Sousedovic kočky :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
11.3.13 21:54

Zastřelit bych ji nedokázala na to nemám povahu, ale pokud by nepomohla ta hadice z vodou a pořádně číču osprchovat nebo ji vyhnat jinak, tak bych ji nakopla dopr.le, tak že jen by mě viděla brala by roha :twisted:.
Mám ráda zvířata to ano, ale toulavé, které by mi ohrozilo děti né teda a kočky, které se toulají po okolí můžou donést barjaké nemoci.
Ale tak věřím, že by mohla stačit několikrát ta sprcha vody a bude klid :think: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.3.13 21:56
@liška píše:
Tak jsem si našla ten spray, dík za radu, vyzkouším ještě ten. :kytka:

Odvézt daleko, to by šlo, ale bála bych se, že se v autě vyčůrá :poblion:

Ti, co by kočce neublížili fakt neví, o co jde, když jdeš po zahradě, uklouzneš po houně, páchne bota, děcko sáhne do kvítek nebo chceš si dát čerstvou jahodu a nemůžeš, nové stromky dodrápané, kůra denně rozhrabaná, ochcané dveře, okna ve sklepě, smradu jak v cařihradu…

Fakt je někde majznu, horší je ten kocour, jo a to kočka měla koťata a oni je zabíjeli, denně jedno :poblion:, ani nebudu psát jak, ale ani tu kočku potom nevykastrovali :nevim:, a je zase asi v tom :nevim:
Vodou jsem je už slila, podařilo se mi to jednou, jak sáhnu po hadici, tak zrychlí, trefila jsem se i kamenem, ale nic :nevim:
Ještě vyhlásím soutěž o trhače :think:
Jo a povolení zabíjet mám a to mysleli opravdu vážně.

Tak to bych neváhala :oops: My měli jednu přistěhovalou a to byla kočka-prase. Srala všude jen ne do nachystanýho hajzlíku, ani po sobě nezahrabávala. Od té doby mám na kočky jistou averzi. Jinak spreje nefungujou, bohužel. Nám chodí sousedovic kocour ochcáat vchod. dveře, to je taky parádní rychna… A zkoušela jsem všechno možný. Sprej proti kočkám, pepř, citrusy… NIC!! Prostě NIC! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
11.3.13 21:57

Necetla jsem celou diskuzi
ted patram po bylinkach co a jak si poridim na balkon a narazila jsem na toto:

Kopřivěnka psí
padesát centimetrů vysoká s modrými květy
vydává zápach, který je urážlivý pro kočky a psy
její silice svůj odpudivý účinek na zvířata rozvinou přibližně dva týdny po vysazení.

dala bych to kolem plotu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325

@liška
My jsme meli to stejny na chate, bylo to :poblion: neporadim, my jsme zkouseli vsechno mozny a nic nepomohlo. Takze jen soucitim :hug: ted si sousedka poridila kocku, je to zatim kote, ale jestli to dopadne jako na chate, tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black

@liška já bych šutrama neházela, ji můžeš jen zmrzačit, a bude ti tam řvát krvavá kočka :poblion: buď pistol, nebo jed, ale zas nějaký rychlý aby se netrápila dlouho a netrpěla třeba bolestma, to bych nedokázala.

@Seizdra jj, kočky se vrací, výjimka je když je přejede auto při přecházení silnice :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7572
11.3.13 21:59
@lilie12 píše:
Jak tady tak čtu ty příspěvky tak jsem ráda za naše sousedy za ty co žijou na vesnici už leta a ty co se tady přistěhovali z měst a uvažování mají podobne tak ty mají smůlu bo tady sousede drží pospolu ty co tady žijou už leta a těch zbyvajicích je menšina a kdyby tady někdo zastřelil kočku tak to ví za chvílí všichni a asi by poté co by ho čekalo se musel odstěhovat :mrgreen:

My tady všichni žijeme už léta, jsme starousedlíci, i naše rodiny pochází z této části obce, nevím co tím myslíš.
Držíme pospolu, píšu, že spolu vycházíme, jen teď to kazí ty kočky, jednou je to jejich zvíře, tak ať se starají.
Vadí to i jiným sousedům, už to s nima řešili, ale nic se neděje. Jiné kočky /a že jich tu je :roll: / pouze prochází, ale tahle to cíleně značkuje a používá naši zahradu jako záchod, kytky, ovoce, zelenina, pergola, dětské hračky pod domečkem, posezení, dveře, okna, prostě všechno. Co mám zničených květin, skáče mi do truhlíků v létě, drápe stromky, to si to mám jako nechat líbit??? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
11.3.13 22:00

Já jsem pro hadici s vodou nejlépe ještě tento týden(má trochu přituhnout :pankac: )určitě se jim to líbit nebude a pak párkrát zopakovat a máš klid. Naši to tak řešíli se sousedovým kocourem(taky miloval vyprazdnování do jahod) a bylo po kadění a obchcávání, pak to vyzkoušel u jiného souseda a ten ho pak odbachnul :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
11.3.13 22:01

@liška já jen nechápu, že říkáš, že to jsou fajn sousedi, ale to, že zabíjejí koťata každý den jedno o kočky se evidentně nestarají…no moc fajn lidi mi teda nepřijdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
11.3.13 22:03
@liška píše:
Ti, co by kočce neublížili fakt neví, o co jde, když jdeš po zahradě, uklouzneš po houně, páchne bota, děcko sáhne do kvítek nebo chceš si dát čerstvou jahodu a nemůžeš, nové stromky dodrápané, kůra denně rozhrabaná, ochcané dveře, okna ve sklepě, smradu jak v cařihradu…Fakt je někde majznu, horší je ten kocour, jo a to kočka měla koťata a oni je zabíjeli, denně jedno :poblion:, ani nebudu psát jak, ale ani tu kočku potom nevykastrovali :nevim:, a je zase asi v tom :nevim:
Vodou jsem je už slila, podařilo se mi to jednou, jak sáhnu po hadici, tak zrychlí, trefila jsem se i kamenem, ale nic :nevim:
Ještě vyhlásím soutěž o trhače :think:
Jo a povolení zabíjet mám a to mysleli opravdu vážně.

Tak to asi těžko kočce bych neublížila a kočku máme a má je každý v sousedství takže vím co to je…a jahody ty jsou kolikrát zhnite nebo okousané od slimáku takže si je stejně dát nemůžeš a házet by po nich tak hazela hlínou a ne na ale trošku vedle jen aby se vyplašili…jinak hezký příklad pro děti když přijde domů otec se zbraní a střelí po kočce :roll: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
336
11.3.13 22:04

@liška Ahoj, měla jsem to samé a dala jsem na radu babičky: vzduchovku na diabolky - tím kočce neublížíš, nezabiješ ji ale vyprášíš ji kožich - zabolí jí to - a bude si to pamatovat. Miř do oblasti hrudníku, ať ji netrefíš hlavně do hlavy ani do slabin. A chce to aspoň 15 metrů.

Pro všechny údajné ochránkyně koček - chovám kočky a tak vím, co je nevychovaná kočka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
11.3.13 22:04

Ale jinak mě napadá si tak na týden půjčit nějakého psa, když ten váš labrador u nich nemá respekt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.3.13 22:06
@K.Black píše:
@liška já bych šutrama neházela, ji můžeš jen zmrzačit, a bude ti tam řvát krvavá kočka :poblion: buď pistol, nebo jed, ale zas nějaký rychlý aby se netrápila dlouho a netrpěla třeba bolestma, to bych nedokázala.@Seizdra jj, kočky se vrací, výjimka je když je přejede auto při přecházení silnice :mrgreen:

Né že bych to kočenkám přála :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.3.13 22:08

Pujcit si od myslivcu sklopec na lisky, otec nastrazil - kocka si chytila a pak sklopec parkrat ponoril do bazenu, po otevreni mokre schliple cosi tryskem opustilo zahradu a vickrat jsme ji tam nevideli…

stejny problem jsem mela se sousedovic sedmikilovym kocourem velkym jak hovado, ho.na trikrat tak velky jako od nasich yorku, takze dostala asi trikrat sprchu hadici a uz k nam nechodi…

toleruju maximalne dva kocoury od sousedu, kteri tu lovi mysi ale nese.ou tu…

ale jaro je tady - tuhle se nam jeden mrouskal na terase u loznice :roll:

• Citovat
  • Upravit
7376
11.3.13 22:09
@datega píše:
Fakt nevim proč…mi jsou milejší děti a moje zahrada než cizí kočka, nemusí je mít každej rád ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rada je mít nemusíš, ale někdo ty kočky rád ma a nepřijde mi normální bavit se veřejné o zabíjení koček proto, že je někdo fajnovka a vadí ji pár bobů na zahradě. Kočky, podotýkám neockovane, mám 12 let a nemám jedinou protilatku proti kočičím nemocem a spíš než kocka té nakazi holub.. vidíš jak absurdní to je? A přesto se najdou lidí jako ty, co neznám, to zahubim, co kdyby náhodou.. protože kamarádka kamarádky me sousedky povídala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.3.13 22:11

@lilie12 no tak jen idiot by šel střílet kočku a na čumendu zavolal děti :roll:

@Seizdra já mám radši psy, ale třeba souseda má krásný kočky, velký, nádherný, jsou v bytě, tak se jich neštítím. A muž by hrozně chtěl britskou modrou, já moc nadšená nejsem, protože mi poleze po lince, stole :poblion: atd. ale řekla jsem mu že až chcípne pes tak možná mu kočku dovolím ;) tak nějak doufám, že než pes chcípne bude mít sklerozu jak prase :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný