Sousedovic kočky :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
11.3.13 22:40
@p3traQ píše:
Ja teda nevim.. necetla jsem celou diskusi, ale co to je za pristup sousedu, ze daji povoleni zabijet? Proste drapnout sousedku, ukazat celou zahradu, zniceny mista, nechat ocuchat dvere, okna, pergolu, hracky.. a pozadovat vyreseni situace. Ono je hezky rict, ze spolu vychazite, ale kdyz oni s problemem nic nedelaji?! To neni vychazeni, to je ignorace. :evil:

přesně tak.za zvíře nese odpovědnost vždy majitel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.3.13 22:41
@Kamča.dalmatinka píše:
JEŽIŠ A ZABÍT KOČKU, TO MI PŘIJDE JAKO DRSNÝ. cO DÍTĚ MUŽE CHYTNOUT OD KOČKY KROMĚ BLECH? Jedině tak toxoplazmozu a zase když jí chytne jednou, tak to má na celej život a třeba ti nakonec bude vdečný(nevim jestli máš teda dceru, na metřík sem nekoukla) ale mít jí pak v těhotenství je prušvih, tak lepší zažít za dětství jako já ;).nevim o žádné kočičí nemoci co by se přenášela na lidi

no moje známá ji chytla v těhotenství, a porodila, nevěděli to, nechtěj vědět CO se ji narodilo :,(

@AmyLee píše:
máme psa a pokud by ti ublížil nebo ničil tvůj majetek tak to „zabiju“ (obrazně řečeno) sama!!! Protože si to nesmí dovolit.. Ale on je puštěný jen výjimečně, většinou večer, když jsou lidé doma

já taky.

• Citovat
  • Upravit
8781
11.3.13 22:41
@Seizdra píše:
Záleží jak moc humaně to udeláš :D zabít bys takhle nemohla ani myš.

ajéje :oops: :,( 8o já včera zabila cca 40 berušek asijských 8o to bude asi prů. er co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.3.13 22:42
@AngelLilly píše:
ajéje :oops: :,( 8o já včera zabila cca 40 berušek asijských 8o to bude asi prů.er co? :mrgreen:

vrahu :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
795
11.3.13 22:42
@Ariadne píše:
Upřímně je mi z té diskuze líto, ptž naše kočky nikde sice nedělaly nebo nám to nikdo neřekl a přesto nám jednu otrávili a druhou zastřelili. Obrečela jsem to šíleným způsobem. Kdo prostě žije v rodinném domku se zahradou musí počítat s tím, že tam ty kočky budou.

Bohužel nemůžu kočkám domluvit, zakázat chození jinam - žádný majitel to nedokáže a kočka překoná i hladkou zeď. Existují speciální spreje na odlákání, el. ohradník nepomůže, ptž ho přeskočí, kastrace taky.

Kočka je taková, prostě máte asi smůlu. Je to nepříjemné, ale vraždit kvůli tomu zvířata?

za zvire je zodpovedny majitel. pokud je kocka nevycvicitelna, proc by to meli sousedi trpet?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.3.13 22:43
@AngelLilly píše:
ajéje :oops: :,( 8o já včera zabila cca 40 berušek asijských 8o to bude asi průser co? :mrgreen:

holka, holka zítra máš u dveří ligu ;)

• Citovat
  • Upravit
8781
@AmyLee píše:
vrahu :roll: :roll:

asi budu masovej vrah že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
@K.Black píše:
já taky.
:cert: :cert: ještě že ho venčí chlap, bo nvm nvm jak by to dopadlo.. stačilo mi jednou :roll:
  • Citovat
  • Upravit
48576
@berunka007 píše:
@Kamča.dalmatinka
Kocky jsou brany jako veci, takze poskozeni cizi veci :)

a na to si přišla jak? Tos popletla se zárukou. na zvíře se vztahuje záruka)umře štěně co koupíš, musí ti vrátit peníze pokud se s pitvy zjistí né tvoje zavinění) jinak je to zvíře a týrání či umyslné zabití je trestný čin. za týrání mužeš dostat pokutu pul milionu a podmínku dva roky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
11.3.13 22:44

Cizí zvíře nemá na pozemu co dělat.. Chápu lidi co nemají v lásce kočky, že jich to štve a vyhání je..
Všechno jde, když se chce… U nás soudek měl hromadu holubů, lidi bylo z toho na nervy, protože všude posra… zničené balkony.. bylo x stížnosti a i když někdo napíše je to pták - jako kočka, že neuhlídá, tak to šlo…
Holubář měl ptáky zavřené v kleci a pokud je chtěl vypusit, vypustil, ale sedl si na zahradu a jakmile se houf ptáků sletlo na balkony nějakých sousedů tak prostě tlekl, nebou bouchl nevím co přesně a prostě je vyplašil..
Ono je problém, že někteří lidi si myslí, že z jejich zvířatek si lidi sednou na prdel.. Sousedka má taky kočku, osobně bych ji takto nic neudělala ale jakmile k nám vleze, tak pěkně na ni zakřičíme a ženem ji- pamatuje si toho..
Co takhle kočky pořádně několikrát vystrašit???

Příspěvek upraven 11.03.13 v 22:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325

@p3traQ
Jenze majitele podobnych kocek je povazuji za super zvirata. Kocky ne***** u nich, ale u sousedu. My mame takovych pripadu v okoli hodne a lidi to proste neresi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
@AngelLilly píše:
asi budu masovej vrah že? :think:

jo - zítra na tebe pošlu PČR.. to ti neprojde.. :,( :cert:

• Citovat
  • Upravit
393
11.3.13 22:45

Nevim jestli to tu zaznělo ale já bych to jistila VZDUCHOVKOU :mrgreen: asi tu bude fůra lidí, co budou psát jak je to nehumánní a strašný a jak jsem hrozná a tak. Tak těmhle bych ráda napsala: Zkuste si jezdit měsíc v autě, kde vám do motoru nasrala kočka a vy to blbý hovno nemůžete najít a v tom smradu musíte vozit i dítě!!! No opravdu pecka :mrgreen: My bydlíme v bytovce a nahoře sousedi maj kočky tři, ty svině nejenom, že čůraj po chodbě ale taky lezou do aut a ještě líp po autech. Takže když v zimě odněkud přijedu, zastavim tak ještě deset minut číhám, než se ty mrchy přilezou ohřát na kapotu a pak házim kamení tak, abych nepoškodila svoje nebo cizí auto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@AmyLee píše: :cert: :cert: ještě že ho venčí chlap, bo nvm nvm jak by to dopadlo.. stačilo mi jednou :roll:

tak já mám čudlu, a je fakt hodný, ale kdyby někoho napadl nebo prostě průser tak by viděl, miluju ho, máme ho už dlouho, nešetřím na něm, ale nikdy nebude na úrovni člověka.

• Citovat
  • Upravit
48576

@K.Black no tak tim spíš je lepší to chytit jako dítě ;).já jí mšla a taky sem to zjistila až při testech v těhu, takže žádné utrpení s kočičí nemocí sem nezažívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný