Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
13kg, to má muj 5 letej syn 16náct, tak to do té zahrádky určitě chodí srát zakladatelce tenhle tygr ![]()
To ted když sem byla na veterině tak tam byla kočka. Měla 4kg a v životě sem tak vypasenou velkou kočku neviděla. Sem si říkala mrcha tlustá, tak ta 13kg to nemuže bejt kočka.
To je spíš nákej druh psa né
@K.Black píše:
na sůl ano, na broky ne. Já bych se fakt bála že zmrzačím, to mě děsí, nejsem debil a zvířata mám ráda, takže když už tak rychlou smrt, ne trápení.
Ty uz tady rovnou s brokovnici, jo?
Vzduchovka vetsinou neublizi ani s nabojem, to uz musi byt jo pech (a hlavne se trefit). Ale ja bych sla do jistoty, protoze to nemusis umet mirit. Chce to ten rozptyl. Navic teda taky bych nerada ublizila, i kdyz je riziko maly.
@K.Black píše:
13 kg
Jo jo veterinář taky nevěřil a 2krát ho převažoval a to nebyl ani tak moc tlustý jak dlouhý
@Gina108 píše:
Tak já sem tam nějaký hovno najdu, ale neposeru se z toho, ne?
to mi vnuklo myšlenku že nejlepší zbran je vrátit to, tak bych se šla vysrat k sousedum kteří kočku vlastní ![]()
@zikado píše:
Jo jo veterinář taky nevěřil a 2krát ho převažoval a to nebyl ani tak moc tlustý jak dlouhý
a máš foto?
Já pochybuju že to je kočka ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
A furt nevim jakej je rozdíl mezi psem a kočkou. Podle mě žádnej a to jsem pouze pejskař. Takže kdyby nám někam zdrhnul pes a někdo ho střelil, to by byl ohen na střeše, ale když jde o kočku, tak neměla tam kráva lézt![]()
Střílet solí, to tady někdo koukal na kill bill né
.To mi přijde teda taky jako hnus. Nezabije, ale třeba oslepí, no to jsou vyhlídky teda.
Ale blbost, tim se normalne strilelo za nas
Hlavne teda na hmyz
(ja strilela na terc, prosim pekne) Nesmis si predstavovat to delo z filmu, tady se bavime o vzduchovce s dostrelem asi pul metru…pokud bude jo stesti, tak metr
Takze zamirit muzes dost snadno a prubojnost je hodne mala.
A když koukám na inzerát(musela sem mrknout jestli tak velká kočka existuje-nenašla sem) tak jestli si někdy pořídím kočku, tak přes takovej inzerát
Prodám Britské koťátko bez PP - kocourek - Nabídka - [11.3. 2013]
Prodám posledního 7 týdenního černobílého kocourka, odchovaného v rodině s malými dětmi, je zvyklý na pejska.Je velmi mazlivý a hodný. Maminka je bez PP, otec s PP. Je po otci, který neznačkuje. ![]()
To jestli se někdo na tohle chytí, tak už nevim
To je i nechcavost dědičná? ![]()
@asha píše:
Ty uz tady rovnou s brokovnici, jo?Vzduchovka vetsinou neublizi ani s nabojem, to uz musi byt jo pech (a hlavne se trefit). Ale ja bych sla do jistoty, protoze to nemusis umet mirit. Chce to ten rozptyl. Navic teda taky bych nerada ublizila, i kdyz je riziko maly.
já už jsem z těch pistolí tady jelen
asi zavolám chlapa aby mi radil ![]()
@zikado máš fotku?
@Kamča.dalmatinka píše:
to mi vnuklo myšlenku že nejlepší zbran je vrátit to, tak bych se šla vysrat k sousedum kteří kočku vlastní
už to vidím v barvách, jak zasedneš a tlačíš
![]()
@asha píše:
Ale blbost, tim se normalne strilelo za nasHlavne teda na hmyz
(ja strilela na terc, prosim pekne) Nesmis si predstavovat to delo z filmu, tady se bavime o vzduchovce s dostrelem asi pul metru…pokud bude jo stesti, tak metr
Takze zamirit muzes dost snadno a prubojnost je hodne mala.
a že tys nikdy nedostala vzduchovkou?
Houby na metr.To možná tak ta s poutě co je schválně tak udělaná, ale normální vzduchovka střílí na několik metru(o tom by mohli vyprávět lampy v našem okolí když jsme byli děti) a že to nebolí o tom bych mohla vyprávět i já když mi brácha prostřelil gumovku když sem mu řekla že neumí střílet. ![]()
@K.Black píše:
už to vidím v barvách, jak zasedneš a tlačíš![]()
No jeste zacni s jelenem, to je konec ![]()
Příspěvek upraven 11.03.13 v 23:18
@Kamča.dalmatinka píše:
a že tys nikdy nedostala vzduchovkou?Houby na metr.To možná tak ta s poutě co je schválně tak udělaná, ale normální vzduchovka střílí na několik metru(o tom by mohli vyprávět lampy v našem okolí když jsme byli děti) a že to nebolí o tom bych mohla vyprávět i já když mi brácha prostřelil gumovku když sem mu řekla že neumí střílet.
Jo ale ne se soli brouku ![]()
@K.Black klidně.Když oni u nás, tak já u nich
.Sem vycvičená se vys-at kdekoliv
.Muj řitní svěrač nezná žádné tabu
![]()