Soused má problém s našimi psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.12.25 18:53

@PavelChytry od kdy jsou psi, co mají pod 30 kg obří? Neštěkaji víc než jiní psi v okolí. Naopak bych řekla, že spíš méně, většinou nejsou ani na zahradě nijak dlouho, protože mi vadí, jak tam soused ječí a kope. Pokud by stekali vic, tak okamžitě zasahnu, protože mi vadí stékající psi. Naši psi zatím nezpůsobili nikde nic.
V čem jsem přesně bezohledná? Že se mi nelíbí, že soused kope do plotu, nebo že mi jednou před lety utekl jiný pes a od té doby jsme lépe zabezpečili plot, takže se už podobna věc nestala.

• Citovat
  • Upravit
15809
2.12.25 21:00
@IcePlanet7 píše: Více

Kdyby to bylo zakladatelce jedno, tak nezakládá diskuzi a neřeší souseda. Nemam důvod zakladatelce nevěřit, psy ma za plotem. Koukají, občas štěknout, proč by taky neštěkali. Lidi taky celé dny hubu nezavřou, tak i pes si může štěknout. Me taky vadi lidi kteri nezvládají své psy, to ale neni tento případ. Pokud se soused cítí ohrožen, ať se lepe zabezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35153
3.12.25 06:30
@PavelChytry píše: Více

Obri psy? Ctes vubec co pise? Soused se chova jak kreten, ne ona. Asi je pro tebe normalni kopat sousedu do plotu? Asi ano, protoze chovani souseda prehlizis a jen utocis na zakladatelku, a uplne nesmyslne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
3.12.25 08:09
@arinecka píše: Více
ze dvou ustekaych psů jde strach, je to smečka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5096
3.12.25 08:15

@PavelChytry Ze dvou psů co občas blafnou za plotem jde strach, protože jsou smečka? Ok, tak si pořeš plot a případně navštiv odborníka a řeš s ním svoji obavu ze psů.
Vždyť jsi pod svým druhým nickem psal, jak pes má žít pouze na zahradě a kdo má psa v baráku / bytě plným chlupům a smradu je prase.

Oni ty 2 psi občas blafnou i s betonovým plotem zřejmě, protože zvuky.
Jo a když je venku potkáš na vodítku Ti nevadí?
Víš co, smečka. 2× 30 kg, to ta ženská nemá šanci udržet a člověk nikdy neví co kdyby.
Neměli by raději, pro jistotu, chodit i s košíkem. A nebo nechodit mimo zahradu vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.25 08:43

Ustekani nejsou. Na štěkání si soused nestěžuje, i když jsem se ho konkrétně ptala, vadí mu pouhá přítomnost psů.

@Snopy123 nemají 30 kg, mají pod 30 kg. Nevazime je, není důvod, takže nevím přesně. Ve standardech rasy je 20-30 kg. Sama s nimi nechodím, mám s sebou vždy někoho s sebou, nebo s nimi jdou naše děti (obě v pubertálním věku, starší syn je oba naprosto v klidu zvládne).

• Citovat
  • Upravit
5096
3.12.25 08:51
@Anonymní píše: Více

V pohodě. Moudrý, chytrý prudí kvůli psům v naprosto každé diskuzi, která je k tomu vhodná :kytka:
To byla narážka na něj.

(My sami máme 3×35kg psi a zvládám je úplně normálně i sama :-) Jsou normálně vychovaní a socializovaný :-) Sousedi jsou s nimi taky v pohodě. Nepožadují stavbu opevnění a nepovažují je za krvelačnou smečku přeskakující 2 m plot a napadající hrající si děti. Dokonce i jeden soused měl k nám branku, aby děti to nemusely obíhat, když šly k nám na návštěvu. To by moudrého kleplo :-)
To bígl od ob sousedů, co lovil co mohl a venčit ho chodila v rukávcích, jak venku tahal bych se tedy bála daleko víc než našich psů. A 30 kg neměl ani omylem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40434
3.12.25 09:45

@IcePlanet7 Ty se tu chceš hádat anebo diskutuješ? Absolutně nebereš do úvahy argumenty zakladatelky a jedeš si jak kafemlýnek!

Když se na nějaké křižovatce 1× stala nehoda, tak je to špatně řešená křižovatka a je zapotřebí jí řešit jinak anebo rovnou uzavřít? Když se někde utopil člověk, tak by se tam měla zakázat koupání, protože to není bezpečné? Když jsi tu někdy napsal hloupost, jako třeba tady, tak by se Ti mělo zakázat diskutovat na eMimino, protože už vždy budeš psát jenom hlouposti? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40434
3.12.25 09:47

A další „chytrý“! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40434
3.12.25 09:48
@Snopy123 píše: Více

On tu má dva nicky? To se ale nesmí! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15809
3.12.25 10:34

Strach jde hlavně z blbých lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11695
3.12.25 11:03

Jsi v životě neviděl obří psy! :P Ještě jsem neslyšela štěkat psy tlumeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32528
3.12.25 13:32

@PavelChytry tak vždycky se můžeš odstěhovat na samotu, pokud máš problém…nevím, proč bys s tím měl obtěžovat další lidi…psi u domů vždycky byli a budou…a zrovna ti zakladatelky nikomu nic nedělají, soused je prostě blázen, tak ať si obstará on pořádný plot, aby je neviděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21901
3.12.25 13:41

Tak jdi žalovat mamince. Potmě se taky bojíš, smečko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.12.25 14:47
@jege píše: Více

Nic take netvrdim.

Tvrdim ze ani zdaleka nieje taka vzorna a zodpovedna ako sa tu prezentuje.

Obecne doporucenia ktore su zalozene na rokoch praxe velkeho mnozstva chovatelov odmieta dodrzovat s odovodnenim ze jej psi to doteraz neurobili takze z toho je jasne ze to urcite ani v buducnosti nikdy neurobia a ona vie predsa vsetko lepsie ako ostatny.

To je podla mna chybne a nezodpovedne uvazovanie. Vyslovene si koleduje o problem. Ak takto uvazuje nepochybujem ze sused ma s tym problem, ja by som mal tiez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný