Soused má problém s našimi psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2902
29.11.25 20:36

Tak možná by stačilo dát si tam nějakou tu clonu, zastěnu třeba z bambusu nebo něco takového, aby do mezer v plotě nemohly jeho děti strčit ruku, aby k vám nebylo na psy vidět a aby psi nemohli prostrčit eventuálně čumák plotem. Ještě mi napadlo, jestli by se nedala pejskům vyhradit část zahrady dál od souseda, aby k tomu plotu teda neběhali. Betonový plot, to byste byli jak v bunkru a túje rostou pomalu. No, není nad takového „tolerantního“ souseda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.25 20:42

@Buba mara čumák neprostrci, mame plot tak, že do výšky jejich hlav je zhuštěný. Kdybychom jim zahradu přehradili, už by jim zůstal malý kus. Před domem nejsou, aby nestekali na lidi, vzadu máme záhonky a stromy. Teď by to šlo, ale přes jaro a léto hrabou a sklízí.

• Citovat
  • Upravit
1894
29.11.25 21:05
@Vada píše: Více

Kdo mluvil o mlácení? :lol: kde to píšu? a mimojine pár přes hubu vždycky v každé době vyřešilo dlouho neřešitelný… určitě bych se nechala šikanovat nějakým blbem co mi kope do plotu a civilizovaně mu říkat ty tyty..to se ale nedělá… pojďme si o tom promluvit :lol:… jo a jsem žena ne muž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3410
29.11.25 21:39

@Semtex Nám soused roky vytýkal, že kvůli našim stromkům u plotu mají stín jeho kytky na záhonku. Navíc nám kecal do údržby “ aby to bylo hezké “.
Když jsme to tedy zrušili, tak to taky bylo špatně, protože najednou bylo vidět, že se třeba v bazénu koupe bez večer ( to tedy vadilo jemu, nám to bylo jedno).
Ale že jeho kočka chodila nosit mrtvé myši k nám do záhonu bylo ok.
Byla to přeci kočka venkovní.
Někdy jsou lidi zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14677
29.11.25 21:49

@Snopy123 ten je ale stydlivej😂 seděla jsem kdysi u zname na zahradě, ta mi vyprávěla, ze její soused si venku ve sprše promyva koule, no nějak se mi nechtělo tomu věřit a bum, za chvíli vylezl nahej do sprchy a promyval si tam koule :lol: a vůbec mu nevadilo, ze asi 10m od nej sedíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36946
29.11.25 22:03
@Anonymní píše: Více

A nemůže soused nepouštět na zahradu děti? Když se o ně bojí, tak ať je nechá doma a bude to. :cert: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11051
29.11.25 23:31

Myslím, že naše dobré mezisousedske vztahy mají na svědomí ploty. Jeden gabionovy s druhy drát s krycí fólii. Třetí soused nad námi tam má nějaký rákos přes pletivo.
Mají nějakého pudla, který popouzí našeho psa, tak tam po sobě drškuji, ale nikdo to extra neřeší.
Nam tam sem tam štěkne pes, ale mohl by někdo přijít, protože co tam se kolikrát pořádá za divoké party a oslavy a děcka jak tam řvou, blázinec, ale tak nějak se tolerujeme.
Ve vašem případě alespoň krycí folii a takhle se soused choval vždy, ze by kopal do plotu?
Ja na cizí ploty nesahám vůbec a na náš taky ne, natož kopat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80220
30.11.25 07:17

Tak když nic nejde, tak nic nejde. Proč se tedy ptáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.25 07:35

@inkakřivák jak nic nejde? Psala jsem, že budeme řešit ten betonový plot, že mi ty peníze stojí za klid.
Plus jsem se ptala, co by vyhovovalo těm, co jim vadí psy a jak tedy efektivně řešit celou situaci a nic jsem se nedozvěděla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.25 07:41

@Trojlístek do plotu kope až co má děti. Dokud jsme jen my měli děti a psy, tak si stěžoval, ale to bylo vše.

• Citovat
  • Upravit
32215
30.11.25 07:53

dala bych tam keře a poslala ho do…fakt bych mu řekla, že jestli se bojí o děti, tak ať si je nechá doma, že jsem na svojí zahradě a že si budu na něj stěžovat, jestli toho nenechá…tvoji psi nic nedělají, jestli z nich má fobii, tak ať s tím neobtěžuje ostatní, podle tvého popisu jsou psi v pohodě, nic, z čeho by měl mít takové záchvaty…asi je to ma.gor, podle toho, že ti kope do plotu, takže se s ním asi slušně nedomluvíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.25 07:59

@Monchichik já bych jeho strach i chápala, kdybychom měli nějakou rasu jako pitbull, staford, rotvajler, dobrman… Z nich mam respekt i ja, mají je sousedi od tchánů a dlouho jsem nenechala děti, aby byly samy na zahradě a spíš jsem děti dávala tam, kam psi nemohli.

• Citovat
  • Upravit
32215
30.11.25 08:02

no jasný, navíc, kdyby třeba celý den štěkali a nějak sousedy obtěžovali, ale ti tvoji to nedělají a jen proto, že je máš, dělá zle…tenhle by si našel cokoliv, i kdybys místo psa tam měla želvu…na hrubý pytel, hrubá záplata, upozornila bych ho, ať mě přestane obtěžovat nebo to budeme řešit jinde…když s ním není domluva po dobrém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.25 08:10

@Monchichik želva mu nevadí a kočka taky ne, tu k sobě naopak láká, kupují ji mňaminky a mazlí ji. On má vyloženě problém se psy. Už když jsme si je přiváželi, tak nadával, že nejsme normální mít zase psy.

• Citovat
  • Upravit
32215
30.11.25 08:14

tak má nějakou fobii nebo co? tak ať si jí vyřeší a neotravuje vás, však si taky může udělat plot tak, aby na ně neviděl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný