Agresivní soused

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1937
4.2.12 20:22
carola píše:
Jani,plovoučku nemáme a teď už druhým rokem chodím do práce a malý je hodně u babičky,doma jsme opravdu hodně málo.Teď už ani nejde o malého,ale o jeho nenávist,nebo já nevím,co to je.

tak tady tomu pánovi už jde opravdu jen o to „kdo z koho“…nechápu tyhle lidi, si potřebují asi něco dokazovat. No každopádně to určitý druh nenávisti bude :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
4.2.12 20:34
carola píše:
Jani,plovoučku nemáme a teď už druhým rokem chodím do práce a malý je hodně u babičky,doma jsme opravdu hodně málo.Teď už ani nejde o malého,ale o jeho nenávist,nebo já nevím,co to je.

no tak pokud v bytě trávíte málo času a on pořád buzeruje, tak bych mu dala za uši ;) teda ne já, ale chlap :lol:

• Citovat
  • Upravit
4880
4.2.12 20:43
JanaK88 píše:
Sumaya píše:
Co má koho zajímat, že někdo je po noční? To je jeho problém, navíc, pokud je někdo opravdu po noční, tak usne jak poleno. Kdyby každej bral ohled na to, zda má někdo noční, ranní či odpolední směny, tak by člověk nemohl vůbec nic. :roll:
Co je to za nesmysl! Ať jsem utahaná sebevíc, tak řezání cirkulárky po ránu (pro mě téměř o půlnoci) mě vzbudí stejně, jako tlupa slonů nad mou hlavou, nebo nahlas puštěná muzika z okna jiného domu. Trochu ohleduplnosti.

Muzika a cirkulárka je něco jiného, než jedno dítě. :roll: Však ohleduplnost je na místě, ale stejně nebudu chodit po špičkách a dítě nosit v náruči, aby měl někdo absolutní klid jako v noci. Nemyslím, to tak, že to dítě nechat mlátit do podlahy židlí, ale normální provoz domácnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.2.12 20:49

Ty jo muj chlap by ho asi přizabil,ale radim jednu věc a to nebát se ho.

V první řadě si kup elektrickej paralyzér.tim nezabiješ ale pěkně ho kousneš kdyby šlo do tuhého tak ho tim muže i omráčit ochromit..to nos u sebe furt a až se o tebe jednou zase otře pěkně sladce mu zašeptej do ouška že jestli si na tebe ještě jednou otevře hubu že ho necháš tak seřezat až se bude divit a nebo bych to udělala rovnou.Mám kamaráda co za litr udělá bububu až se sklidní ten nejhorší ksindl aniž by na člověka šáhnul :cert:

Hlavně neukaž strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.2.12 20:52

a souhlasim když je člověk po noční a je unavenej nevzbudí ho nic.Sama sem po dvanácte 6 let čelila ořralé bábě nad náma která nezavřela celé dopoledne pusu a zpívala si nikdy neskončí-pohádka mládí… :lol: zapínala rádio,mlátila s hrncem,přitloukala obrazy na stěnu(musela jich mít v tom krcálku snad sto)no fakt sem v životě nic horšího nezažila a to sem bydlela i ze 6 klukama v podnájmu :lol: a když sem byla po noční tak sem prostě spala.

Horší to blo když sem měla jít na ranní a ona to vyváděla to samé celou noc(v 1 v noci normálně luxovala) to sem myslela že jí zabiju proto že to sem se bála toho až zazvoní budík a když mě vzbudila tak už sem nezabrala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
4.2.12 21:04

A jak se k tomu staví manžel? ten můj by mu vymlátil všechny zuby z huby, kdyby si na mě takhle někdo dovoloval :lol:

• Citovat
  • Upravit
14046
4.2.12 21:28
K-a-č-i-k píše:
Hodaka píše:
Pozvat pár kámošů, chlapíka odchytit a udělat bububu ;)
Přesně tak, takhle mi to jednou řekl jeden rusák: Když nefunguje plán A, tak zbývá už jen plán B ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9664.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9664.gif

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
4.2.12 22:06
Kamča.dalmatinka píše:
Ty jo muj chlap by ho asi přizabil,ale radim jednu věc a to nebát se ho.

V první řadě si kup elektrickej paralyzér.tim nezabiješ ale pěkně ho kousneš kdyby šlo do tuhého tak ho tim muže i omráčit ochromit..to nos u sebe furt a až se o tebe jednou zase otře pěkně sladce mu zašeptej do ouška že jestli si na tebe ještě jednou otevře hubu že ho necháš tak seřezat až se bude divit a nebo bych to udělala rovnou.Mám kamaráda co za litr udělá bububu až se sklidní ten nejhorší ksindl aniž by na člověka šáhnul :cert:
Kamčo,moc děkuju,mám slznej plyn a o tom paralyzéru jsem taky už uvažovala,tak si ho raději opravdu koupím,ať se nemusíme s malým bát.

