřít okýnko a nahlas zpívat![]()
Jela jsem takhle když byly malé 3 měsíce a teprv v autě jsem poznala jak jsem strašně nedospalá.Často zastavuj, hodně pij.
tak to je super nápad…dvoulitrovku s vodou, balíček žvejkaček do pusy a okýnko dokořán…to pude
Kuju ![]()
Energeťáky určitě ne, ale hroznovej cukr, takový ty cucací ovocný určitě jo:-)
Energeťáky jsou horší než kafe - kromě kofeinu obsahují ještě další povzbuzováky jedovatý a partu chemie! ne-ne-ne
čičinko druhý metřík je mooc pěkný
tak tfujtfujtfuj ať to jde jak má ![]()
zakladatelce pardon za OT.
už to tu zaznělo asi bych jela jindy, ale já ke konci unavená moc nebyla takže jsem řídila v pohodě i s porodníma bolestma ![]()
eviska22 … ty by mohli mít na nějaké té benzíně, ty jsou děsně dobrý, to je taky super nápad ![]()
rampepurn… to je fakt, díky za vystrašení ![]()
Tak já vozím v autě stále čistou vodu, hroznový cukr a žvýkačky ![]()
Ale před odjezdem bych si dala ještě vlažnou sprchu
a studenou vodu s vymačkaným citronem ![]()
prodigy222 píše:Panuška píše:tak to je super nápad…dvoulitrovku s vodou, balíček žvejkaček do pusy a okýnko dokořán…to pude
Mě při únavě v autě pomáhá žvýkačka, otevřít okýnko a nahlas zpívat![]()
Jela jsem takhle když byly malé 3 měsíce a teprv v autě jsem poznala jak jsem strašně nedospalá.Často zastavuj, hodně pij.
![]()
Kuju
No občas na mě asi musel být dobrej pohled, ale tak hlavně že to pomohlo a já živá a zdravá dojela ![]()