Sousedova návštěva a pes

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.6.20 01:10

Sousedova navsteva a pes

Ahoj prosim anonym nebo smazat… bydlime na mensim mestecku v radovce, vedle nas je volny pozemek, z druhe strany mame vysokou zed a sousedi ok, ale pres ulici mame sousedy z vychodu, nejenze cely dny rvou rusky po ulici a zahrade tak nas o vikendu vytocili k nepricetnosti, v patek jim nejspise prijela navsteva takze do rana jsme nespali, to same celou sobotu…v nedeli rano vstanu, a vidim z kuchyne ze na nasi zahrade je pes, maly knirac. No vylitla jsem uz fakt vynervena, nevyspala a zacala ho obojkem tahat ven, protoze na slova nereagoval a stal a cumel!! A najednou na zahrade asi majitel, slizla jsem si peknych cizich nadavek, a pak jen neco ve smyslu „my doma vsude“ a odplivnuti. Muz ten dospaval o incidentu nevi, on je horka hlava a asi by si to sel vyridit :zed: v celem meste treba kdyz jdem do hospody tak na ne slysime jen nadavky a pomluvy. Chodi k nam pres zahradu kocky, taky mi to vadi, ale ten cokl a pristup me fakt vytocil. My sami psa nemame, tak jsme vrata nejak nepodkladaly. Nevite jake mam v tomto prava??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Katchulina
23.6.20 01:16

No aby jsi se nezbláznila, jako uřvané rusak mít za sousedy není asi terno, ale mít za sousedy vás to musí být teprve hitparáda. Mám radu, odstehujte se na pustej ostrov, tam vás nikdo rušit nebude.

• Citovat
  • Upravit
3032
23.6.20 01:26
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonym nebo smazat… bydlime na mensim mestecku v radovce, vedle nas je volny pozemek, z druhe strany mame vysokou zed a sousedi ok, ale pres ulici mame sousedy z vychodu, nejenze cely dny rvou rusky po ulici a zahrade tak nas o vikendu vytocili k nepricetnosti, v patek jim nejspise prijela navsteva takze do rana jsme nespali, to same celou sobotu…v nedeli rano vstanu, a vidim z kuchyne ze na nasi zahrade je pes, maly knirac. No vylitla jsem uz fakt vynervena, nevyspala a zacala ho obojkem tahat ven, protoze na slova nereagoval a stal a cumel!! A najednou na zahrade asi majitel, slizla jsem si peknych cizich nadavek, a pak jen neco ve smyslu „my doma vsude“ a odplivnuti. Muz ten dospaval o incidentu nevi, on je horka hlava a asi by si to sel vyridit :zed: v celem meste treba kdyz jdem do hospody tak na ne slysime jen nadavky a pomluvy. Chodi k nam pres zahradu kocky, taky mi to vadi, ale ten cokl a pristup me fakt vytocil. My sami psa nemame, tak jsme vrata nejak nepodkladaly. Nevite jake mam v tomto prava??

Máš maximálně právo v tom aby to jejich pes nelítal na tvůj pozemek. Jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
23.6.20 01:27

Buď ráda že tě nepokousal :mrgreen: Jaký tady máte práva? No zkuste se obrátit na psí správní orgán nebo na kočičí policii, když vám lezou přes zahradu. :D ty zvířata za to nemůžou. Mmchdm nepochopila jsem, jestli vrata vůbec nemáte, nebo jste je nechali otevřené? Tak jak tak je to vaše chyba. Jasně, oni si mají psa hlídat, ale když vím, co je to za lidi, tak tady těm situacím předcházím.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
23.6.20 02:18

Pokud nechceš, aby ti lezl pes na zahradu, tak si tu zahradu musíš zabezpečit.
A pokud ruší noční klid, tak na ně můžeš zavolat policii.

• Citovat
  • Upravit
929
23.6.20 03:24

Nechápu, proč jsi vynervena ze psa na zahradě? Kam se dle popisu může snadno dostat. Když vadí randál od sousedů, buď za nimi zajdi a řekni sousede, nešlo by to potiseji? Nebo zavolej policii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
23.6.20 03:56

Měla by ses hodit do klidu. Pokud te takhle rozhodi malej pes na zahradě, asi to s tvoji psychikou nebude úplně v pořádku. Pokud nemůžete kvůli kraválu v noci spát, zavolejte policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
23.6.20 05:35

Kdo nemůže spát, je málo unavenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
23.6.20 05:40

No, asi takhle, oni si maji zabezpecit psa, aby nezdrhal, ale tedy delat z jednoho uteku maleho psa takovouhle kovbojku, to budes hysterka spise ty a ještě hloupa, když ho rves za obojek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.6.20 05:55
@Anonymní píše:
:mrgreen: Já být tím psem, tak taky čumím :mrgreen:

Co tak vyváděli, že vám to vadilo přes ulici? A proč si to neřešila? :nevim: Chudák pes to slíznul :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
23.6.20 05:56

Nediv se, taky by tě nejspíš naštvalo, kdyby ti utekl oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
23.6.20 05:57
@riccius píše:

Vole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
23.6.20 05:59

No já bych chtěla vidět toho psa jak stál a čuměl. A tebe, co mu jako říkáš.
Teda nechytal bych ho za obojek ani náhodou. Já bych mohla pustit svoje psy a ti by ho ze zahrady vyhnali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.6.20 06:03
@riccius píše:

Vážně? Dělal jsi někdy noční? Dost často po dvou nočních nemůžu zabrat, ač unavená jsem velmi. I ráno, když odevzdám dítko do školky a konečně po noční jdu spát, najednou to nejde.

Od hospody cca 500m nám po půlnoci taky vyřvávají lidi a štve mě to, ale na policii jsem zatím nevolala. Ono mít hlučné ousedy není terno, ale voláním policie se to moc nezlepší. Často taková individua dělají naschvály a řvou pro radost, že někoho vzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
23.6.20 06:04

@g.sandova ja povetsinou cekam, zda nezdrhne sam a u chronickych utekaru to resi jeden telefonat majiteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný