Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Přesně tak, lidi kterým všechno vadí by měli žít někde na samotě.
@mateska8084 co myslíš, že udelaji? Jsou zabezpečení, plot a okolí neřeší.
@mateska8084 píše: Více
To jsi dost naivní. Já se taky snažila a vedlo to jen ke stupňování agrese ze strany toho psychopata vedle.
@Semtex píše: Více
Pokud máš takový problém, vyhledej odborníka.
@mateska8084 píše: Více
A kde ti psi mají být? V bytě je to trápení. Na zahradě to je špatně. Jsou za bezpečným plotem.
Co bys doporučila sousedovi, co by měl psy za plotem? Co by ti vyhovovalo?
@Bytsamsebou píše: Více
Proč? Musí mi být všechno na světě prijemne? ![]()
@Alušáček píše: Více
No a tobě by nevadilo, kdybys byla na zahradě a někdo se u plotu vykempil a koukal na tebe?
Mně by vadil člověk, ale psy neřeším, pokud na mě neštěká několik hodin v kuse.
No, a někomu to prostě vadí i od psa, nic víc bych v tom asi nehledala
ale stejně je dost divny, ze mate mezi sebou jenom drátěný plot a nic víc, asi bych se na takové zahradě necitila úplně komfortně
tedy my máme předzahrádku, kam je vidět z ulice, ale bazén a tak máme vzadu, kam od žádných sousedů vidět není.
@Semtex tady to mají tak všichni. My z nasi zahrady vidíme je všem sousedům, je to tu normální, maji to tak všichni.
@Semtex s tim souhlasím, také máme drátěný plot, ale všude kolem jsem vysázela habry, které narostly do dvou metrů. Vadilo by mi, kdybych si třeba hrála s dětmi a někdo nás očumoval. Plus se v létě opaluju jen tak, to už by vůbec nešlo.
@Wilík píše: Více
Takhle se konflikty v civilizované zemi neřeší. Taky si ten chlapák může jít sednout. Zbláznil jste se? Tak to už jste dva. Jeden rapl, co řve na psy a druhý, který se jde prát.
Mně by zajímalo, jakou představu mají ti, co by jim to taky vadilo, jak to řešit ke všeobecné spokojenosti?
Nebo je nějaká rada, co by vám třeba nevadila?
Pes by mi určitě nevadil, naopak spíš bych měla tendence se s nim skamarádit ![]()
Me by tvoji psi rozhodně nevadili, kvuli vlastnímu soukromí bych, ale kolem plotu nasázela nejake křovisko a plot bych potáhla textilii na ploty.