Špatné sousedské vztahy. Jak je vyřešit?

Anonymní
28.2.17 20:19

Sousedi - zabiju je?!

Zdravím!! Jsem nas*aná :nevim: :zed:
Už je to vážně do nebe volající!
Bydlíme v paneláku, já chápu a beru, že je tu slyšet každý prd, ale tohle co předvádí madam nahoře, je něco!
Bydlí tam ženská, někde dělá nějakou dělnici, on je zedník. To, že vrtá klidně v 21h půlku bytu, dobře. To, že mám denodenně na balkoně vč. prádla cca 10 vajglů a kilo popela, dobře.
To, že tam běhá parchant, ale to asi běhá v dřevácích a háže medicimbálem!!!
Taky mám dvě děti, ale tohle teda… Včera jsem ji šla v 21.20h slušně požádat jako zda by už nemohlo jít třeba dítě spát - to je opravdu dunění! Rozeřvala se tam na mě, at se uklidním, že ona tam má vnučku a vnučka bude běhat!
Tak situaci vyřešil domovník, soused na patře - stoupl si k nám do předsíně a div mu nespadli obrazy na nohy :D Vylítl na ní a bylo ticho.
Dáma teď vymyslela parádní věc a to že když vytírá nejspíš, mlátí tím mopem do topení, ale to jsou rány, že mi zvoní chůva na hluk :D :D

Zaplať Pánhůh, že jsou jenom v podnájmu…

Mimo to, před 14ti dny, na chodbě vana, výtah zadělanej, měnili vanu a asi jádro… že by to oznámili.???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2205
28.2.17 20:22

Njn… sousedi jsou někdy radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
28.2.17 20:29

Parchant? no s tebou musí být taky radost :))) hej ne to je všude, fakt, musíš to vydržet :(

• Citovat
  • Upravit
27677
28.2.17 20:34

Není noční klid až od 22h?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
28.2.17 20:37

Řeš s majitelem bytu…řeš s družstvem/SVJ. Na FB tuhle běžela diskuze, tuším v „Babo raď“ bydlení…zakladatelka dskuze s malými dětmi, děti jezdí na odražedlech po bytě, skákají (oblíbená činnost dcery-autista), dupou a sousedi s stěžují. Co s tím, jak odhlučnit odražedla??? 8o :mrgreen: (třeba s nima jezdit venku a nedovolit dětem skákat z nábytku na podlahu???)Ale v době, kdy je dítě Bůh se toto neodvažuji na FB napsat. Emimino to snese… :mrgreen:
 No…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
28.2.17 20:38

Ty jo, ještě, že už v paneláku nebydlím. Bydlela jsem taky, ale okolo sebe jsem měla samé důchodce. Takž dokážete si představit co se dělo. Věděli kdy jde člověk domů, kdy odchází, kdo za ním a v kolik přišel :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
28.2.17 20:39

Co by měli oznamovat, když jsou v podnájmu proboha. Myslíš, že ze své iniciativy dělají jádro do cizího bytu? To snad má oznámit majitel bytu je? A jinak pokud neruší noční klid, tak toho moc nenaděláš. Leda si stěžovat majiteli bytu-opakovaně. A ty vajgly bych posbírala a odnesla jim je zpátky a kdyby to nepomohlo v klidu vysvětlit, tak bych jim ty vajgly vracela přes schránku na dopisy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
28.2.17 20:40

Není to milé, ale oznamovat někomu, že má dítě dát spát není moc taktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
28.2.17 20:41
@ka2ka píše:
Není noční klid až od 22h?

