Soukromá školka Praha 8

570
26.10.11 19:45

Soukromá školka Praha 8

Vzhledem k tomu, že se mi uspíšil návrat do práce, a mladšího mi v tomto školním roce nevezmou do školky pravděpodobně nikde, a protože se ještě k tomu budeme stěhovat, chtěla jsem poprosit, zda nevíte o nějaké soukromé školce na Praze 8. Zejména mi jde o oblast Kobylis, Troji, Bohnic, případně Prahy 7 okolo Trojské. Jsem vděčná za jakýkoli tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
26.10.11 19:52

Ahoj. Já vím o dobré školce v Bohnicích. Reference mám od několika známých, které tam měly děti a byly moc spokojené. ŠKolka se jmenuje Maňásek.

Já měla starší dceru v jesličkách, co to zkusit tam? (jesle Mirovická)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
26.10.11 20:27

Ahoj, já vím o jedný v Krynický tady v Troji, ale myslím si, že jich je tady určitě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
26.10.11 21:12

maňásek je super, máme výborné zkušenosti (http://www.skolkamanasek.wbs.cz/)

pak jsem se ještě byla podívat tady http://www.skolickazelvicka.cz/, to bylo levnější, ale mě se víc líbil maňásek (víc školka než jenom hlídání, zkušenné p. učitelky), navíc už máme zkušenosti od staršího syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
26.10.11 22:15

U Bulovky (tak to už je asi na tebe daleko) je http://www.skolka-jesle.cz/…certuv_vrsek, náš malý chodí na jeden den v týdnu do jejich pobočky Na Vyhlídce a jsem moc spokojená. Profi personál, prostředí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
27.10.11 08:31

Díky všem. Zkusila jsem Mańáska, Želvičku, Maata, Motýlka i ty jesle. Uvidíme, co z toho bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
7.11.11 13:54

Takže kdyby někdo potřeboval:
Byli jsme v Želvičce v Bohnicích - za mě tedy příšerné, v Motýlku v Kobylisích - príma, ale nějak mi úplně nesedla paní majitelka a její styl „my je do ničeho nenutíme“, jinak ale moc hezké prostředí uvnitř i venku, v jeslích v Mirovické (zítra tam jdeme na zkoušku) a v Maňásku v Bohnicích, kam nejspíš Toma dáme. Díky za tipy.
Sama přidám ještě jeden www.maata.cz - strašně se mi líbí, bohužel cenově už je dost někde jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
7.11.11 14:44

holky, diky za tipy :palec: , vse si pisu, bude se to za par let (2-3 roky) hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
8.11.11 12:13

Tak já mám se Želvičkou výborné zkušenosti, ale prostě to není školka, i když se to tak jmenuje. Je to prostě hlídací paní, co hlídá u sebe doma, kde má na to upravené prostory, to každému vyhovovat nemusí.
Maňásek si pochvalují všichni co znám, takže ten bude asi fakt dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
8.11.11 17:25

Princess, a tobě přišly ty prostory vyhovující? Paní mi říkala, že má kapacitu 12 dětí a že jsou vždy buď dole nebo nahoře. Ty spodní prostory jsou velké jako náš obývák s kuchyní - máme malý byt. Když mám obě děti doma, nikoho k nám nezvu a raději jezdíme po kamarádkách s většími prostory - jedno dítě u nás ještě zvládneme, ale dvě či tři další už v žádném případě. A v tomhle pidiprostůrku má být DVANÁCT dětí?

Ale to je jen jedna z věcí, mě se tam toho nelíbilo víc (třeba ten venkovní „prostor“…) - to už není jen o tom, kdo ti ohlídá dítě, ale i v jakém prostředí, jak ti ten člověk sedne atd. A popravdě, za peníze jen o malinko větší je hned vedle Mańásek a tam je to na nepoměrně jiné úrovni…

Ale samozřejmě beru, že co člověk to názor, mě je prostě blížší přístup maňáskový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
9.11.11 09:51

Cože 12??? Mně paní říkala, že má kapacitu 5 dětí! A dceru jsem tam dávala občas od května do konce prázdnin a to tam teda vždy byly maximálně 3 děti ani těch 5 ne. 12 nemůže přece ani sama zvládnout a prostory jsou opravdu tak pro těch 5 dětí.
Jinak se mi to líbilo, ale ne jako náhrada klasické školky. Já to využívala maximálně jedno dopoledne v týdnu, když jsem běhala po pohovorech, dceru jsem měla od září příhlášenou do klasické státní MŠ, ale protože beze mne do té doby nebyla nikdy ani na vteřinku, potřebovala jsem jí začít zvykat, že bude někde beze mne a na to byla Želvička ideální. Paní se mi líbila, dcera z každé návštěvy přinesla i nějaký výrobek, byla nadšená, že jim paní hraje divadélko, v létě měly na tom dvorku bazének a cachtaly se a cena ve srovnání s Maňáskem (za to jedno dopoledne týdně)byla o dost nižší. Je pravda, že kdybych jí tam chtěla dávat celotýdenně tak už to zas tak velký rozdíl v ceně nebude.
Jestli tam teď má 12 dětí tak to je masakr, to se jim už ani nemůže věnovat, pochybuju, že s nima ještě něco vyrábí atd. Nechápu proč zmněnila názor a nabrala si takové množství dětí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.12.11 22:33

ahoj, sháním nějaké informace (recenze) o soukromé školce Olinka v Bohnicích. Nemáte někdo zkušenosti? Jdu od ledna 2012 do práce a musím sehnat školku pro synka. Byla jsem se v říjnu podívat ve školce Olinka (byl pátek dopoledne, venku krásně teplo), ve školce nebylo ani jedno dítě? Dcerka před 2 roky chodila do Maňáska - tam to bylo super, ale bohužel mají pracovní dobu až od 8hod a já potřebuji, aby malý byl už v půl osmé ve školce, protože musím být do půl deváté v práci na druhém konci Prahy :o((. Proto mě napadla Olinka, je nedaleko od Maňáska. Poraďte mi prosím, podělte se o zkušnosti. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
21.12.11 10:25

S Olinkou zkušenosti nemám, taky jsem o ní uvažovala, web vypadá dobře, dovnitř jsem jen nakukovala. Slyšela jsem, že úroveň není valná, ale bylo to skutečně jen „jedna paní povídala“. Být tebou zašla bych se tam podívat znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gateway
13.2.12 16:39

OLINKA v Bohnicích je super. Věděly jste že to je jediná školka v Bohnicích která má v pořádku hygienické předpisy a stravování? Maňásek ani Želvička ne. Hrozí jim zákaz činnosti ze strany Hygienické stanice. To je myslím vypovídající. Náš Adamek chodí do Olinky :-)

• Citovat
  • Upravit
stepanka88
4.3.12 14:13

O Olince moc valné mínění nemam, vzhledem k tomu ,že využívají mé logo na které nemají práva. A zřizovatelé se ani neobtěžovali mi zaplatit. To myslím dost vypovídá o přístupu zřizovatelů…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin