Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
SOS! Hledám normálního, nepředraženého zubaře pro dospělé tady v Praze, můj odešel do důchodu. Někoho šikovného, se zkušenostmi, kdo umí nejen běžné zákroky, ale i protetiku, který samozřejmě bere nové pacienty, a dá se s ním nějak finančně rozumně domluvit, aby alespoň prohlídky atd. byly na pojišťovnu. Budu vděčná za každý tip. Nejde mi o implantáty a jiné složité zákroky, jde mi zkrátka o šikovného zkušeného zubaře pro běžnou údržbu ![]()
Děkuji. ![]()
Záleží co je pro tebe finančně dostupný. Manžel ma zubařku, ktera je super, ale za bilou blombu dá 1000,– jen to hvizdne.
Smile Centrum, prohlídka 2× ročně na pojišťovnu. Já jsem tam spokojená.
@maskovak dobrý den, sice to není Praha, ale kousek dál ČB, odjíždím za doktorem Mrazem, který dělá krásnou protetiku, má lidský přístup, žádný vydriduch
doporučuji mu napsat přes sociální sítě DENTAL KLINIK MRÁZ na FB nebo na Instagramu. Recepci mají zasekanou a rovnou Vas odmítnou. Jinak jeho internetové stránky jsou www.dentalklinik.cz. Snad se Vám podaří se k němu dostat. Myslím, že patří mezi top lékaře 🙂
Proč anonymně? Není to reklama?
Při vší úctě k MUDr. Mrázovi, kterého neznám, jeho webové stránky působí odpudivě už z úvodního textu. Co je to za nesmyslný blábol o tom, že pracuje kvalitně a kvůli tomu nespolupracuje s pojišťovnami? Co je to za kvalitu, když u něj musí pacient platit i za vstupní prohlídku, na kterou má od pojišťovny nárok? Nebude to spíš nezájem sjednat smlouvy?
Hlavně že neopomene zdůraznit výhody,,bílých plomb'' nad zastaralými amalgámovými výplněmi. Zapomněl ale napsat, že jsou výhodné především pro jeho příjem. Skutečný odborník objektivně napíše i výhody oněch „zastaralých“ amalgámových plomb.
@JTom píše:
Co je to za nesmyslný blábol o tom, že pracuje kvalitně a kvůli tomu nespolupracuje s pojišťovnami?
Tak asi si cení své práce na víc, než kolik mu za jednotlivé zákroky dá pojišťovna, ne? S tím nemám problém. Ostatně pokud se uživí, je to jen důkaz, že má jeho práce přidanou hodnotu. Taky jsem takového doktora měla - na pojišťovnu by nedělal.
Naopak, kvalitní lékař je ten, který má smlouvy s pojisťovnami!!!
Pojišťovny bedlivě hlídají kvality jakéhokoliv lékaře( ať už ma jakoukoliv odbornost), udělají výběrové řízení a rozhodnou se zda dají dotyčnému smlouvy- takhle to probíhá. Takže kecy dotyčného lékaře, stejně jak Šmuclera, že kvalitní lékař na pojišťovnu nedělá jsou jen bohapusté kecy, aby zakryl fakt ze on tou kvalitou není a smlouvy mu pojišťovny odmítly dát, tím se ale samo sebou nepochlubí
.
Nehledě na to, ze z Vás při jakékoliv blbosti bude drát peníze, co to půjde, když jste laik tak tomu nerozumíte a nevíte proč je třeba tenhle rentgen nebo tahle vložka navíc
, a kasa se mu nezavře
. A už vůbec, bych nechtěla vidět tu záruku a reklamaci protetického výrobku typu korunka, můstek, protézy, implantát, když jejich ceny a materiály určují pojišťovny, hlavně VZP a ostatní to od ní přejímají. Nechci děsit, ale mám zprostředkovanou zkušenost, že zubař zavedl implantát -údajně Straumann, ( vysoká kvalita a cena), a následně se u soudu znalcem zjistilo že je to nApodobenina z Korey a uvolňování to do těla co nemělo a způsobilo těžký zánět.
. A druhý případ, korunka údajně to nejlepší z USA, a zjistilo se, že je to OBYČEJNÝ potažený kov nevalné kvality a že ten zubař to posílá do Číny, kde jsou halové laboratoře a za týden to ma zpátky, ani nic nepoznáte. Az když mate výrazku, bolí vás hlava a uvolňuje se to do těla, takze bacha na to! ![]()
MDDr. Kristýna Karlová (cca pred tremi lety zacinala ordinovat, nabirala nove pacienty, muz je tam velmi spokojeny, ale zda ted uz nema plno netusim
).
@maskovak píše:
SOS! Hledám normálního, nepředraženého zubaře pro dospělé tady v Praze, můj odešel do důchodu. Někoho šikovného, se zkušenostmi, kdo umí nejen běžné zákroky, ale i protetiku, který samozřejmě bere nové pacienty, a dá se s ním nějak finančně rozumně domluvit, aby alespoň prohlídky atd. byly na pojišťovnu. Budu vděčná za každý tip. Nejde mi o implantáty a jiné složité zákroky, jde mi zkrátka o šikovného zkušeného zubaře pro běžnou údržbu
Děkuji.
Mujzubar.cz na Petrinach. Roky chodim k dr. Neumannovi, je vyborny, obcas kdyz nemuze, objednavam se k dr. Kolarikove ze stejne ordinace, je take skvela. Maji plno, ale mozna jeste berou. Na strankach maji cenik. Ale nevim co je u tebe “nepredrazene”? Za opravdu sikovneho zubare, ktery to neflaka, nic nepodceni a ma lidsky pristup se vyplati dat penize. Zadarmo nebo za levno dobreho zubare v Praze nesezenes ![]()
To už je mnohem sympatičtější prezentace.
Popisuje co dělá, spolupracuje s pojišťovnami a jasně píše, co lze hradit. Opět tam ale chybí vyvážená informace o amalgámu. Chápu, že nechce dělat míchaný, měl by ale používat kapslovaný non-gama 2 a pacientovi dát na vybranou.