Hlavně neukaž strach.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
4.2.12 22:09

Hodako,
přítel je takovej kliďas a nemá rád konflikty,už ho několikrát upozorňoval,ať si nás nevšímá,ale na něj slušnost evidentně neplatí,takže už toho má taky dost,ale já se o něj bojím.On je to chlap jak hora,proto si taky tak dovoluje,soudím,můj přítel je tedy naštěstí taky,ale stejně člověk neví,co se může stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
4.2.12 22:26
carola píše:
Hodako,
přítel je takovej kliďas a nemá rád konflikty,už ho několikrát upozorňoval,ať si nás nevšímá,ale na něj slušnost evidentně neplatí,takže už toho má taky dost,ale já se o něj bojím.On je to chlap jak hora,proto si taky tak dovoluje,soudím,můj přítel je tedy naštěstí taky,ale stejně člověk neví,co se může stát.

Já myslím, že tvůj přítel se chová rozumně. Ten soused to nemá v hlavě v pořádku a nikdy nevíte, kdy mu rupne úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
4.2.12 22:52

Nerada to říkám,ale měla jsem stejného kreténa pod sebou,a jediné co pomohlo,bylo odstěhování.

Jinak stejný teror,mlácení do trubek,i když jsem žehlila,tak to byl pro něj rachotkdyž malá přeběhla tak to vykládal celé ulici,když knám šla návštěva,odchytával si je na chodbě,bo měl sice tolik práce,ale furt byl nalepený v okně,ať jdou dělat „bordel jinam“,jsem se bála i chodit,a malou peskovala za každé blbnutí,jak jsem z něho byla vyšťavená :cert:A to by bylo na román tady psát.Prostě despotický magor. :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
4.2.12 23:04

Jo,a můj by mu taky "rozbil ústa,ale když byl doma,tak se soused krotil,ale není doma 24 hod. denně,jako já na RD,že,jako fuj,ani na to nechci vzpomínat.Fakt kretén to byl.Hlavně že když mu přišly vnučky,nám se otřásal lustr nahoře,a to bylo v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
4.2.12 23:09
Kamča.dalmatinka píše:
a souhlasim když je člověk po noční a je unavenej nevzbudí ho nic.Sama sem po dvanácte 6 let čelila ořralé bábě nad náma která nezavřela celé dopoledne pusu a zpívala si nikdy neskončí-pohádka mládí… :lol: zapínala rádio,mlátila s hrncem,přitloukala obrazy na stěnu(musela jich mít v tom krcálku snad sto)no fakt sem v životě nic horšího nezažila a to sem bydlela i ze 6 klukama v podnájmu :lol: a když sem byla po noční tak sem prostě spala.Horší to blo když sem měla jít na ranní a ona to vyváděla to samé celou noc(v 1 v noci normálně luxovala) to sem myslela že jí zabiju proto že to sem se bála toho až zazvoní budík a když mě vzbudila tak už sem nezabrala :cert:

Kamčo,to se dobře radí,ale když jsi „přistěhovalec“,a kreténa zná půl města,a je schopný tě pomlouvat na každém rohu,tak nějaký paralizér,no ještě by se sebe udělal chudáka,co mu jde o život,a to se pak fakt blbě bydlí.

Moje kamarádka dělala na soc. a péčí o důchodce,a když zaútočil na ni,tak na něho vystartovala,ať si to rozmyslí,že ji bude za pár let potřebovat,no,sklaplo mu na 5 min. a půl ulice vykládal,že mám zase návštěvu /asi 1 za měsíc/ a děláme bordel/ no,při kafi je strašný rachot/ ,jako to nejde takto dlouhodobě žít s dětmi a bojovat s magorem.

• Citovat
  • Upravit
1998
6.2.12 08:33

nasim sousedum vadil nas pes-pitbull..je hodna,vychovana, v byte vubec nesteka, ale lidi zijou predsudkama,schvalne nam klepal na dvere,houkal na celou bytovku..pes byl ticho..az jednou se stala vec, ze ho napadli dol ve vchode cikani..ja sla kolem s nasi cubou a pomohli jsme mu, o cikanech je znamo, ze se techto psu boji, nechala jsem fenu parkrat blafnout, vycenit zuby a cikani utekli,od te doby mame klid a soused ma naseho psa rad,pravidelne ji nosi kosti od reznika s mazli ji..treba nemaji vnoucata,tak to davaji ,,sezrat,, vam,kdyz vy mate ditko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.15 11:37

Ahoj, máme souseda který pfetuje ještě je psychicky nemocný( dle jiných sousedů), po minulém jeho výstupu - řval doted doma doma a ted i vyběhl ven že zabije souseda co na něj klepal, dvakrát rozbil vchodové dveře. Jak jsme se jen tak mimochodem dozvěděli napadl původního majitele našeho bytu když na něj šel…Bohužel nevím co si myslet o ostatních protože policii voláme jen my - to jen se objeví auto před domem je ticho jako v hrobě…Dá se s ním něco dělat? Když už bude mít asi nějaký ten záznam na policii je pak lehčí ho vystěhovat? Bydlí u matky která se - asi ví proč - nikde neukazuje…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová