Sousedovic kočky :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
11.3.13 22:34
@chelsea001 píše:
@IvkaH nevim čemu se tak divíš, většina nemocí je nepřenosná z koček na lidi(kromě toxoplasmosy, ale na tu očkování není),nejsou to krysy víš? Očkování má chránit spíš kočky aby neuhynuly na jejich nemoci

Souhlas, z kocek se delaj zbrane hromadnyho niceni, pritom nejsou pro cloveka o moc nebezpecnejsi nez treba houbicka na nadobi. Sami sobe jsou nepritelem, ale lidem ne.

• Citovat
  • Upravit
325
11.3.13 22:34

Jo, voda chvili pomuze, ale majitelka nemuze porad sedet doma v okne s hadici v ruce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.3.13 22:35

JEŽIŠ A ZABÍT KOČKU, TO MI PŘIJDE JAKO DRSNÝ. cO DÍTĚ MUŽE CHYTNOUT OD KOČKY KROMĚ BLECH? Jedině tak toxoplazmozu a zase když jí chytne jednou, tak to má na celej život a třeba ti nakonec bude vdečný(nevim jestli máš teda dceru, na metřík sem nekoukla) ale mít jí pak v těhotenství je prušvih, tak lepší zažít za dětství jako já ;).nevim o žádné kočičí nemoci co by se přenášela na lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Seizdra píše:
K tomuhle řeknu jediný. Pokud chci kočku, mazla, musím počítat s tím, že je zde možnost, že jakmile začne někomu srat do jahod, tak ji prostě odklidi. Pokud nejsi schopna mít kočku jen na svým pozemku, musíš počítat s tou variantou, že ten, kterej ji mít nechce, se bude bránit a nehumánním způsobem.

takže pokud tam kde je vyhláškou stanoveno že pes musí být na vodítku a on bude bez něj a přiblíží se ke mě, tak ho můžu beztrestně zabít? To by mě as ivětšina zdejších uživatelek ukamenovala. Prostě na vesnici se musí počítat s tím, že tam jsou kočky. Komu to vadí ať se přestěhuje do bytu s terasou.

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
@Seizdra píše:
Přesně tak. Kdo chce kočku, ať ji má. Doma.

ať si jí má i baráku a pouští, ale prostě musí počítat s tím, že se jednou nemusí vrátit.. Tak jako někteří jsou schopni otrávit psa za plotem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
48576
@berunka007 píše:
Jo, voda chvili pomuze, ale majitelka nemuze porad sedet doma v okne s hadici v ruce :zed:

Tim chceš říct že já sedim z hadicí :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.3.13 22:36
@K.Black píše:
@lilie12 no tak jen idiot by šel střílet kočku a na čumendu zavolal děti :roll:@Seizdra já mám radši psy, ale třeba souseda má krásný kočky, velký, nádherný, jsou v bytě, tak se jich neštítím. A muž by hrozně chtěl britskou modrou, já moc nadšená nejsem, protože mi poleze po lince, stole :poblion: atd. ale řekla jsem mu že až chcípne pes tak možná mu kočku dovolím ;) tak nějak doufám, že než pes chcípne bude mít sklerozu jak prase :mrgreen: :mrgreen:

moje matka otci vzdy rika: az jeden z nas dvou umre tak si poridim kocicku :mrgreen:
vetsinou pote co ji nejak naserou jejich dva psi :roll:

• Citovat
  • Upravit
48576
11.3.13 22:36

A zabití zvířete je trestnej čin týrání, nebo né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
11.3.13 22:37
@lucenka píše:
takže pokud tam kde je vyhláškou stanoveno že pes musí být na vodítku a on bude bez něj a přiblíží se ke mě, tak ho můžu beztrestně zabít? To by mě as ivětšina zdejších uživatelek ukamenovala. Prostě na vesnici se musí počítat s tím, že tam jsou kočky. Komu to vadí ať se přestěhuje do bytu s terasou.

máme psa a pokud by ti ublížil nebo ničil tvůj majetek tak to „zabiju“ (obrazně řečeno) sama!!! Protože si to nesmí dovolit.. Ale on je puštěný jen výjimečně, většinou večer, když jsou lidé doma

• Citovat
  • Upravit
21848
11.3.13 22:38
@Kamča.dalmatinka píše:
A zabití zvířete je trestnej čin týrání, nebo né?

Záleží jak moc humaně to udeláš :D zabít bys takhle nemohla ani myš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Lex83 píše:
@liška ahoj, odkud jsi? máme tři chrty na půjčení…
Zn. Rádi loví… :twisted: :twisted: :twisted:

to asi patří do bazárku ;) :mrgreen: :mrgreen:

@IvkaH ano, toulavka k nám nesmí, loni na chalupě tam jedna courala, tak jsem byla na nervy, a za týden už tam nebyla :nevim: já v tom prsty neměla :lol: asi nějaký soused.

A taky jednou dopoledne, se po vsi ozývalo Mášo, Mášo, Mášenko kde jsi a chodila paní s pánem, tak jsem se jich zeptala koho hledají, a oni kočku, pán nechal otevřené okno a ona jim utekla, tak jsme půlka vesnice hledali kočku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
795

Ja teda nevim.. necetla jsem celou diskusi, ale co to je za pristup sousedu, ze daji povoleni zabijet? Proste drapnout sousedku, ukazat celou zahradu, zniceny mista, nechat ocuchat dvere, okna, pergolu, hracky.. a pozadovat vyreseni situace. Ono je hezky rict, ze spolu vychazite, ale kdyz oni s problemem nic nedelaji?! To neni vychazeni, to je ignorace. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
11.3.13 22:39

@Kamča.dalmatinka
Kocky jsou brany jako veci, takze poskozeni cizi veci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
11.3.13 22:40

@Kamča.dalmatinka ano je, holky prostě nenávidí kočky a chtěly by je vyhubit do jedné, protože přenáší smrtelné nemoci a některé dokonce i napadají nevinné lidi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.3.13 22:40
@lucenka píše:

No pokud ti bude soustavně otravovat život, nějak tě ohrožovat, tak jo, klidně ho zabij. Předpokládám, že zde je hlavní problém to sraní, ne to, že ti projde kolem pozemku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný