Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky, prosím. Teď jsem vzala plato a došly mi tablety na pálení žáhy, který mi zabraly vždy do minuty. Neskutečně říhám a pálí mě žaha, nějaká první pomoc po domacku do zítra, hlavně na klidnou noc, děkuji ![]()
@dracula-s ledové mléko a prý lehnout si na levý bok, ale to na mě nezabíralo. Ledové mléko ano
Zkusím všechno
zapomněla jsem koupit v domnění že mám ještě plato a teď trpím, mě z toho bolí až za krkem. Díky za radu
@dracula-s Nevím, jak moc je to dobré pro žaludek atd., ale asi bych zkusila trošku kuchyňské sody rozmíchat do vody. Mě to dvakrát zachránilo. Mléko, jogurt atd. nezabraly.
@dracula-s vždy jsme vypila na ex cca půl litru vody a přestalo to
Ja cetla i hortice, jedla soda. Me to ale nefunguje. Jediny co mi zabere je Omniprazol stada nebo tak nejak se to jmenuje..
@Payus Já mám tablety s příchutí lesního ovoce. Chutnají jako bonbóny a zaberou vždycky. Zítra musím ihned do lékárny, bez nich ani ránu za ně už jsem dala majlant
Naštěstí to mám za pár ![]()
Tak jsem do sebe nacpala zatím mandle, mléko, olizla citron, kyselý okurky, sklenici vody a jestli to nezabere tak se aspoň pořádně pos*** evidentně ![]()
Jedlou sodu bohužel nemám.
@dracula-s píše:
Tak jsem do sebe nacpala zatím mandle, mléko, olizla citron, kyselý okurky, sklenici vody a jestli to nezabere tak se aspoň pořádně pos*** evidentně
Jedlou sodu bohužel nemám.
A jseš si jistá, že to mělo být vše takhle dohromady? ![]()
Mléko, jinak já používám gaviscon
. Vem si celou krabici k posteli, ja ho popijela celou noc… ![]()
@P4ja No nevím, ale pořád lepší než trpět. Snad něco zabere, čím víc tím snad líp. Ve finále stejně trpím povětšinou zácpou ![]()
@dracula-s píše:
@P4ja No nevím, ale pořád lepší než trpět. Snad něco zabere, čím víc tím snad líp. Ve finále stejně trpím povětšinou zácpou
No, já ti nevím, ale na prekyseleny žaludek dát ještě kyselou okurku a citron..to bych nedala. Ale uvidíš, třeba nová metoda ![]()
@dracula-s a co to je? Bych to zkusila taky
jinak me pobavilo jak si to vse zkombinovala ty se pose*es
![]()