Agresivní soused

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
19.1.15 11:46
@Anonymní píše:
Ahoj, máme souseda který pfetuje ještě je psychicky nemocný( dle jiných sousedů), po minulém jeho výstupu - řval doted doma doma a ted i vyběhl ven že zabije souseda co na něj klepal, dvakrát rozbil vchodové dveře. Jak jsme se jen tak mimochodem dozvěděli napadl původního majitele našeho bytu když na něj šel…Bohužel nevím co si myslet o ostatních protože policii voláme jen my - to jen se objeví auto před domem je ticho jako v hrobě…Dá se s ním něco dělat? Když už bude mít asi nějaký ten záznam na policii je pak lehčí ho vystěhovat? Bydlí u matky která se - asi ví proč - nikde neukazuje…

Obávám se, že řev na chodbě jejen rušení nočního klidu, prostě nedodržování sousedských vztahů. Dokud se nedejbože něco nestane, něco hmatatelného, tudíž dokud nebude mít policie důvod a důkaz, že ho může sebrat (na záchytku, do vzaby, na psychiatrii), tak prostě nemůže dělat nic. I ty rozkoplý dveře jsou jen na pokutu na magistrátu. Přesdtupek. :roll: Vystěhování - to může jen majitel bytu, t. j. matka. Obávám se, poddle popisu, že ta to ale neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.21 12:37

Dobrý den

Dobrý den, mám dotaz. Takže jsem matka tří dětí, bydlím v pronájmu i s partnerem. Snažím se aby děti byli v klidu, jsme celkem klidní, jen partner se občas rozčiluje že tu máme slabý jistič, tak občas vylítne proud. Tak tady hartusil večer když vařil brambory, ten soused si v minulosti i stěžoval že děti se špatně probudili a hlučili. Ale že mi kvůli němu sousedka od vedle po desáté v noci bouchala na dveře že on si v bytě něco zatlouká, to je v pohodě. Když jsem mu to dodatečně vmetla do tváře, tak řekl že u něj to bylo jednou ale u nás vícekrát a ještě řekl že ví kdo nám to pronajímá a že nás nechá přes družstvo vystěhovat když ještě budeme hlučit ale u nás je po desáté hodině relativně klid. Už podle vzhledu ten soused dvakrát sympatický není.

• Citovat
  • Upravit
56505
2.12.21 12:43
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dotaz. Takže jsem matka tří dětí, bydlím v pronájmu i s partnerem. Snažím se aby děti byli v klidu, jsme celkem klidní, jen partner se občas rozčiluje že tu máme slabý jistič, tak občas vylítne proud. Tak tady hartusil večer když vařil brambory, ten soused si v minulosti i stěžoval že děti se špatně probudili a hlučili. Ale že mi kvůli němu sousedka od vedle po desáté v noci bouchala na dveře že on si v bytě něco zatlouká, to je v pohodě. Když jsem mu to dodatečně vmetla do tváře, tak řekl že u něj to bylo jednou ale u nás vícekrát a ještě řekl že ví kdo nám to pronajímá a že nás nechá přes družstvo vystěhovat když ještě budeme hlučit ale u nás je po desáté hodině relativně klid. Už podle vzhledu ten soused dvakrát sympatický není.

Nějaký hluk od vás jde? Jaký hluk?
Jestli se děti probudí, máš jít k nim a uklidnit je. A jestli tvůj chlap řve po 22 h, tak se nedivím, že vás mají lidé v domě plné zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
2.12.21 12:54

Nějak jsem nepochopila, jestli v tom příspěvků mluví dotyčná o sobě, o sousedovi nebo jak. Nějaké zmatené by kdo si na koho a komu stěžuje, kdo kde bouchá a co ty brambory v tom? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
2.12.21 12:56
@inkakřivák píše:
Nějak jsem nepochopila, jestli v tom příspěvků mluví dotyčná o sobě, o sousedovi nebo jak. Nějaké zmatené by kdo si na koho a komu stěžuje, kdo kde bouchá a co ty brambory v tom? :D

A ty gramatické chyby v textu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.12.21 13:02

1. agresor vypadá fatk jinak.
2. po desáté nemá být relativně klid, ale noční klid.
3. zařiďte výměnu jističe a nepruďte okolí tím, že nezvládáte používat takové přístroje, co nevyhazují pojistky a ještě u toho řvete.