Je, ale vrtačka by mi teda taky vadila…v 9 večer. Nedělám druhým to, co vadí mně. Já bych nevrtala…A už vidím zedníka, který denně maká do 20,00…aby v 21,00 mohl začít vrtat, páč dřív nemůže.
Panelák, no…nad náma zase hlasitě sexujou… 8o :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
28.2.17 20:43
@SIMONA1234 píše:
Je, ale vrtačka by mi teda taky vadila…v 9 večer. Nedělám druhým to, co vadí mně. Já bych nevrtala…A už vidím zedníka, který denně maká do 20,00…aby v 21,00 mohl začít vrtat, páč dřív nemůže.
Panelák, no…nad náma zase hlasitě sexujou… 8o :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Předehra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
28.2.17 20:43

Jestli dělali reko, tak se holt pracuje déle. Tím je nechci omlouvat, ale je to realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
28.2.17 20:46
@Lady Bee píše:
Předehra :lol:

Jako ta holka řve tak, že tě to akorát nas*** :pocitac: :mrgreen:
V létě otevřený okna, vedro k zalknutí…2 v noci: „Ááááách…jooo…dělej…eáááhhhh…“ snad hodinu v kuse! 8o :mrgreen: Chlap ze spaní:„Ježiši, ať jí ho do tý huby narve a je už ticho!!!“ :mrgreen: (pardon :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
28.2.17 20:51
@SIMONA1234 píše:
Jako ta holka řve tak, že tě to akorát nas*** :pocitac: :mrgreen:
V létě otevřený okna, vedro k zalknutí…2 v noci: „Ááááách…jooo…dělej…eáááhhhh…“ snad hodinu v kuse! 8o :mrgreen: Chlap ze spaní:„Ježiši, ať jí ho do tý huby narve a je už ticho!!!“ :mrgreen: (pardon :oops: )

Tak dělejte to samý :lol: dejte si takovou soutěž  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27677
28.2.17 20:53
@SIMONA1234 píše: Řeš s majitelem bytu…řeš s družstvem/SVJ. Na FB tuhle běžela diskuze, tuším v „Babo raď“ bydlení…zakladatelka dskuze s malými dětmi, děti jezdí na odražedlech po bytě, skákají (oblíbená činnost dcery-autista), dupou a sousedi s stěžují. Co s tím, jak odhlučnit odražedla??? 8o :mrgreen: (třeba s nima jezdit venku a nedovolit dětem skákat z nábytku na podlahu???)Ale v době, kdy je dítě Bůh se toto neodvažuji na FB napsat. Emimino to snese… :mrgreen:
No…

tak ano, ale když si bude stěžovat, nejspíš jí řeknou že noční klid je od 22h :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
28.2.17 20:53

Taky mám super sousedy zhora. Taky to sice byli jen vnuci (kluci navíc), ale oni u nich v podstatě bydleli, nechápu proč, přitom dcerunka měla byt v přízemí, tam mohli řádit, jak chtěli, každopádně všechny (a když píšu všechny tak všechny) víkendy trávili u prarodičů nad námi. Řádili ještě v 9 večer a vstávali většinou už v 6 ráno, takže fakt super, když se člověk těší, že se po týdnu v práci vyspí. No hlavně, že jejich rodiče mívali ráno klídek - asi proto je tam dávali. No párkrát jsem tam byla, psala jsem dopis, následně je roznesla po okolí. Bouchali míčem o zem, od těch 6 od rána a když jsem tam byla, jestli by si už nemohli hrát s něčím jiným, zeptali se mě s čím :cert: Podotýkám, že babička učitelka. No nic moc nepomohlo, naštěstí ted už tam tak často nejsou, ale když přijdou (a to už je jim nyní kolem 10 let), děsím se, že mi malá po obědě nebude spát, a to už by mohli mít trochu rozum, bohužel není nikoho, kdo by je okřikl. Tady ti každý řekne, že není noční klid, že s tím v paneláku musíš počítat a bla bla bla, bla. Můj názor je ten, že pokud bydlím v paneláku, není to o tom, že všichni budeme dělat bordel, pokud není 22h, ale ten, že všichni budeme ke všem ohleduplní, at už jsou to děti, hlasitá hudba nebo vrtání. Taky mě může vytočit sousedka, která si v pravé poledne pustí tak nahlas hudbu, že se k ní nedá ani dozvonit. Zrovna min. týden, malá má dva roky, po obědě spí, navíc byla nemocná. A opravdu nemám problém ji to říct, takže si myslím, že vše je o komunikaci, bohužel je jen na druhé straně, jak se k tomu postaví :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí