Soud a povinnost
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
12.12.19 19:35
Moc tomu nerozumim, tezko odhadnout co se stalo a o jaky jde zaznam, take zalezi o jakou jde trestnou cinnost a zalezi.na soudci, jak si to posoudi. Zpravidla ale jsou svedci volani znovu k soudu. Pokud soud predvola, svedek se musi dostavit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
12.12.19 19:39
Pokud tě předvolají, musíš se dostavit, jinak ti hrozí pokuta až do výše 50 000 Kč. Tam zopakuješ, co víš, nebo nevíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Soud Blansko rozvod zkušenost
- Má povinnost se ozvat, když přijde z oslavy? Jsme manželé
- Výlučná péče - výživné stanovené soudem rok 2022.
- Povinnost dávat otci dítě bez rozhodnutí soudu
- Práva a povinosti rodičů, než proběhne soud
- Vyzivovaci povinnost u dítěte umístěného do ústavni péče.
- Snížení alimentů přes soud
- Povinnost sdělit adresu otci dítěte
Dobrý večer. Stala se mi situace, při které jsem se stala svědkem, vlastne ani ne svědkem, ale jen jsem něco obrdržela. Stala se věc, kterou vyšetřuje police a já jsem před dobou obdržela bez jakéhokoliv důvodu záznam, kde byla tato věc, ale bez jakéhokoliv důvod. Tudíž jsem měla v ruce důkaz, že to co se stalo, se stalo už opakovaně. Byla jsem na výslechu a uvedla, že nic jiného nevim pouze jsem obdržela ten záznam a nevim co k tomu vedlo. Záznam jdem obdržela 2 měsíce před incidentem, který se stal po té. Moje důležitá otázka, musím k soudu? Záznam jsem předala další osobě, která to předala policii. Myslíte, že i přesto, že nic nevím o tom incidentu, který se stal, pouze jsem měla záznam z minulosti, stejne budu muset? Zatím. mi domu nic nepřišlo. Předem dekuji