Pokud jste v nájmu a okolo jsou členové družstva, tak si fakt nevyskatkujte, stáhněte uši a chovejte se jako příčetní soudedé a uč se řešit konflikty konstruktivně ne tím že budeš ječet jak bába na pavlači. Nemáš co komu vmetat do tváře - tím věci jen eskaluješ.

Podle toho co píšeš a hlavně co nepíšeš bude většina másla na vaší hlavě.

A teda nejsi samoživitelka, pokud sdílíš domácnost s partnerem, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
2.12.21 13:08

Co je to relativní klid. On ten tvůj relativní klid, může být docela bordel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.21 13:15

Takže abych to napsala srozumitelně. Když se sem přestěhovala sama s dětmi, tak jako první incident bylo to že pan soused nad námi asi něco opravoval ve 22:05, sousedka od vedle vyběhla na mě že jestli toho můžu nechat, ale nebylo čeho, já uspávala děti a neměla ani kladivo a vím že po desáté v noci se nic takového nedělá, já krotím děti už v půl deváté aby byl klid, protože když nebyla ta škola tak měli free. Asi dva měsíce po tomto si soused od shora mi stěžoval ve výtahu že děti mi hlučí, tak jsem se mu omluvila, ale občas to není snadné jelikož syn má ADHD a dcera lehkou mentální zaostalost. Teď poslední incident byl to že nám vylítly okolo 18hodiny pojistky při vaření brambor a partner začal nadávat že ten proud je tu naprd že to zase vylítlo a ještě mu ulítlo několik dalších vybraných slov, tak jako v elektrice se hrabat nebudeme.
Tři dny na to tu ten soused zazvonil a když s ním můj partner nechtěl mluvit tak vtrhl do bytu a začal do něj strkat ale já ho do bytu nezvala, otevřené dveře nejsou pozvánka a ještě vyhrožoval sociálkou. Ale teď jsme v klidu a dneska jsem ho potkala když jsem šla s košem a měl kecy že si zjistil kdo nám to pronajímá (jmenovku majitelky máme na dveřích, tak jaký zjišťování) a řekl že prý jestli ještě bude někdy problém tak nás nahlásí na družstvo a zařídí aby jsme se museli stěhovat. A od toho souseda je občas v noci třeba ve dvě někdy ve tři slyšet že mu tam furt něco padá a kutálí se po zemi až mě to občas vzbudí.
A partner si občas večer třeba v pět hodin jednou za čas pustí hlasitěji hudbu když hranou něco na rádiu beat. A ten pan soused je trochu prostorově výraznější a říkal mi že za partnerovo chování nemohu. Nechci být předpojatá ale mám dojem že asi nemůže najít partnerku a nemá koho cepovat a nudí se. Nevím, nemohu soudit ale vypadá to tak.

• Citovat
  • Upravit
3023
2.12.21 13:34

Soused je hlupák. Predpokladam, ze stary dedek, co tam bydli od zacatku a mysli si, ze mu patri vic. Jedtli deti breci celou noc nebo nema nic spolecneho s nocnim klidem. Na ne se to nevztahuje. Proste mu rekni, at si zavola pcr kdyz chce.

Nema co na praci, pis si kdy sel hluk od nej. At mas paky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.21 13:45

@Micaella22 je mu zhruba asi 40let až 45let. Jezdí na kole, je to pan podnikatel a je prostorově výraznější a je mi krajně obličejem nesympatický nemám z něj dobrý pocit. Ale nevšímám si lidí, jen že slušnosti zdravím jak mě rodiče učili. Az dneska mi ulítli nervy a řekla jsem mu to o tom nočním bouchání a že jsi na mě byla stěžovat kvůli němu sousedka, jinak jsem si vůbec ani jednou nestěžovala na něj. Prostě je asi zakomplexovaný…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová