Soused má problém s našimi psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.11.25 16:24

@arinecka oni nevypadají ani jako trhaci, obecně je tato rasa vnímana pozitivně. Navíc jich je u nás málo, takže žádné negativní zprávy, že někoho napadl pes této rasy a ani nevím, jestli je toho takový pes schopný. :lol:

• Citovat
  • Upravit
35132
29.11.25 16:27
@Anonymní píše: Více

Ty jo, fakt by me zajimalo co je to za rasu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15286
29.11.25 16:42
@BohunkaP píše: Více

Hlupák jsi leda tak ty, očividně bys byla v klidu, kdyby ti soused kopal do plotu a stěžoval si na každou kravinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15286
29.11.25 16:44

Klid mít nebudeš. Pak mu bude vadit plot, stín atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.25 16:45

@karkarka stín od nas nepůjde, jsou od nás na jih, zastinime svůj pozemek.

• Citovat
  • Upravit
15286
29.11.25 16:51

Tak alespoň tak, ale jestli je to taková povaha, jak píšeš, nejspíš si najde něco dalšího, co mu bude vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14897
29.11.25 17:33

No, viditelný pes za plotem by mě dost znervoznoval, a kor kdyby mě pozoroval. Máme ale opravdu hustý živý plot, sousedi taky mají nejakeho psa, ale ani nevím, jak vypadá a vůbec mi to nevadí😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15798
29.11.25 18:02
@Semtex píše: Více

A proč? Co je na tom znervoznujiciho, ze pes kouka za plotem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
29.11.25 18:16

Sáhni si nejdřív do svědomí, jestli psi nestekaji a nebudi souseda v noci a jestli už neskočili na sousedovy děti. Na tichého psa by si asi nestěžoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.25 18:20

@PavelChytry v noci jsou doma, takže nikoho neruší. Na jejich děti opravdu neskocili, není kdy, děti jsou na zahradě, psi u nás, ven chodíme druhým směrem.

• Citovat
  • Upravit
14897
29.11.25 18:20
@Alušáček píše: Více

Znervoznujici je pro mě to, že pes sedí za plotem a kouká, samo o sobě. Není mi to prijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.25 18:27

Tak to máte dobré, když Vám obec povolí betonový plot. Nám ne, máme v regulativech bohužel pletivo. Snažili jsme se vyřešit keři, sousedovi také vadí, protože mu stíní na pozemek a díky tomu se mu tvoří mech v trávníku. :zed: Nesmíme si dovolit, aby ani lísteček k němu neupadl. Pejska máme York shiera, vadí mu, když 1× štěkne na cizí kočku, která vběhne na náš pozemek. Vadí mu všechno a všichni. Je velmi mstivý a škodí nám i ostatním, ale tak, že se zatím nepodařilo to prokázat. Nevím, proč se takový člověk neodstěhuje na samotu, když mu všechno vadí.

• Citovat
  • Upravit
102
29.11.25 18:32
@dasadada píše: Více

přesně, taky souseda chápu. Ale samozřejmě bych se to vše snažila vyřešit klidnou cestou. Ale dva velký psy za plotem bych taky nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15798
@Semtex píše: Více

Divný, že někomu vadí i koukání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

U nás ten betonový plot má víc lidí, tak snad to nebude problém.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný