Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajimqlo
by mne kolik z vás má zkušenosti se souloži když jste někde byli na návštěvě, tím myslím soulož s partnerem třeba na navsteve rodiny, nemyslím soulož s návštěvou ![]()
Nebo jsem jediný samec který disponuje takovou zkušeností?
Už je to sice pár let, ale zkušenosti máme dvě, jednu když se návštěva šla koupat a dělat si věci, make up nechty atd, podruhé když návštěva šla do krámu pro cukr do kávy ![]()
@Rotha No, pokud jsi byl na návštěvě, tak jsi byl návštěva ty, takže to jsi dobrý kaskadér, že jsi zvládnul souložit a zaroveň jít do krámu pro cukr ![]()
No já to mám z druhé strany, je to už pár let co u nás prespali známí. Ráno když vstaly děti tak chtěly do koupelny a ta zamčená. Trvalo asi pět minut než ti známí otevřeli a vyšli ven. Co tam asi dělali není třeba složitě domýšlet. No, přišlo mi to spíš trapný.
tak doufám, že se u toho aspoň nenecháte chytit, když už máte potřebu to dělat v cizím baráku. ![]()
Tak my jen na návštěvě u našich, vždycky, když tam jsme, ale to nevím, zda se počítá. Jinde ne, to by mi přišlo trapný a nevhodný v cizím bytě.
@Rotha píše: Více
Ale pak nesoulozis na návštěvě, ale venku / v krámě ![]()
Ano, sex jsme s manželem měli, když jsme třeba přespávali u rodičů. Ale dvougenerační barák a my byli nahoře. ![]()
Ale na jednodenní návštěvě, že by nás napadlo se někam zašít a zapíchat si, tak to fakt ne. Možná tak nějaké škádlení a provokování.
Jsi jediný samec na světě, který kdy souložil u někoho na návštěvě
…
Nebo jediny, kdo to zatim priznal
tak ja budu druhá. Ano, stalo se, a ne jednou.
Jsem proste zviratko s pudy, zastrelte me ![]()
@Mar__tanka1983 píše: Více
Tak není se zač stydět, je třeba souložit dokud to funguje, ve dne v noci, doma i venku
až budeme stáří a bude to jen na čůrání, a budeme u luštění křížovek a pletení ponožek na to vzpomínat, a u čaje o páté, ať je na co
i když já si myslím že my budeme souložit i v důchodu, s berli za zády ![]()
@Vada píše: Více
Tak ono rozdávat si to někde kde za rohem spí stará baba, co už ji to nefunguje mi prijde docela rajcovni.
Jeden zhruba 6 let starý zážitek, přijeli jsme do UK, a hned první noc byla žhava noc, chtěl sem po partnerovi, až u toho heka, jak šlapka na americkém motelu, prakticky i dodnes to vyžaduji, vždy při sexu otevřu okno a hekame o 106, sousedi se nikdy nedívali na nás nějak divně nebo tak, jsou už starší, ale ne ještě tolik, okolo 50-55, tak bych řekl že to chápou.
@Rotha píše: Více
Kdyby kolem byly děti, volala bych z okna, že jsou tam všude divoká prasata.
Trocha zábavy by neuškodila. Bavili byste se vy i já. Dospělí si pomyslí něco o buranech, děti to slyšet nemusí.
Tak v noci, když už jsme šli spát, určitě. To je přece normální.
Ve dne taky ok, ale snažit se být potichu a ideálně ne úplně očividně, spíš aby to vypadalo, zdravě jsme si šli odpocinout a ne souložit.