Ahojte. Mam takovy problem. Mam na 5ce rok korunku, protoze se mi zlomila plomba s pulkou zubu. Problem byl i na 4tem zubu hned vedle 5ky a rozhodli sme se dat korunku i tam,
Předtim ale nějakou dobu jsem měla problem že sem jazykem citila u čtverky k pětce mezírku(na pohled nešla videt nic, proste zub se zmensil neustalym vrtanim asi) a usazovalo se mi tam jidlo, furt mi tam neco vadilo, niti jsem to cistila, a tak dokola, citila sem i zevnitr porad trochu natekle
no a kdyz sem to vydelala niti tak to krvacelo a tak divne smrdelo, u jinych zubu i kdyz obcas krvacelo tak nesmrdelo takhle nic. No mam tam dva tydny ted korunku, takze cerstva. Problem ale je ze mezi tu 4ku a5ku nevleze ani zubni nit a neco me tam tlaci. Asi jeste to lepidlo, nebo co to je je to neprijemne, zkusila sem mezizubak a nevleze se a mam to natekle zvenku i zevnitr. Boli to jen zatlacenim jazyku jinak jen trochu ale natekle je to porad. Nevite co to muze byt?
Ahojte. Mam takovy problem. Mam na 5ce rok korunku, protoze se mi zlomila plomba s pulkou zubu. Problem byl i na 4tem zubu hned vedle 5ky a rozhodli sme se dat korunku i tam,
je to neprijemne, zkusila sem mezizubak a nevleze se a mam to natekle zvenku i zevnitr. Boli to jen zatlacenim jazyku jinak jen trochu ale natekle je to porad. Nevite co to muze byt?
Předtim ale nějakou dobu jsem měla problem že sem jazykem citila u čtverky k pětce mezírku(na pohled nešla videt nic, proste zub se zmensil neustalym vrtanim asi) a usazovalo se mi tam jidlo, furt mi tam neco vadilo, niti jsem to cistila, a tak dokola, citila sem i zevnitr porad trochu natekle
no a kdyz sem to vydelala niti tak to krvacelo a tak divne smrdelo, u jinych zubu i kdyz obcas krvacelo tak nesmrdelo takhle nic. No mam tam dva tydny ted korunku, takze cerstva. Problem ale je ze mezi tu 4ku a5ku nevleze ani zubni nit a neco me tam tlaci. Asi jeste to lepidlo, nebo co to je