Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Ty jo, fakt by me zajimalo co je to za rasu ![]()
@BohunkaP píše: Více
Hlupák jsi leda tak ty, očividně bys byla v klidu, kdyby ti soused kopal do plotu a stěžoval si na každou kravinu.
Klid mít nebudeš. Pak mu bude vadit plot, stín atd..
@karkarka stín od nas nepůjde, jsou od nás na jih, zastinime svůj pozemek.
Tak alespoň tak, ale jestli je to taková povaha, jak píšeš, nejspíš si najde něco dalšího, co mu bude vadit.
No, viditelný pes za plotem by mě dost znervoznoval, a kor kdyby mě pozoroval. Máme ale opravdu hustý živý plot, sousedi taky mají nejakeho psa, ale ani nevím, jak vypadá a vůbec mi to nevadí😁
@Semtex píše: Více
A proč? Co je na tom znervoznujiciho, ze pes kouka za plotem.
Sáhni si nejdřív do svědomí, jestli psi nestekaji a nebudi souseda v noci a jestli už neskočili na sousedovy děti. Na tichého psa by si asi nestěžoval
@PavelChytry v noci jsou doma, takže nikoho neruší. Na jejich děti opravdu neskocili, není kdy, děti jsou na zahradě, psi u nás, ven chodíme druhým směrem.
@Alušáček píše: Více
Znervoznujici je pro mě to, že pes sedí za plotem a kouká, samo o sobě. Není mi to prijemne.
Tak to máte dobré, když Vám obec povolí betonový plot. Nám ne, máme v regulativech bohužel pletivo. Snažili jsme se vyřešit keři, sousedovi také vadí, protože mu stíní na pozemek a díky tomu se mu tvoří mech v trávníku.
Nesmíme si dovolit, aby ani lísteček k němu neupadl. Pejska máme York shiera, vadí mu, když 1× štěkne na cizí kočku, která vběhne na náš pozemek. Vadí mu všechno a všichni. Je velmi mstivý a škodí nám i ostatním, ale tak, že se zatím nepodařilo to prokázat. Nevím, proč se takový člověk neodstěhuje na samotu, když mu všechno vadí.
@dasadada píše: Více
přesně, taky souseda chápu. Ale samozřejmě bych se to vše snažila vyřešit klidnou cestou. Ale dva velký psy za plotem bych taky nechtěla.
U nás ten betonový plot má víc lidí, tak snad to nebude problém.
@arinecka oni nevypadají ani jako trhaci, obecně je tato rasa vnímana pozitivně. Navíc jich je u nás málo, takže žádné negativní zprávy, že někoho napadl pes této rasy a ani nevím, jestli je toho takový pes schopný.