Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Hanka1 píše:
Pujcit si od myslivcu sklopec na lisky, otec nastrazil - kocka si chytila a pak sklopec parkrat ponoril do bazenu, po otevreni mokre schliple cosi tryskem opustilo zahradu a vickrat jsme ji tam nevideli…stejny problem jsem mela se sousedovic sedmikilovym kocourem velkym jak hovado, hovna trikrat tak velky jako od nasich yorku, takze dostala asi trikrat sprchu hadici a uz k nam nechodi…
toleruju maximalne dva kocoury od sousedu, kteri tu lovi mysi ale neserou tu…
ale jaro je tady - tuhle se nam jeden mrouskal na terase u loznice
je to hnusné, ale ucikávám tu smíchy
![]()
@chelsea001 píše:
@liška já jen nechápu, že říkáš, že to jsou fajn sousedi, ale to, že zabíjejí koťata každý den jedno o kočky se evidentně nestarají…no moc fajn lidi mi teda nepřijdou
Neposuzuju lidi podle toho, jak zabíjí koťata, kdybych se nezeptala, tak to nevím.
Kočky se u nich mají výborně, domácí vývařovna, speciání strava, jsou bachraté, opravdu krásné kočky, ale… ![]()
Te´d přemýšlíme, od koho si psa půjčíme ![]()
Lilie12, fakt nevíš, o čem píšu. ![]()
Jako raději shnilou jahodu, okousanou od slimáka, než všechno to, co mi dělají ty kočky, přečti si pořádně mé příspěvky, co mám všechno zničené a smradlavé ![]()
@K.Black píše:
@lilie12 no tak jen idiot by šel střílet kočku a na čumendu zavolal děti@Sei zdra já mám radši psy, ale třeba souseda má krásný kočky, velký, nádherný, jsou v bytě, tak se jich neštítím. A muž by hrozně chtěl britskou modrou, já moc nadšená nejsem, protože mi poleze po lince, stole
atd. ale řekla jsem mu že až chcípne pes tak možná mu kočku dovolím
tak nějak doufám, že než pes chcípne bude mít sklerozu jak prase
![]()
Joo, to kočky, co jsou jen vevntiř, mi taky neva, to nnejsou takový prasata jak ta naše bývalá, co si po sobě nezahrabávala nic. Britky jsou krásný, i ty chlupatý bílý (perský?).. Ale to jsou čistotný kočky nadoma, né čuňata seroucí všude
Ale představa kočky lezoucí mi po lince, kde pak chystám sváču… nevím noo… Ještě když těma packama zahrabává hovna, že ![]()
@MarieOVMUC píše:
Rada je mít nemusíš, ale někdo ty kočky rád ma a nepřijde mi normální bavit se veřejné o zabíjení koček proto, že je někdo fajnovka a vadí ji pár bobů na zahradě. Kočky, podotýkám neockovane, mám 12 let a nemám jedinou protilatku proti kočičím nemocem a spíš než kocka té nakazi holub.. vidíš jak absurdní to je? A přesto se najdou lidí jako ty, co neznám, to zahubim, co kdyby náhodou.. protože kamarádka kamarádky me sousedky povídala…
ty máš neočkované domácí kočky v bytě nebo mrchy toulavé?
Mimochodem velmi rozumné tak i tak když máš dítě nebo děti ![]()
@liška Hele a odkud jsi? Známí tu maj psa na kočky cvičenýho - Olomouc
Třeba by půjčili ![]()
Dřív bylo naprosto normální zabít nechtěná koťata, případně psy.
Teď je to problém. Kočku doma máme. A upřímně, chodit mi na zahradu ochcávat kocour zeleninu, ovoce a věci, tak se ho taky zbavím. Jelikož vím co dokáže nasraná kočka a čekat, kdy se jí znelíbí moje dítě a napadne ho, děkuju nechci.
Volba zvíře x dítě, u normálně smýšlejícího člověka vyhraje dítě.
Takže jesli sousedi povolili likvidaci, tak likviduj.
@MarieOVMUC píše:
Rada je mít nemusíš, ale někdo ty kočky rád ma a nepřijde mi normální bavit se veřejné o zabíjení koček proto, že je někdo fajnovka a vadí ji pár bobů na zahradě. Kočky, podotýkám neockovane, mám 12 let a nemám jedinou protilatku proti kočičím nemocem a spíš než kocka té nakazi holub.. vidíš jak absurdní to je? A přesto se najdou lidí jako ty, co neznám, to zahubim, co kdyby náhodou.. protože kamarádka kamarádky me sousedky povídala…
@IvkaH nevim čemu se tak divíš, většina nemocí je nepřenosná z koček na lidi(kromě toxoplasmosy, ale na tu očkování není),nejsou to krysy víš? Očkování má chránit spíš kočky aby neuhynuly na jejich nemoci
@liška možná by ještě pomohlo, vzít kočenky k psychologovi
chodí i psíci, proč by nemohli kočenky
a je to humánní.
@Seizdra no právě, to mě všechno děsí
jako zase jedny známý mají kocoura a ten je vychovaný, ani chlebíčků na konferenčáku se nedotkne i když zůstane v místnosti sám ![]()
@chelsea001 píše:
@K.Black spíš jen idiot by střílel po kočkách
ne, jen idiot by si nechal likvidovat majetek od posraných koček.
@K.Black píše:
ne, jen idiot by si nechal likvidovat majetek od posraných koček.
K. Black, moc děkuji a všem těm, co to chápou a poradily! ![]()
Takže zkusím koupit lopatku a kyblík sousedům.
Budu číhat s vodou, kybl nachystám ke dveřím.
Chlap zítra koupí ten sprey.
A pak budou následovat další nepublikovatelné postupy ![]()
Toto téma jsem měla v hlavě od loňského podzimu, sumírovala jsem si jak to zformuluji, kočkomilky jsem věděla, že zaútočí, ale má situace už je nesnesitelná, pro PÁR BOBŮ bych se opravdu neobtěžovala zakládat diskusi, tohle už je kočičí teror ![]()
Opravdu si důkladně přečtěte, co jsem psala, představte si sebe na mém místě a pochybuji, že byste byly v klídku ![]()
Tímto tento sněm rozpouštím, prosím, abyste již nepřispívaly, pouze pokud chcete poradit. ![]()
Děkuji všem za rady a příspěvky a nehádejme se, jako je tady v poslední době zvykem. ![]()
Upřímně je mi z té diskuze líto, ptž naše kočky nikde sice nedělaly nebo nám to nikdo neřekl a přesto nám jednu otrávili a druhou zastřelili. Obrečela jsem to šíleným způsobem. Kdo prostě žije v rodinném domku se zahradou musí počítat s tím, že tam ty kočky budou.
Bohužel nemůžu kočkám domluvit, zakázat chození jinam - žádný majitel to nedokáže a kočka překoná i hladkou zeď. Existují speciální spreje na odlákání, el. ohradník nepomůže, ptž ho přeskočí, kastrace taky.
Kočka je taková, prostě máte asi smůlu. Je to nepříjemné, ale vraždit kvůli tomu zvířata?