Sousedovic kočky :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
11.3.13 23:12

13kg, to má muj 5 letej syn 16náct, tak to do té zahrádky určitě chodí srát zakladatelce tenhle tygr :lol:
To ted když sem byla na veterině tak tam byla kočka. Měla 4kg a v životě sem tak vypasenou velkou kočku neviděla. Sem si říkala mrcha tlustá, tak ta 13kg to nemuže bejt kočka. :mrgreen: To je spíš nákej druh psa né

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.3.13 23:12
@K.Black píše:
na sůl ano, na broky ne. Já bych se fakt bála že zmrzačím, to mě děsí, nejsem debil a zvířata mám ráda, takže když už tak rychlou smrt, ne trápení.

Ty uz tady rovnou s brokovnici, jo? :mrgreen: Vzduchovka vetsinou neublizi ani s nabojem, to uz musi byt jo pech (a hlavne se trefit). Ale ja bych sla do jistoty, protoze to nemusis umet mirit. Chce to ten rozptyl. Navic teda taky bych nerada ublizila, i kdyz je riziko maly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
11.3.13 23:13
@K.Black píše:
13 kg 8o

Jo jo veterinář taky nevěřil a 2krát ho převažoval a to nebyl ani tak moc tlustý jak dlouhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.3.13 23:13
@Gina108 píše:
Tak já sem tam nějaký hovno najdu, ale neposeru se z toho, ne? :mrgreen:

to mi vnuklo myšlenku že nejlepší zbran je vrátit to, tak bych se šla vysrat k sousedum kteří kočku vlastní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.3.13 23:14
@zikado píše:
Jo jo veterinář taky nevěřil a 2krát ho převažoval a to nebyl ani tak moc tlustý jak dlouhý

a máš foto? :lol: Já pochybuju že to je kočka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.3.13 23:14

Jestli by to šlo paní co má 13kg kočku můžeme prosit fotku? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.3.13 23:16
@Kamča.dalmatinka píše:
A furt nevim jakej je rozdíl mezi psem a kočkou. Podle mě žádnej a to jsem pouze pejskař. Takže kdyby nám někam zdrhnul pes a někdo ho střelil, to by byl ohen na střeše, ale když jde o kočku, tak neměla tam kráva lézt :pankac: :pankac:Střílet solí, to tady někdo koukal na kill bill né :mrgreen:.To mi přijde teda taky jako hnus. Nezabije, ale třeba oslepí, no to jsou vyhlídky teda.

Ale blbost, tim se normalne strilelo za nas :mrgreen: Hlavne teda na hmyz 8) (ja strilela na terc, prosim pekne) Nesmis si predstavovat to delo z filmu, tady se bavime o vzduchovce s dostrelem asi pul metru…pokud bude jo stesti, tak metr :mrgreen: Takze zamirit muzes dost snadno a prubojnost je hodne mala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.3.13 23:16

A když koukám na inzerát(musela sem mrknout jestli tak velká kočka existuje-nenašla sem) tak jestli si někdy pořídím kočku, tak přes takovej inzerát

Prodám Britské koťátko bez PP - kocourek - Nabídka - [11.3. 2013]

Prodám posledního 7 týdenního černobílého kocourka, odchovaného v rodině s malými dětmi, je zvyklý na pejska.Je velmi mazlivý a hodný. Maminka je bez PP, otec s PP. Je po otci, který neznačkuje. :mrgreen:

To jestli se někdo na tohle chytí, tak už nevim :lol: To je i nechcavost dědičná? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.3.13 23:17
@asha píše:
Ty uz tady rovnou s brokovnici, jo? :mrgreen: Vzduchovka vetsinou neublizi ani s nabojem, to uz musi byt jo pech (a hlavne se trefit). Ale ja bych sla do jistoty, protoze to nemusis umet mirit. Chce to ten rozptyl. Navic teda taky bych nerada ublizila, i kdyz je riziko maly.

já už jsem z těch pistolí tady jelen :lol: asi zavolám chlapa aby mi radil :mrgreen:

@zikado máš fotku?

@Kamča.dalmatinka píše:
to mi vnuklo myšlenku že nejlepší zbran je vrátit to, tak bych se šla vysrat k sousedum kteří kočku vlastní :lol:

už to vidím v barvách, jak zasedneš a tlačíš :mrgreen:  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
48576
11.3.13 23:18
@asha píše:
Ale blbost, tim se normalne strilelo za nas :mrgreen: Hlavne teda na hmyz 8) (ja strilela na terc, prosim pekne) Nesmis si predstavovat to delo z filmu, tady se bavime o vzduchovce s dostrelem asi pul metru…pokud bude jo stesti, tak metr :mrgreen: Takze zamirit muzes dost snadno a prubojnost je hodne mala.

a že tys nikdy nedostala vzduchovkou? :lol: Houby na metr.To možná tak ta s poutě co je schválně tak udělaná, ale normální vzduchovka střílí na několik metru(o tom by mohli vyprávět lampy v našem okolí když jsme byli děti) a že to nebolí o tom bych mohla vyprávět i já když mi brácha prostřelil gumovku když sem mu řekla že neumí střílet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
@K.Black píše:
už to vidím v barvách, jak zasedneš a tlačíš :mrgreen: :mrgreen:

No jeste zacni s jelenem, to je konec 8o

Příspěvek upraven 11.03.13 v 23:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@K.Black píše:
už to vidím v barvách, jak zasedneš a tlačíš :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.3.13 23:19
@Kamča.dalmatinka píše:
a že tys nikdy nedostala vzduchovkou? :lol: Houby na metr.To možná tak ta s poutě co je schválně tak udělaná, ale normální vzduchovka střílí na několik metru(o tom by mohli vyprávět lampy v našem okolí když jsme byli děti) a že to nebolí o tom bych mohla vyprávět i já když mi brácha prostřelil gumovku když sem mu řekla že neumí střílet. :lol:

Jo ale ne se soli brouku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.3.13 23:19

@K.Black klidně.Když oni u nás, tak já u nich :lol:.Sem vycvičená se vys-at kdekoliv :lol:.Muj řitní svěrač nezná žádné tabu :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.3.13 23:20

@asha no to sem nezkoušela :lol: ale koukala sem na kil bil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie